Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@elan píše:
@Tasky ty máš alespoň štěstí, že tě řeší pouze lidé v činžáku,ale mě šmíruje celá vesnice,většina obyvatel 60+,na vesnici žádná anonymita, všichni vědí vše,změnila jsem práci, a pořád otázky typu, kde pracuješ, zda se neflákám doma atd.Odpovídám, že do práce chodím,ale neřeknu kam.
Vybodni se na ně. Řekni, že si doma válíš šunky a děláš starou bačkoru a moc ti to vyhovuje. ![]()
@Enmamma píše:
Vybodni se na ně. Řekni, že si doma válíš šunky a děláš starou bačkoru a moc ti to vyhovuje.
@Tasky hmm. taky dělám na směny a když na to přijde řeč, tak s klidem přiznám, že by mě zabilo každý den ráno vstávat do práce, že mám svoji směnnost ráda a neměnila bych. no, a proto mi je jedno, co si kdo myslí o tom, kdy chodím (nebo jestli vůbec chodím) do práce ![]()
Jsem ve třeťáku na VŠ (bakalářské studium). Letos píšu bakalářku a měla bych dělat státnice. (v té době mi bude 23 let). Studuji geografii, tudíž žádné speciální zaměření. Učíme se od každého trochu (ekologie, klimatologie, hydrologie…). Střední školu mám technického typu se specifickým zaměřením. Chodím na brigádu, které jsou v oboru střední školy. Tam kde mám brigádu mě ale nastálo vzít nemohou.
A já vůbec nevím co dál. Na jednu stranu bych chtěla dál studovat, ale musela bych se odstěhovat do Prahy (150km od rodiny, kde není ideální rodinná situace a já doma hodně pomáhám a také od přítele). A to se mi nechce. Navíc jsem v Praze již rok studovala a odešla jsem především kvůli vzdálenosti a obecně městu a přístupu školy. Šla bych popřípadě studovat na zemědělku.
Ale na druhou stranu mám studování už dost. Ráda bych si našla nějakou práci (ale vůbec nevím kde a jak hledat), vlastní bydlení s přítelem (ale poblíž abych mohla pomáhat doma) a začala žít víc „dospěláckej“ život.
Mám strach, že budu jednou litovat že jsem po bakaláři nešla dál. Řešil jste někdo podobnou situaci? Vystudovali jste Bc. a dál vás to už netáhlo?
Prosím o anonymitu, osobní věc.
No, vždyť nemusíš nastoupit teď. Můžeš jít do práce a školu si případně dodělat.
@Anonymní píše:
Jsem ve třeťáku na VŠ (bakalářské studium). Letos píšu bakalářku a měla bych dělat státnice. (v té době mi bude 23 let). Studuji geografii, tudíž žádné speciální zaměření. Učíme se od každého trochu (ekologie, klimatologie, hydrologie…). Střední školu mám technického typu se specifickým zaměřením. Chodím na brigádu, které jsou v oboru střední školy. Tam kde mám brigádu mě ale nastálo vzít nemohou.
A já vůbec nevím co dál. Na jednu stranu bych chtěla dál studovat, ale musela bych se odstěhovat do Prahy (150km od rodiny, kde není ideální rodinná situace a já doma hodně pomáhám a také od přítele). A to se mi nechce. Navíc jsem v Praze již rok studovala a odešla jsem především kvůli vzdálenosti a obecně městu a přístupu školy. Šla bych popřípadě studovat na zemědělku.
Ale na druhou stranu mám studování už dost. Ráda bych si našla nějakou práci (ale vůbec nevím kde a jak hledat), vlastní bydlení s přítelem (ale poblíž abych mohla pomáhat doma) a začala žít víc „dospěláckej“ život.
Mám strach, že budu jednou litovat že jsem po bakaláři nešla dál. Řešil jste někdo podobnou situaci? Vystudovali jste Bc. a dál vás to už netáhlo?
Prosím o anonymitu, osobní věc.
A nad možností dálkového studia jsi neuvažovala? Vždyť to se skloubit dá, dokud nemáte děti, tak práce + vztah + studium (dálkově) je úplně v pohodě.