POZOR na hračku pro miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
17.3.06 12:08

Kroužky sice neznám, ale mohu potvrdit, že špendlík se rozlomil - dostali jsme dva a jeden praskl asi po 3 měsících, ten druhý jsem hned ozkoušela a ne s příliš velkou námahou se také rozlomil. Co vím, tak turo hračku má asi každé druhé dítě, tak dávejte radši pozor nebo ani radši nekupujte.
Kamarádka psala, že její kluk několik těch kuliček spolkl a naštěstí se mu nic nestalo, ale co kdyby je třeba vdechl?

Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
17.3.06 12:19

Kroužky máme taky - dostali jsme od tchýně :lol:
Asi je jen tak pověsím z lampičky u postýlky :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
17.3.06 12:41

Holky dik za upozornenie, obidve hracky mame a su to prave tie najoblubenejsie :cry:
No kedze je Simonka este malinka, urcite nebude problem ked ich hned zabavim.
Este raz dik.
Majki :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
17.3.06 12:59

Ibu, nevím, jestli jsi nepsala o nás … měli jsme špendlík od fy Comox. Ten se rozlomil - a dcerka spolkla ty kuličky!!
Okamžitě jsem firmu kontaktovala a stěžovala si … pán se mi omluvil a jako odškodnění nám poslali balíček výrobků Comox (no, balíček, krmící sondičku, dudlík a řetízek na dudlík.)
Ani jedno jsme NAŠTĚSTÍ nepoužívaly, několik měsíců poté totiž propukla aféra s „rakovinotvornými“ dudlíky a dudlík od Fy Comox se v hitparádě šmejdů umístil na krásném prvním místě!!!!
Tomu se říká danajský dar… :?

Takže - na firmu Comox bacha!!!

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
17.3.06 13:06

Tak jsem zmiňované kroužky taky radši poslala velkým obloukem do koše. Tohle riskovat nebudu. Ale jsem blbka, protože kamarádka už mi před nedávnem říkala, že její holčička už tu kuličku rozlomila. Nějak jsem na to zapoměla a kroužky nechala být.

Takže díky za připomenutí, v koši je jim dobře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.3.06 15:08

Jee, holky, tak ten plastovej spendlik - to je nase nejoblibenejsi hracka.. Takze poleti smer popelnice.
To je ale hrozny, to snad ani neni mozny. To abychom kupovali vazne hracky jen znackove a drahe???

Ach jo, to bude shanka po spendliku…

Dekuju za upozorneni.

Nicol a Stella 11 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.06 15:23

Ahoj holky, taky jsme měli tyhle „klasický“ hračky, ale radši jsem je vyhodila, protože mi přišly hrozně fórový. Tak jak čtu, dobře jsem udělala! Viděla jsem teď, že mají za hodně levno nějaké značkové hračky v tescu, značku Baby-Nova, údajně dobře otestované na nezávadnost a vypadají asi desetkrát bytelnějc než tyto. Fakt nebyly vůbec drahý.Petra

• Citovat
  • Upravit
carsa
17.3.06 22:13

Uveřejněno dnes:
Dejte pozor na nebezpečný spacák
19:48 | Pátek 17. 03. 2006

Michael Vít, hlavní hygienik ČR - Zdroj: čtk

Praha - Ministerstvo zdravotnictví varuje před používáním dětského spacího pytle s názvem „Club of me“, který prodával řetězec Plus Discont. Úřad označil výrobek určený pro děti do tří let za nebezpečný. Dovozce a distributoři ho proto musí okamžitě stáhnout z trhu, informoval dnes hlavní hygienik Michael Vít. Riziko spočívá podle ministerstva v tom, že díl z bezbarvého elastického plastu s motivem medvědí hlavy, který je součástí jezdce zipu, mohou kojenci a malé děti vkládat do úst a vzhledem k jeho velikosti by se jím udusit.

Bavlněný spací pytel turecké výroby se prostřednictvím 121 poboček společnosti Plus Discont prodával po celé ČR ve dvojím barevné provedení - světle modrý s bílou a růžovobílý.

Ministerstvo zdravotnictví upozorňuje spotřebitele, že dovozce nebo distributor musí vlastníkovi umožnit nebezpečný výrobek vrátit.

• Citovat
  • Upravit
165
17.3.06 22:50

Našim holčičkám už jsou sice dva, ale když byly asi kolem půl roku, tak tuhle hračku dostaly od mé bývalé spolužačky a taky se rozpadla. Martina a kvíďata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
17.3.06 23:07

Ahoj,

tak se taky přidáváme. Kroužky i špendlík malej rozlomil, naštěstí se mu nic nestalo a nic neochutnal.

Miroušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.3.06 23:18

Ahoj holky,
firma COMOX měla i špatné dudlíky, není to tak? :evil:
Většinou si dobře pamatuju, na co si dát pozor a tahle firma mi úplně rozblikala červený světýlko v hlavě :twisted: , tak asi raději nic moc od nich nekupovat.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibu
627
18.3.06 08:13

Ano firma Comox měla špatné atesty i na dudlíky a dále firma Boček, ta myslím i na savičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.3.06 23:45

ahoj, taky jsme dostali od tchýně špendlík a taky jsme ho rozlomili - naštěstí se vysypal na zem. Vlastně už na začátku měl špendlík vadu - byly špatně upravené sváry, takže byly ostré a musela jsem je trochu opilovat, aby se mimi nepoškrábalo.
Snažím se kupovat spíš značkové hračky a zatím je vše ok, až na autíčko popcorn od Sassy - synovi se nějak podařilo ulomit kolo. Ale i po zlomení nebyly na hračce ostré hrany a nehrozilo nebezpečí udušení, jen už autíčko nejezdí a letělo do koše :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.5.06 22:54

:lol:
je to auticko ma linda taky to od sassy,vazne se ulomilo KOLO??pritom je tak robustni..
my mame hracky i sterchatka por male deti,linda s nima haze ale nic se nerozbilo,podle me vyrobky urcene pro deti od neznamena ze po uplynuti urciteho veku si s nima nemuzou hrat..prece tam neni nidky napsano do..

Jo taky bacha na harcky z gumy,pro zmekceni tam pridavaji tzv. FTALATY
ktere jsou toxicke,takze je treba se divat co je n aoabalu napsane..

Ja ty gumove hracky vubec nekupovala a je to..mame jen motyla od sassy na kousani,je v nem napl voda,v nekterych je tekutina nebo gel neznameho slozeni,to si vemte pokud v tom je neco kdovi co a diteti se roztrhne kdyz to ma v puse!
Dudliky jedine od chicca kaucukove nebo AVENT,nebo MAM ty jsou jiste..

Ja to beru tak ze nejjistejsi je to co ma tradici,chicco,nebo fisher price dela hracky uz spoustu roku..ackoliv jsou skoro vsechny made in China,ale normy a materialy jsou jejich evropske..
NAVIC vsechno je momentalne vyrabeno v Asii,vcetne elektroniky..a vubec vseho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
16.5.06 23:15

jéje my máme kroužky i spínák od tchýně. Zatím nic, máme je někde zašantročené. Zítra prolezu byt, třísknu s nimi a vyhodím :wink: (nadsázka :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí