Práce podpora - zákazníků, call centrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.11.25 00:23

Jak se Vám povedlo se co nejrychleji obrnit?

Mám jako součást práce navolavani klientů na schůzky a přesto, že se nesetkávám s tím, že by mě klienti poslali do pr.. mam z toho strach, vždy se k tomu musím rozhoupat, jsem z toho nervózní.

Nejsou to žádné studené kontakty, ani neprodávám po telefonu.

Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
6017
18.11.25 12:28
@Anonymní píše: Více

To je jednoduché - praxe dělá mistra. Při hovoru číslo 10 tisíc budeš už v pohodě. Jinak mě se zpočátku o hovorech i zdálo. Mozek se s tím musel popasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.25 16:31

Děkuji, úspěšnost mám slušnou, ale jsem z toho vždy hotová, jak když jsem uběhla maraton :D :D

• Citovat
  • Upravit
105278
18.11.25 17:23

@ihal
Dělala jsem to milion let, ale v jiných oborech…takže to záleží na konkrétní firmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.25 17:46

Bankovnictví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.25 19:21

Já to telefonování a navolavani nedávám. Dva lidi mě slušně pošlou někam a já se rozbrečím… a to už to dělám téměř rok

• Citovat
  • Upravit
2064
27.11.25 09:54

Změna práce nepřichází v úvahu? Tohle volání je něco co bych já nikdy nedělala… To už snad raději uklízet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
27.11.25 11:12

Hele tahle práce není pro každého. Musíš být extra psychicky odolná. A i tak tě to psychicky nahlodá.

Vím, o čem píšu. Dělala jsem to přes 10 let. Nejdříve na infolince, potom jako technická podpora. A teď zpětně vidím, že psychicky jsem byla troska. Stačila malá kritika a já se rozbrečela. Rozhodně bych nikomu nedoporučovala dělat to déle jak 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.25 11:29

@žena_za_pultem je to pouze část moji práce, nikoliv jediná náplň, spíš zvažuji část navolavani schuzek předat někomu z kolegů

• Citovat
  • Upravit
2064
27.11.25 16:33

Aha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie