Práce dispečera v kamionovce

Anonymní
13.2.25 19:53

Práce dispečera v kamionovce

Ahoj, jsem dispecerka…pracuji ve firme, kde je 15 kamionu, z toho 5 co jezdi ven (Itali, Francie, Nemecko, Holandsko…),5 co jezdi ČR a SK a 5 sklopek…mame nasmlouvanou praci, ale treba jen pro polovinu aut, u zbytku musim praci shanet, do toho delam faktury, jen ja, zaskok zadny nemam a jeste ridicum chystam podklady pro vyplaty (spocitat hodiny, kilometry, je rozdil jestli jezdili ven nebo po ČR, u sklopek se pocitaji tuny apod.)…mam kolegu, ktery taky shani praci, dela cen. nabidky, ale ma i papiry na kamion, tak hodne zaskakuje za dovo a nemocne…takze by me zajimalo, jak to ma nekdo jiny na podobné pozici.Ja uz to nedavam, taham si praci domu, casto fskturuju do noci, v práci na to nemam klid, do toho ridici často volaji i vecer nebo v noci…jak to mate vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35834
13.2.25 20:07

A co máš v náplni práce?
To bych si asi dupla na šéfa/vedení ať přijmou aspoň nějakou studentku ekonomky na výpomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.25 20:48

Bohužel, v logistických firmách se šetří na lidech. Dělala jsem dispečerce administrativní posilu. Taky nestíhala, dělala do noci, neměla za sebe záskok. Tak si vyprosila mně a šéfové naznali, že to bude stíhat sama, tak jsem víc jak po roce dostala výpověď. Takže zase nosí složky domů a naceňuje a fakturuje po nocích. A to nemluvím o tom, že když byl konec měsíce, tak jsme tam zůstali dýl, abychom dodělali uzávěrku.

Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
966
14.2.25 14:47

Napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie