Práce při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ale stát za tebe žádné daně neodvádí, když pracuješ, tak normálně odvádíš daně, sociální i zdravotní (dle typu smlouvy) a pokud pracuješ na svoji původní, tak to normálně odvádět budeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha… takže tím pádem budu ztratná na penězích? Protože budu mít normálně hrubou mzdu? Tak to teda nechápu vůbec… Nechápu, když jsem na RD, tak mám jakože normální práci a budu odvádět daně
A když sedímnna RD a nedělám nic, tak za mě odvádí daně stát a při brigádě to tak není? Hmm, tak asi jo, v tom případě se mi neoplatí chodit ani do práce, jestli to dobře chápu… Protože dejme tomu, že si vypočítám, měla bych dostat cca 5000kč za měsíc, čistého, jenže vlastně čistého nedostanu, protože mi odvedou daně, tak to dostanu tak 3 000 a čau? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaké daně? Když si nepracuješ, tak nemáš žádný příjem a tudíž za tebe nikdo daně neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce při RD
Ahojky prosím nevíte jak je to ted v tomto roce? Pořád platí, že můžu jít do práce na jakýkoli úvazek s podmínkou že dítě nebude ve školce ani jeslích a že jen ukončím RD a RP mi zůstane?/Předem děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gonal Ano, stále to platí, plus od 2 let může jít klidně i do školky a RP ti zůstane i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit