Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
O2 mi vnutilo placenou televizi do balicku. V zadne samoobsluze se mi to nedari zrusit. Povedlo se to nekomu z vas?
Telefonátem na zákaznickou linku. A být neodbytná. Že půjdeš ke konkurenci. Ono to dlouho nešlo, paní už byla nepříjemná. A najednou přepojila hovor na příjemnou kolegyni, která našla tarif za super cenu s nějakým základním OnePlay zdarma.
Máme od nich internet a nemáme televizi. Takže opakované přesvědčování od první operátorky, jak je super, kolik tam máme programů za tak málo peněz, bylo fakt mimo.
Příspěvek upraven 16.09.25 v 15:29
@Sakuraodvektla píše: Více
Musíš tam zavolat a požádat o zrušení, samovolně v nastavení to zrušit nejde, maj to vychcaně udělaný.
My to rušili přítelovo mamince, hlavně se nedejte přesvědčit na tarif zdarma, nikdy nevíte kdy zase změní podmínky a začnete opět platit za něco co nechcete.
Rušili jsme to přes linku, ale zabralo až to, když jsem operátorce řekl, že to podám přes ČTÚ, najednou mi to nějaký její nadřízený, prý výjimečně, zrušil.
@Sakuraodvektla V samoobsluze můžeš přejít na dražší verze, ale nikoli na levnější.
Já tarif snižovala, kousek od nás je jejich prodejna, zaskočila jsem osobně a snížili bez problémů. Máma úplně rušila, nejdřív se zkoušela dovolat, ale byla naprosto zoufalá z AI na drátě a nedařilo se jí přepojit na živého člověka, takže nakonec taky zaskočila do nejbližší prodejny a taky zrušila bez problémů.
@z.pepa píše: Více
Pepo, tady tě můžu uklidnit: O2 TV modrou (zdarma) jsem měl 6 let a bez problémů. Když se objevilo OnePlay, tak ti čuránci mi tam naprali OnePlay za 199. V samoobsluze to nejde nastavit, tak jsem si tam zavoval a řekl, že půjdu i s netem do hajzlu. Net mi dali za 299 (250/50) a OnePlay zdarma k internetu dát šlo.
Vtipný je, že já OnePlay nesleduji. Má televize Hisense (modelový rok 2018) totiž novou apku OnePlay nepodporuje.
@Ploskutáček píše: Více
No právě, naprali ti to tam a musel jsi to řešit.
Teď je otázka, jestli ten zdarma tarif nebude stát třeba od ledna (nebo za rok) třeba 99 a budeš to opět řešit. Tomu se vyhneš jen tak, že jim prostě řekneš, že to chceš zrtušit, to je jediná 100% jistota.
U nás byl problém v tom, že tchýně měla O2 TV i VOYO, před OnePlay nás na lince ujišťovali, že jí to sloučí do jedné služby. To se nestalo, místo toho platila 2× OnePlay.
Nakonec zrušila oba OP a má od nás zadarmo Magenta TV od T-Mobile, k čemuž jsem jí přemlouval asi 5 let, že je zbytečný, aby si to ona platila u O2, když může mít tu, co my platíme u T-Mobile. Čekal jsem, že bude remcat, že nemá seriály z VOYO, ale nějak jí to vůbec nechybí.
@z.pepa píše: Více
Dobré vědět. Nám zarytě tvrdily, že to úplně zrušit nejde. A dovolat se k nim, půl hodiny ten telefon vyzváněl. Ale nejbližší prodejnu máme tak 40 minut autem.