Práce, která mi úplně nesedne - MLM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Myslím, že absolutně tuším co je za firmu
jestli lotosový květ v logu?
mám naprosto stejný problém jako ty.. výrobky používám, jsem s hodně z nich moc spokojená, ale popravdě neuprďávám úplně z každého výrobky jako ostatní holky
nedokázala bych prodávat, protože hodně výrobků mi přijde zbytečných, někdy i nefunkcnich
a druhá věc je, že taky nedokážu tu habaduru okolo
takže peníze by se hodily moc, ale sem si jistá že tohle není nic pro mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je to hlavně práce s lidmi, pořád s někým komunikuješ, navazuješ kontakty. Někoho to baví, já bych byla z toho vyždímaná. Brigádničila jsem v call centru a ukecané ženské tam byly spokojené, že super job, kde můžou mlet pantem za peníze a ještě pokecají se spoustou zajímavých lidí, no mně z toho bylo potom už každé ráno na zvracení. Známá kdysi chodila s takovým poděsem, věčně na telefonu s někým mlel, tam měl snad 3000 kontaktů, velice zapálený obchodník už z povahy. Kdyby pracoval v nějaké solidní firmě a měl všech pět pohromadě, tak je už minimálně obchodní ředitel, ale on se s kamarádem vždycky nadchl pro nějakou kravinu, jak to budou dovážet a budou z toho prachatí, všechno zahodil a žil jenom tou kravinou, obvolával všechny kontakty, že má super novou zaručenou věc, no úplně scestné představy a spousta energie vydaná zbytečně mimo. Tak ten byla přesně ta pravá povaha pro MLM, akorát spíš odstrašující případ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia. Prcek přesně mas pravdu 🤣 par veci mi moc. vyhovuje, i ty.vune..ale to co pak vidim v te hlavni skupine..ty šílený videa co by možná nenatocil ani muj 5 lety syn…galavecery…to je na me moc..ona vidina toho je pěkná, nabizite trochu jinou drogerii, staci jen byt trochu aktivní, pracovat z domova kdy chcete..ale jak pisou ostatni musi na to.byt natura:-(
- Citovat
- Upravit
Já se taky u dost příspěvků a hkavne videí smeju
kolikrát mě rozesměje použití tzv. agenta
ač jsem s ním spokojená a to moc, tak například do špinavého plechu když naleju úplně stejně množství vařící vody a nechám přes noc i bez onoho agenta, tak to vyjde úplně naprosto stejně
😂 😂 proto vím, že to prostě nemůžu dělat a ani nebudu. Popravdě dost ženských u me v okolí to dělá a dost u mě klesly, protože nabízet to každý druhý týden pořád dokola ve školce.. chtít ve školce dělat prezentacky a podobně
přehnané, takže pokud se na to necitis, ani bych to nezkoušela, protože jinak si ani nevydelas když tam dotahnes pár lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia. Prcek ty videa jsou nekdy az moc, navic bych v tom uvitala vice profesionality a ne ze v pozadí běží televize, breci děti…ja tedy v okoli nikoho neznam ale take si neumím představit přijít do skolky a cpat tam vsem vzorecky, kontakty..ano, pokud se nekdo zepta v cem peru, ze to hezky voni tak rada reknu ale dávat porad vzorecky a pak jim volat…asi to. opravdu, teď kdyz to ctu, hodnotim pro me. nebude…to. radsi půjdu do mekace a s cistou hlavou…
- Citovat
- Upravit
Úplně tě chápu
já vídám každou chvíli vzorecky v šatně ve školce:D vím která maminka to dělá, tak ji to vždycky vrátím do jejich skříňky
q světě div se.. vždy jich tam je vracenych aspoň 5:D a je to pořád dokola.. toto taky dost ponizuje celou firmu.. protože výrobky opravdu kvalitní jsou, ale alergie na ty prodejce je u mě veliká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia. Prcek jako az tak? Jako ze vam rozda k detem do policek vzorecky? To je drsny ![]()
- Citovat
- Upravit
Jj myvame buď vzorecky nebo nějaký letáčky
pořád se všech ptá, jestli nechtějí na kafco, že by vše vysvětlila.. No mazec jako
když toto vidím, tak se nestačím divit
pro mě odstrašující případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia. Prcek tak to je fakt mazec🤣
ja teda treba davala ty medy ucitelkam na rozloučenou ale bylo mi trapne k tomi dávat vzorecky nebo vizitky. Ale tohle je uz fakt moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak medy jsou super
nebráním se taky darováním
sama sem už taky kolikrát darovala, ale taky ne s vizitkou.. To je mi taky blbý 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, tohle je vykořisťování lidí… Lidi které teď šetří každou korunu a ty přijdeš že jim chceš prodat to a to není u mě normal.
Já jsem to vzdala taky. Tohle nemá cenu, a už vůbec někoho nutit aby šel podemne a dělal na mě. Tfuj… Ať si každý dělá co chce ale tohle není můj šálek kávy. Já si chci vydělávat a ne vykořisťovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlatývoči @stín katedrál diky holky, ted jste to obe vystihly přesně jak to i vidim ja…ja jen uvazovala trochu tím směrem ze bych mohla byt s detmi doma a organizovat si cas sama…ale jak pisete, nemam jeste v hlave tak vyzobano abych delala neco na co nemam zaludek. Navic kdyz se na to podivam z druhe stranky, vadi mi taky kdyz mi nedko neco nabizi a pak se tomu cloveku snazim vyhybat protože se bojím ze mi zase bude povidat a nabizet..a takhle fakt skoncit nechci