Práce, která mi úplně nesedne - MLM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.1.20 13:44

@Zlatývoči @stín katedrál diky holky, ted jste to obe vystihly přesně jak to i vidim ja…ja jen uvazovala trochu tím směrem ze bych mohla byt s detmi doma a organizovat si cas sama…ale jak pisete, nemam jeste v hlave tak vyzobano abych delala neco na co nemam zaludek. Navic kdyz se na to podivam z druhe stranky, vadi mi taky kdyz mi nedko neco nabizi a pak se tomu cloveku snazim vyhybat protože se bojím ze mi zase bude povidat a nabizet..a takhle fakt skoncit nechci

• Citovat
  • Upravit
204
1.1.20 16:21

Myslím, že absolutně tuším co je za firmu :D jestli lotosový květ v logu? :D mám naprosto stejný problém jako ty.. výrobky používám, jsem s hodně z nich moc spokojená, ale popravdě neuprďávám úplně z každého výrobky jako ostatní holky :D nedokázala bych prodávat, protože hodně výrobků mi přijde zbytečných, někdy i nefunkcnich :) a druhá věc je, že taky nedokážu tu habaduru okolo :) takže peníze by se hodily moc, ale sem si jistá že tohle není nic pro mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
1.1.20 16:47

Ono je to hlavně práce s lidmi, pořád s někým komunikuješ, navazuješ kontakty. Někoho to baví, já bych byla z toho vyždímaná. Brigádničila jsem v call centru a ukecané ženské tam byly spokojené, že super job, kde můžou mlet pantem za peníze a ještě pokecají se spoustou zajímavých lidí, no mně z toho bylo potom už každé ráno na zvracení. Známá kdysi chodila s takovým poděsem, věčně na telefonu s někým mlel, tam měl snad 3000 kontaktů, velice zapálený obchodník už z povahy. Kdyby pracoval v nějaké solidní firmě a měl všech pět pohromadě, tak je už minimálně obchodní ředitel, ale on se s kamarádem vždycky nadchl pro nějakou kravinu, jak to budou dovážet a budou z toho prachatí, všechno zahodil a žil jenom tou kravinou, obvolával všechny kontakty, že má super novou zaručenou věc, no úplně scestné představy a spousta energie vydaná zbytečně mimo. Tak ten byla přesně ta pravá povaha pro MLM, akorát spíš odstrašující případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.20 17:04

@Mia. Prcek přesně mas pravdu 🤣 par veci mi moc. vyhovuje, i ty.vune..ale to co pak vidim v te hlavni skupine..ty šílený videa co by možná nenatocil ani muj 5 lety syn…galavecery…to je na me moc..ona vidina toho je pěkná, nabizite trochu jinou drogerii, staci jen byt trochu aktivní, pracovat z domova kdy chcete..ale jak pisou ostatni musi na to.byt natura:-(

• Citovat
  • Upravit
204
1.1.20 20:18

Já se taky u dost příspěvků a hkavne videí smeju :D kolikrát mě rozesměje použití tzv. agenta :D ač jsem s ním spokojená a to moc, tak například do špinavého plechu když naleju úplně stejně množství vařící vody a nechám přes noc i bez onoho agenta, tak to vyjde úplně naprosto stejně :D😂 😂 proto vím, že to prostě nemůžu dělat a ani nebudu. Popravdě dost ženských u me v okolí to dělá a dost u mě klesly, protože nabízet to každý druhý týden pořád dokola ve školce.. chtít ve školce dělat prezentacky a podobně
:pocitac: :zed: :zed: :zed: přehnané, takže pokud se na to necitis, ani bych to nezkoušela, protože jinak si ani nevydelas když tam dotahnes pár lidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.20 20:34

@Mia. Prcek ty videa jsou nekdy az moc, navic bych v tom uvitala vice profesionality a ne ze v pozadí běží televize, breci děti…ja tedy v okoli nikoho neznam ale take si neumím představit přijít do skolky a cpat tam vsem vzorecky, kontakty..ano, pokud se nekdo zepta v cem peru, ze to hezky voni tak rada reknu ale dávat porad vzorecky a pak jim volat…asi to. opravdu, teď kdyz to ctu, hodnotim pro me. nebude…to. radsi půjdu do mekace a s cistou hlavou…

• Citovat
  • Upravit
204
1.1.20 20:39

Úplně tě chápu :) já vídám každou chvíli vzorecky v šatně ve školce:D vím která maminka to dělá, tak ji to vždycky vrátím do jejich skříňky :D q světě div se.. vždy jich tam je vracenych aspoň 5:D a je to pořád dokola.. toto taky dost ponizuje celou firmu.. protože výrobky opravdu kvalitní jsou, ale alergie na ty prodejce je u mě veliká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.20 21:05

@Mia. Prcek jako az tak? Jako ze vam rozda k detem do policek vzorecky? To je drsny :P

• Citovat
  • Upravit
204
2.1.20 10:00

Jj myvame buď vzorecky nebo nějaký letáčky :D pořád se všech ptá, jestli nechtějí na kafco, že by vše vysvětlila.. No mazec jako :) když toto vidím, tak se nestačím divit :) pro mě odstrašující případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.20 16:02

@Mia. Prcek tak to je fakt mazec🤣 :mrgreen: :mrgreen: ja teda treba davala ty medy ucitelkam na rozloučenou ale bylo mi trapne k tomi dávat vzorecky nebo vizitky. Ale tohle je uz fakt moc :oops:

• Citovat
  • Upravit
204
2.1.20 17:23

Tak medy jsou super :) nebráním se taky darováním :) sama sem už taky kolikrát darovala, ale taky ne s vizitkou.. To je mi taky blbý 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.20 17:29

Ano, tohle je vykořisťování lidí… Lidi které teď šetří každou korunu a ty přijdeš že jim chceš prodat to a to není u mě normal.

Já jsem to vzdala taky. Tohle nemá cenu, a už vůbec někoho nutit aby šel podemne a dělal na mě. Tfuj… Ať si každý dělá co chce ale tohle není můj šálek kávy. Já si chci vydělávat a ne vykořisťovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat