Práce - jak říct ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4071
13.4.19 18:42

Uplne jednoduše a slušně bych mu napsala, že jsem se rozhodla, že o vikendech již pracovat nebudu. S omluvou bych mu nabidla jiny termín ve všedni den s tím, že za 70 minut bude cena 250,–kč. V případě, že by chtěl pokračovat, at ať dá vědět. Proboha ženská, dělate, jak kdybyste se mela rozejít s manželem. Tady jde o obchod!!! Emoce stranou, opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
13.4.19 19:03

Jsem taky lektorka anglictiny, a za individualni lekci si beru 400/60 minut. Ty to delas za hubicku teda. :nevim: Nevim, jake vsechny zkousky mas, ale stovka na hodinu je opravdu malo. Jak vedes hodinu je na domluve, nechxe delat gramatiku v ucebnici, tak OK. Ja ji delam na procviceni nove latky a nikdo si nestezoval. Dalsi cviceni pak davam za DU treba, abych zjistila, zda to klient pochopil. Ale aby me diktoval, kdy mam ucit, to jako ne-e. Rekla bych mu, ze se zmenily moje casove moznosti, a ze dal nemuzu pokracovat. Kdyby němtal, tak bych se ho zeptala, zda mi dobre rozumel a zopakovala informaci. Hotovo, dvacet. Ze on je neci znamy bych v potaz nebrala. To je problem tech dvou. Nejsi jeho otrok. At si najde nekoho jineho na buzeraci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat