Pozitivní test pár dní po početí

Anonymní
30.8.22 01:00

Nechápu

Docela mě zaráží jak tu spousta lidí soudí podle jedné události když o tom daném člověku neví nic dalšího. Zvlášť v tomto období je člověk ve stresu a hledá nějaké uklidnění, radu a některé ženské by tady člověka div neukamenovali (nemluvím teď konkrétně o všech komentářích co se tu objevili ale obecně co jsem viděla i u jiných příspěvků na téma s podobným dotazem)

Takže jen chci poděkovat těm co normálně odpověděli :)

Příspěvek upraven 30.08.22 v 09:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3754
30.8.22 01:17

Panečku, ty jsi ale děvče veselé :D Vždycky mě udivuje, jak je někdo schopen mít mezi styky s různými partnery tak krátký rozestupy…ale co, na to ses neptala. Komu jinému než doktorce by jsi asi měla věřit? Holkám z Emimina? Ochrana je co? Kondom? A kdy byla ms, to si to podle ní nejsi schopna spočítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
30.8.22 01:20

23.7. byl sex, dva dny nato (25.7.) přišla MS a týden nato (1.8.) jste jeli na dovolenou, kde byl od té doby sex (bez ochrany?).

Takže těhotenství vypadá ještě mnohem mladší, než dle prvého sexu s druhým chlapem a ty máš strach, jestli náhodou nemůže být ještě mnohem starší?
Odhad na ultrazvuku je plus minus týden (fakt to není odhad na dny a vzhledem k datu pozitivity testu to bylo nejspíš minimálně o týden dříve), takže klidně jsi mohla otěhotnět i začátkem srpna, ale fakt se ultrazvuk nesplete o tři týdny. Popř. kdyby došlo k početí tři týdny před tím, než je ultrazvukový odhad, jednalo by se o neprosperující těhotenství a tebe nemusí trápit, kdo je otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
30.8.22 01:28

Já nechápu, jak vůbec můžeš spekulovat, že by to bylo toho druhýho chlapa, když jsi použila ochranu a když jsi ještě navíc dostala poté ms. To je fakt dost sci-fi. Takže ne, toho milence to určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.22 01:44

Víte jak to je :D hormony které z vás dokážou během chvilky udělat uplakanou a vystresovanou ženskou a v takové chvíli jde racionalita stranou

Ale uprimne je mi teď mnohem líp. Možná byl i ten hlavní problém že jsem měla strach se někomu svěřit

• Citovat
  • Upravit
2637
30.8.22 05:07

Tvl, co to je za dotaz? :roll:
Jako, být v jiným stavu a nevědět, jak funguje reprodukce a vývoj plodu by mě stresovalo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
30.8.22 05:59
@Bubllenka píše:
Tvl, co to je za dotaz? :roll:
Jako, být v jiným stavu a nevědět, jak funguje reprodukce a vývoj plodu by mě stresovalo víc.

Házet hrách na stěnu. Navíc je s chlapem týden a už vyrábějí mimíska. Další diskuze budou na co mám nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
30.8.22 07:53

@karkarka Ale před měsícem by ještě řekla, že už spolu v životě nebudou :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
30.8.22 08:13
@Anonymní píše:
S přítelem jsme se před dvěma lety rozešli. Kdybyste se mě zeptali před pár měsíci jestli si umím představit že spolu ještě někdy budeme odpověděla bych že absolutně ne. Najednou bum a všechno se změnilo. Jako bychom se do sebe znovu zamilovali. Problém je že 23.7. (ještě jsme se v té době nedali oficiálně dohromady) jsem měla sex s ochranou s jinym mužem. Dva dny na to přišla MS. Ten sex pro mě nic neznamenal tak jsem to pustila z hlavy. Týden po začátku menstruace jsme s přítelem odjeli na dovolenou, milovali se a všechno bylo růžové. Ale už 16.8. mi na tehotenskem testu vyšla slabounka čárka a 18.8. byla trosicku zřetelnější. Začala mě pobolivat prsa. Další test jsem si už nedělala. Měla jsem hroznou radost a najednou z minuty na minutu jsem sebou málem Sekla když jsem si uvědomila že to nemusí být partnerovo. Dnes jsem byla u doktorky a na vaginálním ultrazvuku byl vidět jen malinky flíček jinak vůbec nic. Doktorka říkala že nejspíš jde o velmi ranné stadium těhotenství a že by tipovala že došlo k oplodnění cca 13.8. a že se nemám stresovat. Mám doktorce věřit že jsem opravdu otěhotněla až se svým partnerem? Přijde mi divné že by mi vyšel slabě pozitivní test už 3-5 dní po oplození.Příspěvek upraven 30.08.22 v 02:04

Kdyby to bylo z toho prvního s ochranou tak by si v tu dobu měla na testech už dálnice a ne ducha. Bude to toho staronovyho. Ale jako dělat si hned dítě, když nevíte jestli vám to bude vůbec fungovat je dobrý kaskadérství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
30.8.22 08:16
@Bubllenka píše:
@karkarka Ale před měsícem by ještě řekla, že už spolu v životě nebudou :D.

A najednou bum a všechno bylo růžový. Tak si uděláme mimíska proč ne. :dance: Happy end.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.8.22 09:15
@Bubllenka píše:
@karkarka Ale před měsícem by ještě řekla, že už spolu v životě nebudou :D.

A co jako? Ses blbě vyspala, že se tu zrovna po ránu potřebuješ někomu vysmívat? Nechovej se jak jalovice…

• Citovat
  • Upravit
2637
30.8.22 09:59

@Janli :mrgreen: Dobře jsem se vyspala, děkuji za optání.
Já se nevysmívám, já naopak, přeji jen to dobré :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.8.22 10:01
@Bubllenka píše:
@Janli :mrgreen: Dobře jsem se vyspala, děkuji za optání.
Já se nevysmívám, já říkám, že je potřeba, aby se děti vrátily do školy :lol:

Jestli tě doma prudí děti, tak si tu frustraci vybíjej jinde, ne tady vysmíváním diskutujícím.

• Citovat
  • Upravit
2637
30.8.22 10:02
@Janli píše:
Jestli tě doma prudí děti, tak si tu frustraci vybíjej jinde, ne tady vysmíváním diskutujícím.
:D Mě? Já jsem v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky