Pozvánka na 2. narozeniny

1
19.1.22 22:07

Pozvanka na 2.narozeniny

Hezký den :mavam:
Prosím o pomoc. Nemate nekdo nějaký návrh na pozvánku na 2 narozeniny s fotkou? Nějaký text? Vůbec nemám žádný nápad a na internetu asi neumím hledat :) :nevim: předem děkuji moc z nějaké vzory a návrhy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.1.22 22:12

TOhle je takový roztomilý dětský prvek v jemných barvách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
19.1.22 22:30
@Nikihru píše:
Hezký den :mavam:
Prosím o pomoc. Nemate nekdo nějaký návrh na pozvánku na 2 narozeniny s fotkou? Nějaký text? Vůbec nemám žádný nápad a na internetu asi neumím hledat :) :nevim: předem děkuji moc z nějaké vzory a návrhy :srdce:

Není to blbost? Oslavu s kamarádi asi mít ještě nebude ve 2 letech 8o A rodinu stačí pozvat sms nebo osobně…
Jako na 1 rok, no ok… nebo na 10 let, ale na 2 roky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13822
19.1.22 22:34

Tady si taky nic nevybereš? https://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
19.1.22 23:29

Vzdy jsem delala pozvanku vlastni, ale ne tedy s fotkou, jen obrazky.
Letos mame takovou, nechavam podlozit barevnym papirem a nasledne zalaminovat a kazdy rok ji schovam do krabicky na pamatku. Pozvanym kamaradum ji posilam postou, nebo predavam osobne.
Kazdy rok je na nejake tema, takze v tom motivu je jak vyzdoba hernicky, tak doplnky ma stul, dort i pozvanka.
Oslavy v hernickach delam od 2 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.22 23:35

Tak já beru různé inspirace z pinterestu… Je tam pěkné dětské pozadí… Loni jsem dělala taky ke 2 rokům, pozadí jsem si našla medvídka Pu, protože to má malá ráda a jako text jsem napsala
Zanedlouho mi budou dva roky, přijďte oslavit mé pokroky, pokud nemáte v sobotu 23. Ledna v x hodin nic na práci, u nás si užijete legraci, společně si zamlsame dobroty i dort si dáme, na zdraví zacinka sklinka, srdečně vás zve Karolínka…
Všem se moc líbilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný