Práce na finančním úřadě - co mě čeká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
18.5.21 10:27
@DanielaD píše:
nepíšu o tvé vině :Dmyslíš, že podnikatelé mají málo papírování? Vaše kanclíky a židle máte díky našemu podnikání, když přestaneme podnikat, nebudete mít práci, je to jednoduché, ale v praxi neslučitelné. Ať se ti tam líbí.

Muj manzel podnika o tom vim svoje. Nicmene jsem potrebovala praci a nebyla priprita statni sprava, ale vyslo to. Spoustu veci byl veci bych ve statnim delala jinak, praci hlavne zjednodusila a ubrala na byrokracii, ale na zo jsem malej pan. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.5.21 10:43
@Makronka2 píše:
Muj manzel podnika o tom vim svoje. Nicmene jsem potrebovala praci a nebyla priprita statni sprava, ale vyslo to. Spoustu veci byl veci bych ve statnim delala jinak, praci hlavne zjednodusila a ubrala na byrokracii, ale na zo jsem malej pan. ;) ;)

Prosím nevšímejte si tolik toho, co si o Vaší práci myslí ostatní. Hodně z nich jen závidí - nejedná se o konstruktivní kritiku. Ono zejm. v dnešní době, tedy i v době kdy hodně tzv. podnikatelů krachuje a žije v nouzi - a to obvykle jen díky státní podpoře, Vaše pracovní pozice není vůbec „k zahození“. jsou tam obvykle velké jistoty. Rovněž se o této pozici nevyjadřujte příliš kriticky zejm. veřejně, abyste o ni zase rychle nepřišla. Jen pár tipů. Hodně úspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 11:06
@Katka14789 píše:
Prosím nevšímejte si tolik toho, co si o Vaší práci myslí ostatní. Hodně z nich jen závidí - nejedná se o konstruktivní kritiku. Ono zejm. v dnešní době, tedy i v době kdy hodně tzv. podnikatelů krachuje a žije v nouzi - a to obvykle jen díky státní podpoře, Vaše pracovní pozice není vůbec „k zahození“. jsou tam obvykle velké jistoty. Rovněž se o této pozici nevyjadřujte příliš kriticky zejm. veřejně, abyste o ni zase rychle nepřišla. Jen pár tipů. Hodně úspěchů.

Dekuji. Zavistivci se najdou vzdycky. Chtela jsem jen ziskat nejake informace, zkusenosti z teto pozice.

• Citovat
  • Upravit
44
18.5.21 11:09
@Anonymní píše:
Dekuji. Zavistivci se najdou vzdycky. Chtela jsem jen ziskat nejake informace, zkusenosti z teto pozice.

Mě to bavilo prvních pár let. Teď po nějaké pauze bych se k tomu klidně vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.5.21 11:19

@DanielaD nezlob se, ale v čem je problém? Proc utocis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
18.5.21 11:23
@g.sandova píše:
@DanielaD nezlob se, ale v čem je problém? Proc utocis?

to je nepochopení, neútočím, ať se paní na Fú líbí, je to její volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 07:46
@Pettra90 píše:
Já dělám na financaku 2 roky, odbor vyměřovací Praha 1 (vymerovani DPH PO, virtuální sídla, nespolehliví plátci, rušení reg. DPH pro závažné porušení povinnosti subjektů..). Neměla jsem při nástupu zadne zkušenosti, ale nijak tu na mě netlacili, vsechno postupně hezky vysvětlovali a ta prace mě baví :) jsem sama v kanceláři, pracuju samostatné, člověk se obcas dojde nekoho zeptat, ale to dělají i kolegyně, co jsou tu 5 let, člověk se tu učí pořad. :D pracovní doba super, plat mi vyhovuje, jednou za par měsíců pekne odmeny.. opravdu si nemuzu na nic stěžovat. Neboj se toho, do toho se urcite postupně dostaneš a pak už budeš profik. :palec: K týhle práci bych ti rada pogratulovala, je o ni zájem a málokdo se dostane..

Muzu se zeptat na ten super plat a slusne odměny? Mam maturitu, anglictinu a praxi 25 let v korporatech, tak uvažuji, ze si pujdu odpočinout do státního…
Dijy za info.

• Citovat
  • Upravit
215
19.5.21 10:18
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat na ten super plat a slusne odměny? Mam maturitu, anglictinu a praxi 25 let v korporatech, tak uvažuji, ze si pujdu odpočinout do státního…
Dijy za info.

To se omlouvam, ale svůj plat tu psát nebudu. :lol: Já si nestezuju.. pro nekoho by to mohlo být málo, v našem kraji zas tak vysoké platy lidi nemají, kor ženský.. (pro Prahu 1 pouze pracujeme, jsme detašované pracoviště na jihu Čech). Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.21 10:19
@Anonymní píše:
Dijy za info.

Jinak jsem nepsala, ze mám super plat, ale ze mi vyhovuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.5.21 11:31
@Anonymní píše:
Dijy za info.

Bez si odpočinout do statniho.
Pri sve praxi si dohledas i tabulky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 13:45
@g.sandova píše:
Bez si odpočinout do statniho.
Pri sve praxi si dohledas i tabulky, ne?

Dohledala jsem a základní plat sláva. Spis me zajima to osobni ohodnocení a odměny.

A vidim jak ne/pracuje moje sousedka na jednom nejmenovanem Ministerstvu.

Chapu, ze tebe jako státní úřednici pojem o odpočinku zrejme nadzvedava, ale ve státním nikdo neřeší paragrafy na deti a pracovni neschopnosti jako v soukromém/korporátním sektoru..

• Citovat
  • Upravit
19388
19.5.21 13:50
@Anonymní píše:
Dohledala jsem a základní plat sláva. Spis me zajima to osobni ohodnocení a odměny.

A vidim jak ne/pracuje moje sousedka na jednom nejmenovanem Ministerstvu.

Chapu, ze tebe jako státní úřednici pojem o odpočinku zrejme nadzvedava, ale ve státním nikdo neřeší paragrafy na deti a pracovni neschopnosti jako v soukromém/korporátním sektoru..

No, tak to nebud naivní, ono to není všude zivarna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.21 10:01
@Anonymní píše:
Dijy za info.

Tam to není ani tak o praxi jako spíše o vůli. Jinak Vás můžu ubezpečit, že s ohledem na služební zákon schopný / oblíbený úředník v dnešní době může mít takový plat, o jakém se Vám, ve Vší úctě, ve „Vašich“ korporátech ani nezdálo. Ale s maturitou si na Ministerstvu asi moc neškrtnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.5.21 12:23

@Katka14789 to moc nema cenu vysvětlovat. Vidina nudy a neustálých ošetřovaček a neschopenek se těžko vyvrací.
Když je maturita a 25 let praxe v korporatech.
Nechápu, kde se bere ta nadřazenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.21 12:29
@g.sandova píše:
@Katka14789 to moc nema cenu vysvětlovat. Vidina nudy a neustálých ošetřovaček a neschopenek se těžko vyvrací.
Když je maturita a 25 let praxe v korporatech.
Nechápu, kde se bere ta nadřazenost

naneštěstí jsem to viděla i mezi úředníky navzájem. že se na sebe dívali s jistým „opovržením“. je to právě o tom, do jakého kolektivu se člověk dostane. a co se týče toho „zašívání“ v práci formou neschopenek - to by u nás na pracovišti nikdo netoleroval (pokud by to bylo nad běžnou míru), nadřízení i kolegové by vám dělali obtíže. ale jsou lidé kteří si toto mohou dovolit a možná se to i u některých děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat