Pozitivní ovulační test a neplodný hlen

Anonymní
29.1.18 17:48

Pozitivni ovulacni test a neplodny hlen

Ahoj holky. Stalo se nekomu, ze mel pozitivni ovulacni test a pritom nemel plodny hlen? Dopoledne jsem si kontrolovala hlen a byl husty, bily, jakoby obcas s kousky. Predtim byl vodovy, takovy, jako mam vzdycky okolo ovulace. Podle hlenu jsem si myslela, ze ovulace uz probehla. Ale nedalo mi to a udelala jsem si ovulacni test a je pozitivni 8o Tak jsem z toho zmatena. Dnes jsem 12DC a od prvniho dne cyklu beru gynex. Snazeni probehlo z patka na sobotu a ze soboty na nedeli. Muze prave probihat ovulace, kdyz nemam plodny hlen a test jeste ukazat pozitivni ovulaci? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
29.1.18 18:05

Jestli je pozitivní test - tak ovulace dokonce teprv nastane během 24-48h…
a jinak, já nikdy neměla ovulační hlen, nemívám ho a stejně jsem otěhotněla dvakrát, takže ano, může proběhnout ovulace bez hlenu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.18 18:12

Tak to pro me neni dobra zprava. To spermie nevydrzi :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
29.1.18 18:15
@Anonymní píše:
Tak to pro me neni dobra zprava. To spermie nevydrzi :roll:

to ne..ale taky nemusí být test správný..na někoho nefunguje, no anebo se snažit za dva tři dny znova ještě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.18 18:18

@smurfka
Chlap je bohuzel v praci, takze dnes a ani zitra to nevyjde. :,( No jo, neda se nic delat :(

• Citovat
  • Upravit
287
29.1.18 18:59

Máte fotku toho ovulacniho testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 19:03
@Elis95 píše:
Máte fotku toho ovulacniho testu?

Jasne pozitivni

• Citovat
  • Upravit
287
29.1.18 19:11
@Anonymní píše:
Jasne pozitivni

A jak krásně pozitivní :)
No ovulka by se měla dostavit podle testu do 12-48 hodin. Ovšem ovulační testy jsou nepřesné. Lepší by bylo měřit si bazalní teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 19:18

@Elis95 kez by byl nepresny a ovulace probehla co nejdriv, aby spermie vydrzely :D Ja porad cekala, ze bude ten spravny hlen, ktery vsude ctu a on je uplne jiny.. Pokud se to nepovede, tak se na bazalni teplotu chystam. Snazime se od zari

• Citovat
  • Upravit
287
29.1.18 19:24
@Anonymní píše:
@Elis95 kez by byl nepresny a ovulace probehla co nejdriv, aby spermie vydrzely :D Ja porad cekala, ze bude ten spravny hlen, ktery vsude ctu a on je uplne jiny.. Pokud se to nepovede, tak se na bazalni teplotu chystam. Snazime se od zari

Tak to máte ještě dobré. Byt vámi zatím to neřeším. My se s partnerem snažíme 3 roky. Když se budete takhle sledovat… však víte sama.. psychika dělá hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 19:27

My uz mame doma 2,5 letou holcicku. V cervenci jsme byla na revizi v 9tt a zatim se nedari no :roll: Drzim palce, at si k vam brzy najde vytouzene miminko cestu, psychika je potvora :roll:

• Citovat
  • Upravit
774
31.1.18 11:06

Ahoj, hlen víceplodného charakteru může ovulaci předcházet i několik dnů. Ovulace většinou nastává den následující, kdy už si žena ani hlen nemusí uvědomovat nebo už má právě ten charakter hlenu jiný. Klidně může dojít k ovulaci i za dva dny po výskytu tohoto hlenu. Bylo zjištěno, že ovulace může nastat dokonce den před vrcholem hlenu (poslední den pozorování víceplodného hlenu) nebo i dva dny po. Dobré je právě kombinovat i s měřením bazální teploty. Ale je to zase jen orientační. Ovulace může klidně proběhnout i tři dny před vzestupem teploty, nebo v den vzestupu teploty (ten bývá ještě u hodně párů velmi plodný, protože naměřená zvýšená ranní teplota může být i několik hodin od ovulace). Neboj se, spermie vydrží v tom víceplodném hlenu několik dnů, uvádí se tři ale i pět, některé i déle. Mnohé právě i v tom hlenu dozrávají a čekají na vajíčko. Některé ženy takto otěhotněly třeba krátce po menstruaci, kdy si spermie počkaly i řadu dní na oplodnění. Někdy může dojít i k poklesu teplotu těsně před ovulací, ale zase - nemusíme to měřením jednou denně ráno po probuzení zachytit. To, že je pozitivní ovulační test zase neznamená, že určitě ovulace proběhla, jen to signalizuje vysokou hladinu hormonu. Proto je dobré si ovulaci potvrdit i tím vzestupem teploty, který se drží až do menstruace. Zvýšení teplot nad 18 dnů, pokud nedošlo k žádnému krvácení, většinou znamená těhotenství. Neklesejte na mysli, pokud se hned nezadaří. I když se člověk strefí do plodných dnů, procento úspěšnosti početí se pohybuje kolem 25 procent. Takže nezbývá než zkoušet a zkoušet. Ještě bych radila sex během plodného období ob den, spermie potřebují zrát 48 až 72 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
13.7.19 13:11

Pozitivni test - muze byt anovulacni cyklus?

Ahoj damy, zlusim se zeptat tady, abych nezakladala nove tema. Normalne mival ovu 20 DC, dnes jsem 29DC a protoze jsem ovu tento mesic neodchytila, tak si uz 3 dny delam ovu test, jestli se nespozdila. Dva dny nic a dnes najednou jasne pozitivni dve dalnice, k tomu zle od zaludku a pichani v brise (u me jasny symptomy ovu). Byla jsem u dr 12DC na utz a folikul tam byl, ale 8mm…otazka moje zni - muze byt pozitivni test pri anovulacnim cyklu? Ze by folikul prasknul, ale bylo to treba bez vajicka? Nacteno mam hodne, ale v tomhle si nejsem jista :( moc diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí