Práce poštovní doručovatelky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Fialová7 No mě nabízí 88kč na hodinu, teď mam 65.,tak i tak na tom budu lip.
Jestli nemáš malé děti a nemusíš pro ně jezdit do školky, tak ti přesčasy vadit nemusí, mno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fialová7 To mám bohužel, ale v každé práci je „něco“nikdy to není úplně ideální. Ale o tomhle nejsem prostě přesvědčená, že bych chtěla dělat. Prostě jsem nerozhodná.
- Citovat
- Upravit
@lenka_ píše:
Priznam, ze jsem dost prekvapena. My tedy spadame pod malou postu, nase postacka ma na starosti 2 vesnice. Nikdy se mi nestalo, ze by mi nabizela nejaky produkt, naopak vzdycky specha, aby stihla autobus do te druhe vesnice. Penize mi take nikdy nedonesla, vzdy jen slozenku a baliky rozvazi nekdo jiny autem. Je pravda, ze tedy batoh ma vzdy narvany postou a behem dopoledne se zastavuje na poste pro dalsi.
Přesně
za 15 let mi poštačka nic nenabídla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi taky záleží na místě, ve městě a na vesnici mohou být různé zvyklosti. Kamarádka pracovala u nás na malém městě (brigádně), jezdila na kole - vyfasovala elektrokolo. Měla ale dost velký rajón, mívala často přesčasy. Bylo to tady prý blbě rozplánováno a snižovaly se stavy, takže to pošťačky nestíhaly ve standartní pracovní době. Pak se kamarádka přestěhovala a pracuje jako záskokář - prý to nikdo nechce dělat a podle mě nejlepší/nejzajímavější pozice, a taky finančně mnohem lépe ohodnocená. Každý týden má jiný rajón, celkem jich je asi 7
, za necelý rok už se je naučila dobře. Jen jedna vesnice je náročnější. Střídá kolo a auto, někdy se veze s balíkářem a ten ji popoveze do další vesnice, někdy má auto jen sama. Produkty splnila, využila rodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Přesněza 15 let mi poštačka nic nenabídla
![]()
Že to nenabízí neznamená, že nemusí. Moje známé to také nenabízí, protože jim to přijde otravné, ale mají za to stržené peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gatsby1 píše:
@Fialová7
Na prepazce je jiny plan, nez maji dorucovatele. Samoze vetsi. Jinak zalezi na typu posty, na poctu dorucovatelu. My meli takovy plan, ze za jeden kalendarni rok jsme meli uzavrit jedno zivotko, jedno nezivotko, nejake POV, osobni ucty, stavebko, pricemz se da vymenit jeden produkt za jiny, treba stavebko mit nebudete, ale budete mit dva osobni ucty, tak se Vam to bude pocitat, jako byste mela stavebkoNa poste jsem delala asi od 13 let brigadne, (je mi 30), a ted uz nejaky ten rok na staly pracovni uvazek, takze jsem s tim podnikem fakt srostla
![]()
samoze ta prace ma nejake minusy, ale daji se najit i plusy
tak hodne stesti pri rozhodovani
@gatsby1
Prosím šlo by mi napsat, jak je to dnes s prací pošt. doručovatelky? Mě se jedná o zákl. plat a výkon. složku lokalita Praha. snižuje se výk. složka za něco? chápu za nemoc či dovolenou, ale co za to že jsem nesplnila nějaké plány?
Dále mě zajímá, jak dlouho trvá školení a začátek práce…
Co ty povinné produkty a prodej losů? jak mohu jako doručov. nabízet služby, když jsem případně pochůzkář?
díky
- Citovat
- Upravit
V Praze bude plat asi vyšší, nikdo by to tam nedělal. U nás 13, 14 tisíc. Ztrhává se za neplnění produktů, ty se nabízejí na rajónu. Je rozdíl chidit po městě a dělat přespolní. U nás se nejezdí s vozíkem, jednotlivé části pošty nám přespoláci vozí do beden a nabíráme podle pochůzky, nezdržuje to. Ale všude to tak není. Končí se až když je hotovo, zhruba se dá odhadnout kdy bude kolik pošty, ale nikdy ne přesně. Jednou končím v 11:30, jindy v 14:30. Dělám to pouze bridádně, na stálo bych asi nechtěla, ale baví mě to. Mamka to dělala 30 let a celkem spokojená. Ze začátku je těžký naučit se pošťácký věci, je to dost informací najednou, po měsíci už je to celkem dobrý. Situace v okresním městě, 24000 obyvatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příplatek na používaní vlastního kola
Prosím vás,mám takový dotaz.Jsem důchodkyně a občas pomáham roznášet poštu.Některý měsíc třeba 2krát jiný měsíc třeba 10krát.Používam svoje vlastní kolo.První měsíc mi pani vedouci poslala 20kč na jeden den právě na to že používam vlastní kolo.Další měsíc jsem měla 6rozvozu,tudiž 120kč připlatek na kolo.Pak jsem měla 9rozvozu a jen 30kč.Nevíte jestli mám na tu 20korunu nárok pravidelně za každý rozvoz?Poradí mi někdo jak to vlasně je?Moc vám děkuji.olga
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fialová7 No mě nabízí 88kč na hodinu, teď mam 65.,tak i tak na tom budu lip.