Přivýdělek z domova? Má někdo zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přivýdělek z domova? Má někdo zkušenosti?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti z těmito web. stránkami ohledně domácí práce.
Jsem bohužel v tísni a potřebovala bych nutně opravdu nějaký přivýdělek k práci nejlépe z domova kvůli mým možnostem. Našla jsem právě hezké nabídky na těchto stránkách, jenže samozřejmě chtějí předem peníze předem a zašlou objednávky s veškerými informacemi a materiály ze kterých se bude vybírat práce. Nevím co si mám o tom myslet, schválně jsem koukala hledala kontakty což jsou pouze e-maily, ale bylo mi z jednoho už odpovězeno. Tak jsem schválně i zkontrovala IČO a opravdu to souhlasí. Tak nevím právě a bohužel peníze opravdu co nejdříve.
Příspěvek upraven 12.02.25 v 21:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nic jim neposilej. Akorat se obohacuji na zoufalych lidech a slibuji jim, co dnes chteji vsichni - praci z domova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesmysl a past na zoufalé lidi. Ty jim pošleš nějaký „registrační poplatek“ (už na to koukám, mají tam 490 Kč) a už o nich nikdy neuslyšíš. To je celé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PODVOD!!! Nic neposílej. Nechápu, že jim na to ještě někdo naletí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je tíseň, tak snad vypomohou kamarádi, ne?
Od toho přeci jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michala552 „jenže samozřejmě chtějí předem peníze“
No tak pokud jsi ve finanční tísni, tak doufám, že jsi ani na sekundu neuvažovala, že do toho půjdeš. Tohle snad raketově přeskočíš ne, když nemáš peníze ![]()
Jinak samozřejmě, že to je scam, ty si chceš vydělat, proto to má být brigáda, přivýdělek, ne jim dávat peníze přeci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freya_H píše: Více
Doporučuji si tam přečíst obchodní podmínky (tím by se ostatně mělo začínat na každém webu, kde chce člověk utratit peníze). Za ty peníze si koupíte katalog, ve kterém mají být vypsané možné firmy, které by mohly poskytnout práci na doma
Takže v podstatě právně v pořádku. Vy zaplatíte, přijde vám katalog, který se nebude hodit ani jako hajzpapír a tím je obchod zdárně dokončen ![]()
@admin - možná by nebylo od věci v tom úvodním příspěvku smáznout ty odkazy. Podle mě si ten nový nicxk zde jen zařídil backlinky, aby si zvýšil skore u vyhledávačů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
No vidíš, brala jsem to jen tak letem světem a jakmile narazila na nějaké „zaplatíte pouze…“, tak už jsem měla jasno
Katalog, resp. jeho kvalita, by mne zajímal, ale pětikilo za to dávat nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot nevím si s tím rady co si budeme za leták to je celkem dost a bůh ví jestli by přišel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvod, který u nás běhá pořád dokola už cca od r.90…
V lepším případě po zaslání peněz už žádná reakce, v horším pochybný seznam údajných poskytovatelů práce, ale práce nikde žádná… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, bohužel je to prý podvod, přečti si tuhle recenzi :
https://www.prace-z-domu.com/…ek-a-hracek/
Taky jsem původně měla radost, že jsem konečně našla něco, co bych mohla dělat z domova…Ale bohužel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to samozřejmě podvod. profesně jsem měla párkrát co dočinění se sklady nebo výrobou a brigádně jako studentka jsem semtam šla do fabriky a selským rozumem je nějaké montování výrobků doma blbost. Raději zkus třeba nějakou pasivní linku v call centru z domova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit