Povinná vojenská služba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Klidně bych na povinnou vojenskou službu mladé muže poslala, ať ti taky něco zažijou a naučí se respektovat autority, odpovědnosti, disciplíny atd., chybí jim to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@JorckCherry Jsem uplne v klidu. Materialni zazemi, co Armada mela, vlada rozprodala nebo nechala rozkrast, takze neni kde to vse organizovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim. Ma to svoje pro i proti. Ale je pravda, ze by nekteri by to podle meli zazit. Jen pokud by to bylo, bude se to tykat mladych kluku. Ale ja bych treba nebyla rada, kdy by muj muz nebo muj syn NEmuseli.
Příspěvek upraven 26.02.17 v 19:41
- Citovat
- Upravit
@cecetka píše:
@JorckCherry Jsem uplne v klidu. Materialni zazemi, co Armada mela, vlada rozprodala nebo nechala rozkrast, takze neni kde to vse organizovat
Presne tak. Spis by na to meli jit nejak jinak. Nevim jak to chodi v USA, ale myslim, ze maji nejakym zpusobem lepsi naborovou propagaci.
- Citovat
- Upravit
At si vezmou vězně potom by si nestezovali na plné věznice:D
![]()
A naše muže nechají. By mi srdce Bouchlo kdyby můj syn, bratr nebo můj muž musel jit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
A naše muže nechají. By mi srdce Bouchlo kdyby můj syn, bratr nebo můj muž musel jit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me by akorat zajimalo kde budou, ptz kasarna uz jsou zbourana, schatrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JorckCherry píše:
Zdravím měl bych malej dotaz čtu članek že ČR chce znovu zavest povinnou vojenskou službu!
Kdo chce co zavést? Kde ten článek čtete?
Podle mne nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paola21 píše:
Klidně bych na povinnou vojenskou službu mladé muže poslala, ať ti taky něco zažijou a naučí se respektovat autority, odpovědnosti, disciplíny atd., chybí jim to.
Pokud muže, tak i ženy, máme přece zákaz diskriminace podle pohlaví, který jde tak daleko, že pojišťovny mají zakázáno dávat levnější pojištění ženám i tam, kde to podle pojistné matematiky má oprávnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit