Poutání děti ve sportovním kočárku - kšíry

128
1.12.22 12:19

Poutani deti ve sportovnim kocarku- ksiry

Pekny den vsem,
Chci se poptat- jak poutate deti do sportovnich kocarki( dite 18 mesicu).? Mam problem s tim, ze ksiry pres zimni bundu i fusak jsou proste male i pres to, ze jsou povolene na maximum. Vylozene s tim zapasim.Mate nekdo take takovy problem? Co s tim? Syn bohuzel pripoutany byt musi, nebo by nonstop vylezal z kocarku a rval, nevydrzi sedet jinak v klidu ani par sekund a vypadnul by( to je ale vec jina). Zakoupila jsem samostatne ksiry, jenze ty se mi snad zdaji jeste mensi nez ksiryv kocaru. Pripoutani jen spodni casti neprichazi v uvahu nebot se z toho dostane a pada z kocaru.Mate nejakou inspiraci co s tim nebo je to kocarem? Mame petite mars royal. dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
1.12.22 12:21

Fusak nema diry na protazeni ksiru dovnitr?
Dite jsem dala do fusaku, pripoutala ve fusaku a zapla fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
1.12.22 12:21

Dite jsem dala do fusaku, pripoutala ve fusaku a zapla fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.12.22 12:25

Jo jo mame ksiry v dirach na fusaku.ale proste to je silene na knop sotva ho tam dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.12.22 12:28

Syna jsem ve sporťáku poutala od začátku jen pásem dole, ty co měly jít přes ruce jsem vůbec nepoužívala…

• Citovat
  • Upravit
22961
1.12.22 12:29

@Anais Brno já taky, ale jinak šla dcera poutat i celá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.12.22 12:31

Může to být aj kočárem, že to má prostě krátký 🤷🏻‍♀️ Ani u jednoho dítěte sem neměla s tímhle problémy. Taky sem poutala / poutám komplet, nejen dole.

• Citovat
  • Upravit
22181
1.12.22 12:34

I s fusakem jsem zapnula jen ten pas kolem pasu, pokud dítě mělo tendence vylézt, tak kširy, které nejsou napevno v kočárku, ale jen se připnou na kočárek, dítě je upoutané, ale má možnost pohybu a není nehnutě prikurtované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.12.22 12:34

A holky co jste mely- mate za kocary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.12.22 12:35

@mado a jake to byly ksiry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.12.22 12:36

@lucynka25 kšíry bylo dost dlouhé, ale prostě potřeboval pohyb. Ty přes ruce mu zavazely, aby se mohl otočit, nahnout se dopředu a podobně… ve fusaku jsem myslím měla kšíry uvnitř a pak jsem až zapínala fusak. Když jsme šli na procházku a spal, tak jsem ho nepoutala vůbec, aby si pohodlně lehl.

• Citovat
  • Upravit
7221
@dana.dv píše:
Dite jsem dala do fusaku, pripoutala ve fusaku a zapla fusak.

Taky tak.
Uvažovala bych nad koupí nového fusaku s dirama a nebo oblict tak aby nemusel být ve fusaku popřípadě deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
@Maritka píše:
A holky co jste mely- mate za kocary?

Já měla prastarý Cam Cortina. Tam to šlo krásně rozdělit a používat jen tu část, kterou jsi chtěla.

• Citovat
  • Upravit
22181
1.12.22 12:38

@Maritka takové, co bývaly dřív, externí, nejsou napevno v kočárku. Dej si do vyhledávače kširy do kočárku a vyjede ti toho spousta, stojí to kolem 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.12.22 12:40

@mado dekuju.Ja koupila nejaky baby ono a ty vypadaji ale male.Moc toho k sehnani neni no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí