Práce s Photoshopem
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, moje tvoření se teď skládá pouze z praní a žehlení oblečků a plen, páč už se mi to blíží… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luci krasna fotka! Anguo my zase tvoříme způsobem že lepíme tapety, natíráme police… ale až se mimčo narodi tak jdu do toho na plný koule ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky, potřebovala bych pomoct nebo spše nakopnout.
Ovládate některá Adobe Indesign?
Potřebuji nastavit výhozí tisk do PDF, tak aby se mi barvy nepřekrývaly.
Jde mi o to, že když mám černý text a pod ním žlutý podklad, tak černá je s míchaná při tisku se žlutou a není tak výrazná. Jde na to vyzrát něčím, nebo budu muset všechno co je černě podkládat ručně bílou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nakonec jsem to vyřešila, ale seděla jsem u toho do noci, ono to nejde složit z více barev, jelikož v novinách je zaplacený jen doubarevný inzerát ![]()
Zrušila jsem přetisk 100% černé, takže po vyPDFkování, je pod černou bílá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no vidis jaka jsi sikula
jinak holky. pracuju předposledni den. už si za mě našli náhradu. jsem i ráda, i když mi to mohli říct dřív než 3 dny předem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci:
Tak si aspoň konečně odpočineš a budeš si užívat těhu. Jen trošku závidím, že jsi mohla pracovat… Já tvrdla doma celý těhotenství, páč jsem dělala práci, kterou v těhu nemůžu a dost jsem se doma nudila a vůbec mi to neutíkalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky luci. ja prave doma tvrdnu do ted jak pracuju z domova tak se nikam nedostanu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, já myslela, že sedíš někde v kanceláři…
Tak aspoň budeš odpočívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nene z domova, ale jak koncim v 6 a bydlim na vesnici takž už se vecer nikam nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To chápu… Taky bydlíme na vesnici, přítel pořád v práci… Dostaneme se ven pořádně jen když má ranní a nebo o víkendu… Při jeho odpolední tak akorát stíháme dojet do města nakoupit a třeba po úřadech…
A hlavně mě už tak bolí záda a kyčle, že se mi už vůbec nikam nechce… Ty horka tomu taky nepřidávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jo ty už to mas za 2 mesice
ja bych nejradsi k mori… snad pristi rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice termín za dva měsíce, ale mam zkrácenej čípek a otevřená na špičku prstu, takže doktorka strašila, že to na mě může přijít kdykoliv… Tak se šetřim.
Taky bych někam jela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit