Poznají učitelky nadané žáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4992
17.1.26 10:15

@Veveří

Lol..vy nevíte? Já jsem cynický upřímný
Já sám jsem učitel :D a je to prostě holý fakt. Učitel není chirurg ani nestaví mosty :) je to jen člověk, který je líný makat 8h denně a má potřebu být,,šéf" i za cenu toho, že ho respektuji děti namísto dospělých…nemám rád když se lze aby to vypadalo jako něco víc. Je to easy práce s psychickou zátěží, ale fakt easy. To jste nečekala, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
17.1.26 10:17
@Havlova píše: Více

Mám ženu, většina světa mě… To je pravda a zvláště s tím levicovym progresivismem a tady k tématu mám víc než 90% uživatelek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5637
17.1.26 10:31

@Justin Case ale jo, čekala, angličtinář? Máme učitelů plnou rodinu…a ten tvůj cynismus je jen typicky obranná reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.1.26 13:30
@Justin Case píše: Více
Že ty jsi línej a máš potřebu šéfovat je tvůj problém. Copak si asi kompenzuješ? Neřekla bych, že to, co z tebe mluví, je cynická upřímnost. Komplex nebo prostoduchost možná. Jo - jsou takoví mezi námi, Bůh ví, že by být neměli. Zcela logicky - když je to taková dávačka, proč je tak málo učitelů? Proč se mohou ve školství uplatnit i lidé jako ty? Smutný příběh.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
21.1.26 06:24
@hanka.br. píše: Více

Jako nebudeme si lhát. Lehčí práce neexistuje. To může dělat fakt každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5637
21.1.26 10:55

Nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
21.1.26 11:19
@Veveří píše: Více

A kolik let praxe máte?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.1.26 13:40
@Veveří píše: Více

Vždyť je to primitivní provokatér. Nekrmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.1.26 14:04

V dnešní době se ve vzdělávání budoucích učitelů na diagnostiku žáků klade velký důraz. Asi jsou pořád v popředí žáci s SPU, protože se to jeví, že potřebují více pomoci, aby udrželi tempo s ostatními, ale často se upozorňuje i na nadané žáky a zmiňuje se jak je identifikovat.

V praxi to pak dost záleží na samotném učiteli. Mě diagnostika vždycky dost zajímala, takže já se v této oblasti vzdělávala i ve volném čase a dobrovolně a snažila se mapovat u žáků i tohle. Ale jsou učitelé, kteří tohle nechtějí řešit a dokonce zpochybňují, že vůbec něco jako žáci s SPU nebo nadaní žáci existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5637
21.1.26 14:12

Nečekej, že ti tady budu tleskat za to, že z učitelů děláš blbečky. Pokud jsi zaparkoval ve školství, tak je to tragický omyl univerzity, která tě tam vyslala (I když podle mě spíš čteš Vergilia ve šroubárně :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
21.1.26 15:16

@Justin Case me by spis zajímalo, kolik jiných povolání jsi zkusil, ze mas tak skvělé srovnání. A jaké předměty učíš a na jaké škole. Bylo by skvělé, kdyby někdo s tak úžasným nadhledem a zkušenostmi skolil další. Kvalita českého školství by mohla jít raketově nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
21.1.26 15:22

U mé dcery to poznali a řeší se to přes PPP má nadání na natematiku s tím spojená prostorová představivost a kreslení. dlouho jsem si myslela že je to jen akcelerace. Ale vypadá to že tam něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
21.1.26 16:01
@Aries6 píše: Více

To už je solidní pohled ;) a co jsem dělal? Vlastně od stavby až po to co dělám teď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
21.1.26 16:31

A dál? Ptala jsem se na víc věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
21.1.26 17:02
@Aries6 píše: Více

Soukromí je soukromí. Takže tak bych to nechal. Že to jsou oborové předměty je možná tak maximální info co jsem ochotný napsat. Takže tělocvikář nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin