Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj prosím o tip kde koupit hezké flanelové povlečení s děts.
.motivem pro holčičku,ale na velkou postel dík moc
nejhezčí povlečení pro děti bych řekla že má Matějovský,koukni na jeho stránky. ![]()
já měla taky ráda Matějovského, ale zklamali mě, mají povlečení celkem drahé a když jsem si objednala černobílé povlečení a prala dle návodu, tak mi ta černá trochu zapustila do bílé. Teď si objednávám od firmy Hybler - cena lepší a naprostá spokojenost.
Ja kupuju jak pro nas, tak i pro deti povleceni z Ikea. Mame i jejich polstare a deky, tak to na sebe hezky pasuje.
Flanelové neporadím (nemám ráda).
Jedno povlečení jsem také koupila v Ikea - je docela příjemné, jsem spokojená (a i cena se mi líbila).
A teď jsem se praštila přes kapsu a koupila toto: http://www.e-povleceni.com/product.asp?… a to je fakt luxusní!
KOukni i na MMA nebo MMB, mají tam jak Hyblera, tak i Matějovského i jiné kvalitní značky..a za poloviční ceny.. ![]()
Já kupuju všechno u Matějovskýho, jednou za čas je tam akce 1 plus 1 zdarma…a jsem spokojená..taky je dobrej scan quilt..alle ten už je trochu dražší…
Ahoj já jsem dětem povlečení šila. Teď je raději kupuju, protože na jednu postel nekoupíš látku za míň než 500 a hotovky (zrovna teď i flanelové)koupíš např. v JYsku tak za 300-400 Kč. (pravda, nejsou s dětským vzorem) Pokud vážně chceš jen dětský vzor, tak doporučuju koupit ten flanel sama a vyrobit vlastní. Potřebuješ 4 m látky na přikrývku a 1 m na polštář. Stani
Ahoj, oživuju diskuzi a ptám se kolikatero povlečení máte pro děti? myslíte, že troje bude stačit pro jedno dítě?
@MickyG já mám pro každého troje a pro případ nouze ještě navíc povlečení na polštáře
@MickyG určitě stačit bude… Já mám dvoje plus jedno staré „záložní“, ale ještě ho nebylo třeba.
Nedám dopustit na Matějovského. Povlečení, prostěradla, deky a ručníky nakupuji jedině tam ![]()
A kupujete dětem stejný nebo každý má jiné? já mám od Matějovskýho francouzský a nic moc ![]()