Povolit dceři tanga?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3650
21.4.17 08:34

Teď mi není jasné, co vlastně chcete, protože z původních příspěvků jsem měla dojem, že právě před takovými pohledy „rád se kouknu“ starších pánů chcete dceru ochránit.
A to bych se ani nedivila, ve 14 letech na to má určitě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
21.4.17 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.4.17 09:26
@christabel píše:
http://kralovstvizen.cz/…-muzum-vadi/

kazdej nema zadek na tanga, to je pravda. pochybuju ze se nejakymu chlapovi libi zariznuty tanga a kolem vyvalena kuze a speky :mrgreen: to je hnus. nechapu jak to zensky delaji ze jim tanga vylizaji ven.ja si to vzdycky spravila nebo mela dlouhy tricko :mrgreen: nevm cim to je, ale jak mam tangace dlouho, zacnou me svedit pulky. jakobych nesnesla holej zadek pod oblecenim 8o divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.4.17 10:28
@christabel píše:
Tak to bych opět nesouhlasila.

Jednak bych v souvislosti se 14letou dívkou nepoužívala slovo „sexy“, ale spíše bych řekla, že chce být přitažlivá. Jak píšete, chce se líbit.
Ale být přitažlivá není to samé jako být odhalená.
Co si budeme povídat, spousta žen, i mladých dívek, nemá na takové prádlo třeba postavu, navíc když to vylézá z kalhot, což se stalo Vaší dceři, je to spíš nevkus a těžko to může někomu připadat přitažlivé. Spíš je to odpudivé.
Takže bych taky dceru upozornila, že sexy nerovná se odhalené.

Já bych zkrátka více důvěřovala svému „pocitu“, svému názoru a svému vkusu.
Zrovna tohle není otázka, kde bych se řídila hlasováním na netu, protože docela hodně lidí se obléká nevkusně a ošklivě.

A co kdyz ma matka otresny, zastaraly vkus, to musi ty holky trpet za matku?
Otatka je kde je hranice vkusu a nevkusu. Pro me je nevkus vse retro, takove ro klasicke kostelni obleceni. Pro nekoho miue byt nevkus V vystrih, ktery ja mam na 90% obleceni. Nekomu se muze libit to retro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
21.4.17 10:45

A proč trpět?
Jak jsem psala, není to nutné hned striktně zakazovat. Ale určitě bych se nepřemáhala a neměnila svůj vkus kvůli pubertálním nápadům. Snad se mohou matky a dcery o takových věcech bavit, aniž by hned trpěly.
Příliš to hrotíte - „trpět“, „ničit si vztah s dcerou“, honem s ní běžet něco dalšího nakupovat, i když mám pochybnosti, jenom abych se jí zavděčila a ukázala, jak jsem cool… no nevím :nevim: Zvláštní rady.

Lezoucí tanga z kalhot nebudou vkusné ani hezké nikdy, ani kdyby pro to hlasovalo 90% uživatelek internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.4.17 11:46

@christabel psala si „Ja bych zkratka vice duverovala svemu pocitu, svemu nazoru a svemu vkusu“'
Takze ty budes mit vkus, jak duchodkyne, ze bombardaky pres celou pr.el jsou to nejlepsi, nejvkusnejsi, nejpohodlnejsi a proto tva holka pisu bude trpet, protoze ji nedas prostor projevit svuj nazor, ale nekompromisne ji vnutis svoj pocit, neexistuje to si nekoupis, nebudes nosit, jsem ti to zakazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
21.4.17 11:54

Ale já jsem psala, že jí dám prostor projevit svůj názor, nikde jsem nepsala, že jí budu nekompromisně vnucovat svůj nebo něco zakazovat.
Na druhou stranu ale nezměním svůj vkus a nepoženu se hned nakupovat zásoby něčeho, co se mi nelíbí, jenom abych jí nebo sobě něco dokazovala.
Asi čteš jinou diskusi. Zbytečně to hrotíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.4.17 12:08

@christabel po tobě dcera nebude chtít, aby si změnila svůj vkus, ale třeba ona jednou přijde, že něco chce jiného koupit pro sebe, tak pak nezapomeň co si psala, že prostor ji dáš :palec:.
Pro mě je to spodní prádlo pod příkazem stejně, jak kdyby mi někdy mamka nutila, že smím používat jen vložky, když chci jen tampony. Nakolik soukromá, intimní věc, že nevidím důvod, aby i matka do toho zasahovala. Nejvýš, jak tu psaly holky poradit, vzít tu dceru do správné prodejny spod. pradla, aby si tajně nekupovala nějaké umělotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
21.4.17 12:11

Já své dceři prostor dávám, ale to není předmětem diskuse, tak to laskavě neřeš.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.4.17 15:05
@christabel píše:
A proč trpět?
Jak jsem psala, není to nutné hned striktně zakazovat. Ale určitě bych se nepřemáhala a neměnila svůj vkus kvůli pubertálním nápadům. Snad se mohou matky a dcery o takových věcech bavit, aniž by hned trpěly.
Příliš to hrotíte - „trpět“, „ničit si vztah s dcerou“, honem s ní běžet něco dalšího nakupovat, i když mám pochybnosti, jenom abych se jí zavděčila a ukázala, jak jsem cool… no nevím :nevim: Zvláštní rady.Lezoucí tanga z kalhot nebudou vkusné ani hezké nikdy, ani kdyby pro to hlasovalo 90% uživatelek internetu.

No však také nehodlám měnit vkus, psala jsem, že se mi jako prádlo líbí, respektive mi přijdou sexy. Že jediný důvod proč jsem je kdy nenosila byla jejich nepohodlnost pro mě.. Nevidím důvod, nedat jim ještě šanci. A vidět je u dcery mě pouze poněkud zaskočilo, ale je fakt, že přijdou asi i dramatičtější proměny nejen šatníku a holt už to není ta malá holčička kterou je třeba jenom chránit, holt už je to slečna, která se chce líbit klukům. A třeba vypadat dobře a,,vyspěle" i před kamarádkami, Ostatně před rokem se začala také víc líčit a celkově se víbec zajímat o to co nosí a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.4.17 10:57
@Bůča píše:
kazdej nema zadek na tanga, to je pravda. pochybuju ze se nejakymu chlapovi libi zariznuty tanga a kolem vyvalena kuze a speky :mrgreen: to je hnus. nechapu jak to zensky delaji ze jim tanga vylizaji ven.ja si to vzdycky spravila nebo mela dlouhy tricko :mrgreen: nevm cim to je, ale jak mam tangace dlouho, zacnou me svedit pulky. jakobych nesnesla holej zadek pod oblecenim 8o divny

Každýmu. Záleží na počtu promilí v krvi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.18 17:26

Pio_3

@NikaSy já svoji dceři nebráním nosit tanga říkala že je to pro ni pohodlný než aby ju tlačili gumičky od kalhotek. A není to o tom že je to pro lehký holky je to o tom že je to pro ty holky buď pohodlný a nebo není

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková