Práce na intru - pouze noční směny. Ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.18 18:40

@blumen Tak já doma chodím do ložnice cca kolem 20 hodiny a kolem 21 už spím. Chlap chodí spát později. Každý se díváme v tv na něco jiného, tak to zas tak neřeším. A uvidíme se celé odpoledne, než půjdu do práce. :think:

• Citovat
  • Upravit
53518
14.3.18 18:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Šly byste dělat práci noční „vychovatelky“? Jedná se o neděle - čtvrtek, denně od 22 - 6 hod. V práci byste spát neměly, ale i vedoucí v podstatě řekla, že to nemá kdo jak zkontrolovat (naznačila, že by to prostě šlo). Plat je 75,–/hod. Ráno bych přišla domů, odvedla děti do školky/školy a měla celý den volno. Co si o tom myslíte? Děkuji za jakoukoliv odezvu. :kytka:

Noční dělám a fakt bych takovou práci dělat nechtěla. Já si teda neschrupnu ani minutu. Přece tě nikdo nebude platit za spaní v práci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.3.18 19:07

Šla. Ale rozhodně bych tam nespala. Dospala bych se doma, než bych šla pro děti do školky.

Kdyby mi to nevyhovovalo, tak bych skončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
14.3.18 19:23

Byla jsem na intru a praci tech vychovatelu bych brala. Decka jsou uz starsi a rozumnejsi.My chodili za nekteryma vychovatelema dost casto na pokec, ve 22,00 hod se slo na pokoj a oni uz vetsinou po 23.hod chrneli :-D Nikdy se tam nestalo nic extra mimoradneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
14.3.18 22:11

Jako středoškolačka na intru jsem taky měla jednu vychovatelku jen na noc. Byl to malý dívčí intr. Noční vychovatelka nikdy nespala - párkrát jsem si u ní v noci byla pro prášek na bolení hlavy. Práci měla klidnou a pohodovou a práci přijala právě proto že ráno po práci odvedla dceru do školy pak si šla lehnout a odpoledne mohla být zase s dcerou. Všechny „výchovné“ věci si řešily „denní“ vychovatelky a za celé 4 roky nikdo neudělal průser typu opíjet se v noci na intru nebo tam tahat kluky (v 22hod se zamklo a nenašel se odvážlivec co by šplhal do druhého patra po hromosvodu).
Já být tak to zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.18 22:48

Chtela jsem vzit, jako vedlejsak praci nocniho vychovatele v diagnostaku v Brne. Bydlim na Breclavsku.
Kdyby zajistili pouze vikendove nocni, tak jsem to vzala. Bohuzel potrebovali jednu nocni behem tydne a ja bych to nestihla rano do prace u nas, takze jsem domlouvani vzdala. Tam by byla divocina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
14.3.18 22:57

Nesla bych. Rozhodi ti to cely organismus. V noci se ma spat a ne pracovat, to same s jidlem. Kdyz nespis musis i v noci jist to telu take nesvedci. Navic se nedají nocni delat dlouhodobe a pokud ano degeneruje se organismus, nechtela bych si na stari tak rozhodit rytmus dne a celkove organismus. O te zodpovednosti ani nemluve.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.3.18 08:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Šly byste dělat práci noční „vychovatelky“? Jedná se o neděle - čtvrtek, denně od 22 - 6 hod. V práci byste spát neměly, ale i vedoucí v podstatě řekla, že to nemá kdo jak zkontrolovat (naznačila, že by to prostě šlo). Plat je 75,–/hod. Ráno bych přišla domů, odvedla děti do školky/školy a měla celý den volno. Co si o tom myslíte? Děkuji za jakoukoliv odezvu. :kytka:

nešla bych do toho - směšný plat, fakt jako nee.. dále budeš přes den utahaná a máš odpovědnost za puboše - jednou nohou v kriminálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 11:48

Ahoj holky a oživuji diskuzi. Přemýšlím o této práci. Mohl by napsat někdo, kdo s tím má zkušenost? Děkuji předem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat