Práce na doma - přepisování textů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě mám jednu zkušenost. Potřebovala jsem rychle peníze, tak jsem zkusila nebankovní půjčku. Sešla jsem se s jedním důchodcem, který to zprostředkovával. Po mailu mi tu smlouvu odmítl poslat, abych si ji nemohla předem prostudovat. Na místě jsem ho tedy přesvědčila, aby mi jí půjčil domů, protože popsaný tři A4 malým písmem. Shrnu to.
Taky říkal, že na takové věci se ho nikdo neptal, když jsem chtěla podrobnější informace. Zase zaplatit 5.000 za to, že ti najdou někoho, kdo ti půjčí. Nesmysl. Velký sankce, pokuty za jakékoli nedodržení, nesplacení. Kde máš záruku, že ti někoho najdou? Pak mají lidi exekuce, když se upíšou do takovýhle půjček, smutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
annaaaaa píše:
Ještě mám jednu zkušenost. Potřebovala jsem rychle peníze, tak jsem zkusila nebankovní půjčku. Sešla jsem se s jedním důchodcem, který to zprostředkovával. Po mailu mi tu smlouvu odmítl poslat, abych si ji nemohla předem prostudovat. Na místě jsem ho tedy přesvědčila, aby mi jí půjčil domů, protože popsaný tři A4 malým písmem. Shrnu to.
Taky říkal, že na takové věci se ho nikdo neptal, když jsem chtěla podrobnější informace. Zase zaplatit 5.000 za to, že ti najdou někoho, kdo ti půjčí. Nesmysl. Velký sankce, pokuty za jakékoli nedodržení, nesplacení. Kde máš záruku, že ti někoho najdou? Pak mají lidi exekuce, když se upíšou do takovýhle půjček, smutné.
Proto já si všehcno vždy čtu a takové divné chování, že Vám smlouvu nepůjčí je už podezřelé.
Důchodce? To teda čumím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:annaaaaa píše:
Taky říkal, že na takové věci se ho nikdo neptal, když jsem chtěla podrobnější informace. Zase zaplatit 5.000 za to, že ti najdou někoho, kdo ti půjčí. Nesmysl. Velký sankce, pokuty za jakékoli nedodržení, nesplacení. Kde máš záruku, že ti někoho najdou? Pak mají lidi exekuce, když se upíšou do takovýhle půjček, smutné.Proto já si všehcno vždy čtu a takové divné chování, že Vám smlouvu nepůjčí je už podezřelé.
Důchodce? To teda čumím.
Jo, prý si tak přividělával, že zprostředkovával podepsání smluv. Chlap evidentně mimo, ošuntělý, děs běs. Kdybych nezažila, nevěřila bych. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prace na doma
Existuje vůbec nejaka prace na doma,kterou ma nekdo vyzkousenou a neni podvod.Precetla jsem x clanku a nabidek,ale nikde na internetu se nenajde jediny prispevek,kde by nekdo napsal"ano ja pracuji pro tuto webovou stranku a jsem spokojena".To je strasny ![]()
- Citovat
- Upravit
annaaaaa píše:
Nevěřit tomu. Minulý týden jsem dostala za stěrač auta upoutávku, jestli si nechci přivydělat reklamou na svém autě. Výdělek prý až 5000. Agentura Bez reklamky. Tak jsem si s nima domluvila schůzku. Něco pán mluvil, ale pořád neurčité informace. Chtěl, abych podepsala smlouvu. Údaje o autě bla bla. Vzadu na smlouvě malý písmena, že do 50 dnů jim musím zaplatit 3.990 Kč. Oni se zavazují, že mi zprostředkují reklamu. Nic víc. Tak se ptám jak, a že prý mě budou kontaktovat různé firmy, které si budou chtít svou reklamu umístit na moje auto. S nima prý podepíšu smlouvu a výplatu. Tak jsem se ptala, kde mám zajištěno, že mě bude někdo kontaktovat a kolik dostanu. To znejistěl a řekl, že se ho takhle ještě nikdo neptal. Blbost. Já bych zaplatila 4000, v ruce žádnou smlouvu na reklamu ani na peníze. Pozor na to, jakmile chtějí něco zaplatit, je to podvod. Ty přece budeš pracovat, oni mají zaplatit tobě.
To je svata pravda taky jsem se nachytala a uz to ma nase pravni oddeleni.neska jsem jim to psala a uz se nikdo neozval.uz mi tam naskakali za mesic 1000 kc penale.nic neplatit.nemam ani smlouvu tak ze muzou tak akurat na hrb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem taky hledala neco mimo praci ale nic jsem nenasla.vsichni chtej penize ze Vam prodaj nejaky program a chtej za to 3500kč aby jste Vy mohla budovat pyramidu.a ostatní? jsou podvodnici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem hledala dlouho nějaký zajímavý přivýdělek. Jsem maminkou 5ti měsíční holčičky a chtěla jsem nějakou částkou přispět do rodinného rozpočtu. Na internetu jsem našla hodně pochybných nabídek prací na doma, ale nyní jsem našla práci, která není náročná a jsem s ní spokojená
Klidně napište do SZ
Hezký večer a přeji hodně štěstí v hledání té správné formy přivýdělku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaaaaa píše:
Nevěřit tomu. Minulý týden jsem dostala za stěrač auta upoutávku, jestli si nechci přivydělat reklamou na svém autě. Výdělek prý až 5000. Agentura Bez reklamky. Tak jsem si s nima domluvila schůzku. Něco pán mluvil, ale pořád neurčité informace. Chtěl, abych podepsala smlouvu. Údaje o autě bla bla. Vzadu na smlouvě malý písmena, že do 50 dnů jim musím zaplatit 3.990 Kč. Oni se zavazují, že mi zprostředkují reklamu. Nic víc. Tak se ptám jak, a že prý mě budou kontaktovat různé firmy, které si budou chtít svou reklamu umístit na moje auto. S nima prý podepíšu smlouvu a výplatu. Tak jsem se ptala, kde mám zajištěno, že mě bude někdo kontaktovat a kolik dostanu. To znejistěl a řekl, že se ho takhle ještě nikdo neptal. Blbost. Já bych zaplatila 4000, v ruce žádnou smlouvu na reklamu ani na peníze. Pozor na to, jakmile chtějí něco zaplatit, je to podvod. Ty přece budeš pracovat, oni mají zaplatit tobě.
Bezreklamy jsou past na blbečky (s odpuštěním), ze kterých pak vysávají peníze.
Tady je o tom vlákno: https://www.emimino.cz/…lamky-97096/
Normální člověk si o tom předem něco vyhledá a pozorně čte, pod co se podepisuje.
Blahopřej si, že jsi nenalítla! Je to drahý inzertní portál, kde bys TY JIM platila za inzerát, ve kterém nabídnou na svých stránkách tvé auto jako reklamní plochu. Jestli někdo bude mít o tu plochu zájem, je nezajímá. Předplatné za izerát je roční a smlouva se automaticky opakovaně prodlužuje o rok, pokud nedáš 1/4 roku před výročím vědět, že o prodloužení nemáš zájem.
Kdo rozumný vyvěsí inzerát na rok či několik let a za to vyvěšení platí tisíce?
Pokud dám inzerát, tak snad na 14 dní, měsíc a když se na něj během té doby nikdo neozve, tak to znamená, že buď není o mou nabídku zájem, nebo se na tu inzertní plochu potenciální zájemci nekoukají. Mít vyvěšenou nabídu prázdné reklamní plochy rok a platit za tu nabídku tisíce je nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit