Práce podpora - zákazníků, call centrum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To je jednoduché - praxe dělá mistra. Při hovoru číslo 10 tisíc budeš už v pohodě. Jinak mě se zpočátku o hovorech i zdálo. Mozek se s tím musel popasovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, úspěšnost mám slušnou, ale jsem z toho vždy hotová, jak když jsem uběhla maraton
![]()
- Citovat
- Upravit
@ihal
Dělala jsem to milion let, ale v jiných oborech…takže to záleží na konkrétní firmě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to telefonování a navolavani nedávám. Dva lidi mě slušně pošlou někam a já se rozbrečím… a to už to dělám téměř rok
- Citovat
- Upravit
Změna práce nepřichází v úvahu? Tohle volání je něco co bych já nikdy nedělala… To už snad raději uklízet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele tahle práce není pro každého. Musíš být extra psychicky odolná. A i tak tě to psychicky nahlodá.
Vím, o čem píšu. Dělala jsem to přes 10 let. Nejdříve na infolince, potom jako technická podpora. A teď zpětně vidím, že psychicky jsem byla troska. Stačila malá kritika a já se rozbrečela. Rozhodně bych nikomu nedoporučovala dělat to déle jak 5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@žena_za_pultem je to pouze část moji práce, nikoliv jediná náplň, spíš zvažuji část navolavani schuzek předat někomu z kolegů
- Citovat
- Upravit
Jak se Vám povedlo se co nejrychleji obrnit?
Mám jako součást práce navolavani klientů na schůzky a přesto, že se nesetkávám s tím, že by mě klienti poslali do pr.. mam z toho strach, vždy se k tomu musím rozhoupat, jsem z toho nervózní.
Nejsou to žádné studené kontakty, ani neprodávám po telefonu.
Děkuji