Práce sanitáře, sanitářky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz sanitář u svaté Anny.
Ahojky, je tu někdo, kdo si dělal kurz sanitář u svaté Anny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, obnovují téma. Není tu někdo, kdo dělal sanitáře na lůžkovém oddělení? Zajímaly by mě informace. U nás v nemocnici hledají teď hodně lidí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím, obnovují téma. Není tu někdo, kdo dělal sanitáře na lůžkovém oddělení? Zajímaly by mě informace. U nás v nemocnici hledají teď hodně lidí
A co tě zajímá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náplň práce? Směny? Jde o okresní nemocnici, lůžková část. Víc nevím
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Směny ti řeknou tam, to má každé oddělení jinak. U nás byly dvanáctky. Náplň práce byla hlavně hygiena pacientů, polohování, roznos jídla, příprava nápojů, případně krmeni, pak nějaký úklid (ne že bys litala s mopem, spíš třeba dezinfekce povrchů),prádlo ze prevlikas postele, pak ho posilas do prádelny, jo a když se stane, že někdo umře, tak omytí a zabalení těla. Prostě taková ta méně příjemná práce co je třeba udělat, kdyz je třeba někoho přebalit, vyprázdnit pytlíky na moc, vykoupat, taky musíš mít fyzickou sílu, protože budeš ty lidi třeba přehazovat z postele na vozík a zpět. Opět záleží na jakém budeš oddělení, někde je to dřina a někde je celkem pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Dekuji. Každopádně se zeptám přímo v nemocnici. Protože se svýma 49 kg a 169 cm jim asi díru do světa neudělám
Spolužačka ze školy tam před xx lety začala pracovat. Je stejný koncentracek jako já a co jsem ji tam potkávala když jsme chodila za babi, tak nosila léky…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Dekuji. Každopádně se zeptám přímo v nemocnici. Protože se svýma 49 kg a 169 cm jim asi díru do světa neudělámSpolužačka ze školy tam před xx lety začala pracovat. Je stejný koncentracek jako já a co jsem ji tam potkávala když jsme chodila za babi, tak nosila léky…
Já jsem podobne velká a v pohodě, záleží na fyzičce
ono tě naučí takový chvaty jak utáhnout i člověka, co je jednou takový co ty. Já dělala na ldn a to je fakt z většiny jen o tom pořád někoho někam tahat. Léky by v nemocnici nosit neměla, to je práce sestry, leda by měla líné sestry, které si chtějí ulehčit práci a přehazují svoji práci na ni, ale to je pak o průšvih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ono taky záleží na oddělení,. Na každém je jiný režim… My měli 12ctky… Musíš měnit lůžkoviny… Uklízet… Pak už záleží na spefikaci, u nás třeba převalovat, krmit nebo pomáhat s koupáním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit