Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Panečku, ty jsi ale děvče veselé
Vždycky mě udivuje, jak je někdo schopen mít mezi styky s různými partnery tak krátký rozestupy…ale co, na to ses neptala. Komu jinému než doktorce by jsi asi měla věřit? Holkám z Emimina? Ochrana je co? Kondom? A kdy byla ms, to si to podle ní nejsi schopna spočítat?
23.7. byl sex, dva dny nato (25.7.) přišla MS a týden nato (1.8.) jste jeli na dovolenou, kde byl od té doby sex (bez ochrany?).
Takže těhotenství vypadá ještě mnohem mladší, než dle prvého sexu s druhým chlapem a ty máš strach, jestli náhodou nemůže být ještě mnohem starší?
Odhad na ultrazvuku je plus minus týden (fakt to není odhad na dny a vzhledem k datu pozitivity testu to bylo nejspíš minimálně o týden dříve), takže klidně jsi mohla otěhotnět i začátkem srpna, ale fakt se ultrazvuk nesplete o tři týdny. Popř. kdyby došlo k početí tři týdny před tím, než je ultrazvukový odhad, jednalo by se o neprosperující těhotenství a tebe nemusí trápit, kdo je otcem.
Já nechápu, jak vůbec můžeš spekulovat, že by to bylo toho druhýho chlapa, když jsi použila ochranu a když jsi ještě navíc dostala poté ms. To je fakt dost sci-fi. Takže ne, toho milence to určitě není
Víte jak to je
hormony které z vás dokážou během chvilky udělat uplakanou a vystresovanou ženskou a v takové chvíli jde racionalita stranou
Ale uprimne je mi teď mnohem líp. Možná byl i ten hlavní problém že jsem měla strach se někomu svěřit
Tvl, co to je za dotaz? ![]()
Jako, být v jiným stavu a nevědět, jak funguje reprodukce a vývoj plodu by mě stresovalo víc.
@Bubllenka píše:
Tvl, co to je za dotaz?
Jako, být v jiným stavu a nevědět, jak funguje reprodukce a vývoj plodu by mě stresovalo víc.
Házet hrách na stěnu. Navíc je s chlapem týden a už vyrábějí mimíska. Další diskuze budou na co mám nárok…
@karkarka Ale před měsícem by ještě řekla, že už spolu v životě nebudou
.
@Anonymní píše:
S přítelem jsme se před dvěma lety rozešli. Kdybyste se mě zeptali před pár měsíci jestli si umím představit že spolu ještě někdy budeme odpověděla bych že absolutně ne. Najednou bum a všechno se změnilo. Jako bychom se do sebe znovu zamilovali. Problém je že 23.7. (ještě jsme se v té době nedali oficiálně dohromady) jsem měla sex s ochranou s jinym mužem. Dva dny na to přišla MS. Ten sex pro mě nic neznamenal tak jsem to pustila z hlavy. Týden po začátku menstruace jsme s přítelem odjeli na dovolenou, milovali se a všechno bylo růžové. Ale už 16.8. mi na tehotenskem testu vyšla slabounka čárka a 18.8. byla trosicku zřetelnější. Začala mě pobolivat prsa. Další test jsem si už nedělala. Měla jsem hroznou radost a najednou z minuty na minutu jsem sebou málem Sekla když jsem si uvědomila že to nemusí být partnerovo. Dnes jsem byla u doktorky a na vaginálním ultrazvuku byl vidět jen malinky flíček jinak vůbec nic. Doktorka říkala že nejspíš jde o velmi ranné stadium těhotenství a že by tipovala že došlo k oplodnění cca 13.8. a že se nemám stresovat. Mám doktorce věřit že jsem opravdu otěhotněla až se svým partnerem? Přijde mi divné že by mi vyšel slabě pozitivní test už 3-5 dní po oplození.Příspěvek upraven 30.08.22 v 02:04
Kdyby to bylo z toho prvního s ochranou tak by si v tu dobu měla na testech už dálnice a ne ducha. Bude to toho staronovyho. Ale jako dělat si hned dítě, když nevíte jestli vám to bude vůbec fungovat je dobrý kaskadérství.
@Bubllenka píše:
@karkarka Ale před měsícem by ještě řekla, že už spolu v životě nebudou.
A najednou bum a všechno bylo růžový. Tak si uděláme mimíska proč ne.
Happy end.
@Bubllenka píše:
@karkarka Ale před měsícem by ještě řekla, že už spolu v životě nebudou.
A co jako? Ses blbě vyspala, že se tu zrovna po ránu potřebuješ někomu vysmívat? Nechovej se jak jalovice…
@Janli
Dobře jsem se vyspala, děkuji za optání.
Já se nevysmívám, já naopak, přeji jen to dobré
![]()
@Bubllenka píše:
@JanliDobře jsem se vyspala, děkuji za optání.
Já se nevysmívám, já říkám, že je potřeba, aby se děti vrátily do školy
Jestli tě doma prudí děti, tak si tu frustraci vybíjej jinde, ne tady vysmíváním diskutujícím.
@Janli píše:
Jestli tě doma prudí děti, tak si tu frustraci vybíjej jinde, ne tady vysmíváním diskutujícím.
Docela mě zaráží jak tu spousta lidí soudí podle jedné události když o tom daném člověku neví nic dalšího. Zvlášť v tomto období je člověk ve stresu a hledá nějaké uklidnění, radu a některé ženské by tady člověka div neukamenovali (nemluvím teď konkrétně o všech komentářích co se tu objevili ale obecně co jsem viděla i u jiných příspěvků na téma s podobným dotazem)
Takže jen chci poděkovat těm co normálně odpověděli
Příspěvek upraven 30.08.22 v 09:19