Požadavky návštěvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.20 10:43

Díky hned je mě líp holky :kytka: jo připadala jsem si jak kdyby u nás měl vzniknout virus z wu chanu v tu chvíli :D :lol: nebo jak napsala anonymní slunečnice :lol:

• Citovat
  • Upravit
776
5.10.20 10:46

Nebylo to myšleno jinak? Třeba “uklidit” skleněné věci apod.? Kamarádka s dvojčaty taky vždy upozornila, že děti občas nestíhá chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.10.20 10:49

Kdybyste doma měli uklizeno, asi by to nepsala. A kvuli malému dítěti bych uklidila speciálně - ostré věci, věci co může snadno rozbít a zranit se…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.20 10:50

@Míša2014 nn bylo to myšleno zcela vážně konkrétně mířeno na podlahu aby nebyla od chlupů ptž máme psa :mrgreen: což oni taky takže jsem nějak nepochopila oč slečně jde ale nejspíš byl úmysl mě naštvat, nebylo to rozhodně myšleno ze srandy a ještě to okomentovala tím stylem že chce pro své dítě to nejlepší a píše to VŠEM ke komu jdou…tak to mě dorazilo

• Citovat
  • Upravit
2349
5.10.20 10:51

Tak asi záleží na tom, kdy by mi to řekl. Od mamky nebo babičky bych to v pohodě ustála, občas mi řeknou, že mám doma hroznej chlív, ať s tím něco udělám, po kom že to mám. Od jiných bych se dost urazila a řekla bych, ať nejezdí. Na druhou stranu mi přijde teda dost neslušný zvát návštěvy do bordelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.10.20 10:52
@Anonymní píše:
@Míša2014 nn bylo to myšleno zcela vážně konkrétně mířeno na podlahu aby nebyla od chlupů ptž máme psa :mrgreen: což oni taky takže jsem nějak nepochopila oč slečně jde ale nejspíš byl úmysl mě naštvat, nebylo to rozhodně myšleno ze srandy a ještě to okomentovala tím stylem že chce pro své dítě to nejlepší a píše to VŠEM ke komu jdou…tak to mě dorazilo

Tak ne každý pes pelicha, a být pozvána na návštěvu k někomu, kdo má psa co pelicha, tak to klidně dám najevo taky. Mám psa doma, ale ten chlupy nepouští, sestra má psa co šíleně pelicha, a věčně jsme všichni od chlupů. Z čehož se mi zvedá kufr a tlak, nesnáším to. Ještě k tomu když se tam má potom plazit dítě.

• Citovat
  • Upravit
11268
5.10.20 10:52
@Anonymní píše:

Tak někomu materstvi vleze na mozek a z nekterych veci se stane paranoia, zase evidentne to nebylo proti tobe, kdyz řekla, ze to rika vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
5.10.20 10:54
@Anonymní píše:

přiznám se, že jsem taky nebyla nijak urvaná z toho, když jsem plazícímu /lozícímu dítku musela z pěstiček a pusinky vytahovat psí chlupy, stejně tak ho pak celýho obírat od hlavy až k ponožkám :think: nicméně jsem to vyřešila tak, že v tomto prostředí jsme po nějakou dobu návštěvy omezili, rozhodně mě ani nenapadlo psát, aby si uklidili :think:
To ti napsala švagrová? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
@Anonymní píše:

No, tak to je dobrá návštěva.
Ale musím říct, že teda jedna moje kamarádka by to potřebovala. Fakt u ní je to masakr 8) a to má batole. Dávám to jen ze slušnosti jednou ročně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@mackA159 nikdo si nikdy nestěžoval tak nevím viď :lol: ale řekla bych že uklízím normálně a tohle není potřeba vůbec říkat kór když má přijít návštěva snažím se aby jí u nás bylo příjemně, měli občertvení a rozhodně je uklizeno vždy :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.20 11:00
@Anonymní píše:

Když vím, že přijde někdo s lezoucím dítětem, tak podlahu vytřu těsně před návštěvou, protože to dítě se špinavejma kolenama by mohlo být docela trapas. Jednou jsme byli s lezcem u kamarádů na chatě, kteří zrovna naolejovali podlahu. Naše dítě jim pomohlo ten olej rozleštit. My se tomu třeba smáli, ale každý by nemusel.
Rodinným příslušníkům, o kterých vím, že mají vyšší hygienický standard, než my, sama hlásím, že jsme uklidili na jejich úroveň, že se nemusí bát ;)

• Citovat
  • Upravit
85401
5.10.20 11:02

Myslim, ze uz jsi to s ni vyresila a priste uz se ani nepozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
5.10.20 11:02

Záleží, kdo by mi to řekl. Kdyby to byla máma tak bych se asi naštvala, protože taky uklizeno mívám skoro pořád. Kdyby to byla tchyně tak by me to vytočilo asi hodně :lol: :mrgreen: kdyby to byla kamaradka tak se tomu asi zasmeju. Víš co, záleží jestli máš doma opravdu nepořádek a jsi takový ten styl křečka (všude serepetičky, neni kde sednout protože jsou vsude casopisy a oblečení). Nekomu hold neni prijemne sednout na par centimetru, vedle sebe mit stohy něčeho a nemit si kam polozit hrnek od kafe :)… To taky nenavidim a k takovym uz vickrat nejdu, ale radeji je pozvu k sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106454
5.10.20 11:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky setkali jste se někdy s tím že vám někdo kdo k vám měl přijet na kafe řekl ať si doma nejdřív uklidíte? :mrgreen: :lol: důvod, malé dítě…podotýkám doma máme čisto, nic co by dítě mělo ohrozit :lol: jak by jste to brali VY?
Mě to vyloženě nas*alo a návštěvu jsme odřekli :lol:

stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 11:05

Co se týče požadavků pozvaného, tak my jsme, když byly děti malé, výslovně „požadovali“, aby byly děti druhé strany zcela zdravé. Bylo mi to hloupé, ale raději urazit kamarádku, než být zase 3 týdny doma s virózou. Kamarádky se neurazily a později samy hlásily, jak jsou na tom.

Příspěvek upraven 05.10.20 v 11:08

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný