Zamlklé těhotenství po potvrzení srdeční činnosti?

Anonymní
29.8.22 20:25

Zamklé těhotenství po potvrzení srdeční činnosti?

Hezký den, dnes jsem byla u Dr. mám potvrzenou srdeční činnost v 9+4tt, dostala jsem těhotenskou průkazku, ale přesto mě internet v minulých týdnech dal tolik negací do hlavy, že mám strach, že ještě těhotenství zamlkne. Stalo se to někomu? Resp. stává se to často?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.8.22 20:28
@Anonymní píše:
Hezký den, dnes jsem byla u Dr. mám potvrzenou srdeční činnost v 9+4tt, dostala jsem těhotenskou průkazku, ale přesto mě internet v minulých týdnech dal tolik negací do hlavy, že mám strach, že ještě těhotenství zamlkne. Stalo se to někomu? Resp. stává se to často?

Jo, může se stát… Nečti na netu.. poslední SP bylo, když jsem dojela na screen.. embryo sice bylo, ale bez srdeční akce :think: zvolila jsme vyčkávací taktiku, trvalo to týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
29.8.22 20:32

Stát se to může, ale nejvíc případů je v těch prvních týdnech, s každým týdnem pravděpodobnost hodně klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
29.8.22 20:39

Samozřejmě, že se to stát může. Nečti nebo se zblázníš! Stejně to neovlivníš, stres ale ničemu nepomůže. Věř, že to prostě bude dobré a kdyby ne, příroda ví, proč to dělá a vyjde to příště.
Ale určitě to bude dobrý ;). Buší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
29.8.22 20:54

Nečti internet, akorát se stresuješ :roll:
A samozřejmě, že se to stává a stát se to může kdykoliv…
Já byla v 8.tydnu na potvrzení těhotenství a rovnou i :srdce: Vše v pořádku v 10.týdnu již bez srdeční akce a revize…
Malé se přestalo vyvíjet téměř po kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
29.8.22 21:23

Stát se může spousta věcí po celou dobu těhotenství, ne jen v prvním trimestru. Taky jsem byla nervózní, vlastně až do porodu, ale tak nějak stylem, že jsem doufala, že vše bude v pořádku a že vše, co se má stát, se zkrátka stane a stejně to neovlivním. Zkus být optimistická a miminku věř :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 21:29

Ano stalo. V 11tt srdeční akce byla. Vše ok. Na 1.screeningu na přelomu 12/13tt ticho. Bylo to šílené, já tam s manželem natesena na video a fotky a pohlaví a najednou nic a jen ticho. Tohle bych nepřála opravdu nikomu

• Citovat
  • Upravit
1195
29.8.22 21:32

Také se mi to stalo, šla jsem na kontrolu, ten den jsem měla dostat těhotenskou průkazku.. bohužel zamlklé těhotenství. Šla jsem na revizi a za půl roku už jsem byla zase těhotná a tentokrát vše v pořádku :srdce: ale ty nervy celé těhotenství :roll:
Přeji ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
29.8.22 21:53

Může se stát cokoliv kdykoliv a nebo taky může být vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
29.8.22 21:57

Do 10-12 TT je to ještě poměrně časté. Mně se to stalo v 19tt, ale to je už poměrně málo pravděpodobné. Za 3 měsíce jsem byla těhotná znovu a v pohodě až do konce. Je to holt černý Petr, podelat se může kdykoli cokoli, ale s narůstajícím tt je to čím dál méně pravděpodobné. Člověk musí prostě věřit, doufat, a být pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 22:03
@Anonymní píše:
Ano stalo. V 11tt srdeční akce byla. Vše ok. Na 1.screeningu na přelomu 12/13tt ticho. Bylo to šílené, já tam s manželem natesena na video a fotky a pohlaví a najednou nic a jen ticho. Tohle bych nepřála opravdu nikomu

Stalo se mi uplne to same, vetsi psycho jsem nezazila… Ja ale byla na prvni kontrole v 7tt a potom az ve 13tt, podle velikosti plodu k potratu doslo v 9+6. Zpetne jsem si vybavila, ze mi presne ten den vyskocil z niceho nic opar. 2 mesice po tomto extempore jsem otehotnela znovu a vse OK, ale nervy to byly strasny.

• Citovat
  • Upravit
4072
29.8.22 22:13

Nejrizikovejsich je prvnich 8 týdnu (nebo tedy 4 od promeskane ms), takže statisticky mas největší riziko za sebou. Bohuzel ale v těhotenství neni vyhrano nikdy, jsou ženy, kterym umře dite v deloze den pred terminem. No a nebo si pak jedes s detmi z vyletu a smete te na dalnici kamion. Život neni fer, ale nekaz si zbytečně ty hezky chvile premitanim o tom, co bude, nebo by se mohlo stat. Nijak to neovlivnis, nic nezmenis, tak se tes z toho, ze v tobe roste tvoje dítě a snaž se verit, ze vse dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.8.22 22:45

Jo, stalo se mi to. A ženy v mém okolí zažily ještě mnohem horší psycha v těhotenství. Je to loterie, že to dopadlo dobře víš, až když máš zdravé dítě v náručí. A pak se celej život bojíš o to dítě. Musíš se s tím strachem naučit žít, už nezmizí, ale nesmí ti kazit radost ze života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.8.22 22:58

Na tuhle diskusi budou odpovídat především ty maminky, které toto potkalo (mě take), a ne ty, které měly těhotenství od začátku do konce v pohodě. Stává se to a přesto mnohem častější je, ze těhotenství s potvrzenou srdeční akci prosperuje. Také doporučuji nic nečíst a dokud k tomu není důvod, nezabývat se příliš černými scénáři. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
30.8.22 10:29

Me 3 těhotenství skončily když embryo odpovidalo 5tt, 6tt a 8tt. Na to poslední jsem přišla až ve 12tt kdy mi najednou splasklo břicho a začaly slabe krece. Pokud mas srdeční akci potvrzenou v 10 tt tak ‘sance’ na ZT se rapidně snižuje s každým týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí