Používáte pro děti dětský opalovací krém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
24.6.16 07:35

@lupto @iizabela muzu se zeptat, jake kremy primo kupujete? Rada si necham poradit. Taky ho nechci mazat nejakou chemii zbytecne. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
24.6.16 07:39

Ted mam z DM dětský Alverde 30,v testech vyšel velice dobre…kdyz byl maly miminko, používala jsem přírodní oleje a na přímém slunci moc nebyval, je světly ale nikdy se nespalil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
24.6.16 07:42

@veronika6913 Uriage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.6.16 07:45

Mažu dite faktorem 30 - 50, pro sebe používám jen 10, takže kupuji zvlášť dětský krem, ale myslím, že pokud dite párkrát namazes „dospelackym“, s dostatečné vysokym faktorem, vůbec nic se nestane ;) ted mam brouka v hlavě, budu muset prostudovat složení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.6.16 07:48

@iizabela @lupto dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.6.16 07:48

@PinkPanther jojo ja taky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.6.16 08:12

Dítě i sebe mažu minimálně. 50 jsem používala jen chvilinku a byl to jediný dětský, který jsem používala. K vodě mažu klasickou dospěláckou 30, na běžný pobyt venku klidně i nějakým nižším.

• Citovat
  • Upravit
25179
24.6.16 08:42

Děti mažu, ale jen ve velkých vedrech když jsem venku…Když svítí slunce tak středně, nechávám kůži, at si sama vytvoří ochranný film - navíc je to potřeba kvůli tvorbě vitamínu D.
U krémů studuju složení, aby tam nebyly barviva, konzervanty, vůně…
Ted jsem dostala informaci, že 40 ochranný faktor má mrkvový olej, tak mažu jím…Děti se mi nespálily. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.6.16 08:53

Vždy jsem vybavená Nive sun kids 50, letos ještě nezakoupeno :oops:, stále odkládám, ale pohybujeme se většinou ve stínu, nikam nejezdíme. Musím už konečně koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
24.6.16 09:14

Mam dětskej od astridu, ale když neni zrovna po ruce tak ho klidně máznu svym, složení je podobný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12973
24.6.16 09:16

Vždy jsem na všechny používala Daylong okolo 50. Je v něm minimum umělých přísad, které dráždí citlivé pokožky a je to jediný krém, po kterém jsem se já na sluníčku neosypala.
Dětské nepoužívám, je to zbytečné, pokud člověk nepoužívá sám pro sebe něco, v čem je hodně konzervantů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.6.16 09:19

Tak já děti mažu dětskou 50 od biodermy nebo 30 od biodermy obyčejnou i pro dospělé. :) Ale ono u té biodermy je to trochu jinak, máme třeba krémy na ekzém a ty jsou zároveň pro děti i dospělé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.6.16 09:21

@pe-terka mně to teda dneska nedalo a namazala sem jí do školky ramena. :lol: Jinak se snažím k tomu přistupovat jako ty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.6.16 09:26

Používám Ladival 50 dětský
Jsme spokojení, malá se zatím nespálila, vyrážky z něj taky nemá (je atopik). Ona se hodně olizuje a ten krém často taky trochu spolkne, tak si říkám (teda aspoň doufám), že ty dětské s tím trošku počítají :D
Akorát já furt hledám nějaký pro sebe, ze všeho se mi dělá příšerný akné. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.16 12:40
@Leeee píše:
@pe-terka mně to teda dneska nedalo a namazala sem jí do školky ramena. :lol: Jinak se snažím k tomu přistupovat jako ty. :lol:

jj, taky jsem dneska mázla :lol: ted se rochní na zahradě v bazénu, tak to je samozřejmost. Ramena, záda a paže jsou hodně citlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí