Práce u České pošty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.16 13:55
@Talitha píše:
Jo, za neplnění strhávají, 900 měsíčně, na celé další čtvrtletí.
Jestli si chceš zachovat sebeuctu a zdravý rozum, vyhni se jim obloukem.
Škoda, že se chovají jako hovada. Mě by práce na poště i bavila, si myslím. Ale za těchto okolností teda nevím. Já jsem i dost cíťa, tak je možný, že bych se tam po prvním neúspěchu rozbrečela :oops: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20767
8.3.16 13:56

@Halamka A pak nějakej šašek z vedení České pošty v televizi bezostyšně lže, musela jsem to vypnout :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.3.16 14:02
@Anonymní píše: Škoda, že se chovají jako hovada. Mě by práce na poště i bavila, si myslím. Ale za těchto okolností teda nevím. Já jsem i dost cíťa, tak je možný, že bych se tam po prvním neúspěchu rozbrečela :oops: :mrgreen:

Tak to si pis. Veřejně tě budou na poradách jmenovat, že TY jsi ten, co kazí průměr všem.

Před 20 lety bych tam šla s chutí, taky se mi to v zásadě líbí, ale za těchto podmínek ani omylem.
Jo, člověk, co je dusi pojišťovací agent je ve svém živlu, akorát tam teda musí sedět, ale slušný člověk to má za trest. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
8.3.16 15:05

Možná by měli poštu přejmenovat, protože už dávno je její základní a prvotní funkce potlačena právě bankou, pojistkami, spořením…
Pošta jako taková by mě také bavila, dřív jsem po ní pokukovala, že po mateřské bych to i zkusila, ale jak se to zvrtlo na prodej co můžeš, tak ani omylem. Když budu chtít dělat v bance, půjdu do banky, když pojišťovačku, půjdu do pojišťovny. Když nevím co by, půjdu na poštu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.3.16 15:12
@Halamka píše:
Možná by měli poštu přejmenovat, protože už dávno je její základní a prvotní funkce potlačena právě bankou, pojistkami, spořením…
Pošta jako taková by mě také bavila, dřív jsem po ní pokukovala, že po mateřské bych to i zkusila, ale jak se to zvrtlo na prodej co můžeš, tak ani omylem. Když budu chtít dělat v bance, půjdu do banky, když pojišťovačku, půjdu do pojišťovny. Když nevím co by, půjdu na poštu :poblion:

Ale hlavně to těm lidem musíš nechutně nutit a když se ti to nepovede, tak ti hned strhnou peníze. A upřímně, když si budu chtít sjednat pojištění nebo co, tak se nepůjdu poradit s paní, která dělá celý život pošťačku a o těch jejich produktech ví kulový :nevim: Nemyslím to zle vůči nim, je mi jich fakt líto.
Já chodím na poštu každý den, posílám z práce dopisy, za okýnkem potkávám tak 2-3 ženské pořád dokola a už se prostě známe, nabídly mi tam něco jednou a tím to haslo, dneska jsem viděla vedoucí, jak jí pozoruje, jestli mi to nabídne nebo ne :pocitac: :pocitac: :pocitac: to mi to má cpát denně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.3.16 15:20

Jak tak čtu vaše zkušenosti s Českou poštou a také po shlédnutí videí na Streamu = radši do fabriky na směny :cert:
Výběrko ani zkoušet nebudu, neměla bych na to žaludek.
Pryč jsou doby kdy platila pošta za kvalitního zaměstnavatele a její zaměstnanci byli vážení lidé…
Dnes se dá takhle práce bohužel přirovnat k obyčejnému pojišťovákovi… :(
A to nemam nic proti zaměstnancům pošty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
8.3.16 15:38
@Talitha píše:
Jo, za neplnění strhávají, 900 měsíčně, na celé další čtvrtletí.
Jestli si chceš zachovat sebeuctu a zdravý rozum, vyhni se jim obloukem.

strhávání peněz za neplnění je sice špatný, ale daleko horší je neustálý tlak na splnění plánu. každý den hlášení co je splněno, co rozjednáno, co bude. Vytýkací dopisy, tzv. motivační pohovory, prostě masáž jen aby se splnilo. Pošta už není pošta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.3.16 15:39

Pracuji na přepážce. Pošta je již jen o těch produktech (penzijko, stavebko, účty, úvěry, pojistky atd…). Kdo nemá obchodního ducha, bude tam trpět, budou vám stát za zády a poslouchat, zda a jak nabízíte a budou s vámi dělat „pohovory“, kolik toho již ten daný měsíc máte uzavřeného, případně co uděláte pro to, aby se vám něco povedlo. Výkonová mzda se vám v případě nesplnění strhne každý měsíc. A opravdu málokdo ten měsíc plán splní. Vše se točí pouze kolem produktů. Poštovní práce je pouze „bonus“ navíc, který musíte zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.3.16 19:12

Já mám trochu jinou zkušenost z pošty na menším městě, párkrát v minulosti mi paní za přepážkama nabídly třeba los nebo nějakou blbost-hračku pro děti, ale poslední měsíce se mi to už nestalo. Ani třeba když je fronta, tak si nevšímám, že by paní nabízely ostatním zákazníkům. Jsme menší pošta, celkem 6 přepážek, ale většinou jedou tak maximálně 3-4 a jestli je to tím, že nemají nad sebou tlak od vedoucí, nevím, nedokážu si to vysvětlit. Pokud můžu na naší poštu v něčem nadávat, tak je to právě jen v tom, že často jede jen minimum přepážek a musím čekat, jinak zaťukávám nic nenutí, balíky i dopisy doručují až do domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.3.16 19:24

@zuzaak a zakládá si ty produkty někdo na poště? mě by to ani nenapadlo teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.3.16 21:39

@Izzz ne, je to spíš náhoda… lidé tam chodí úplně z jiných důvodů. Když už se dá něco založit, tak třeba důchodcům, protože jsou důvěřiví a dají se lépe přesvědčit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.3.16 22:35

@zuzaak no a kolik je třeba vyžadováno? třeba měsíčně 20 smluv na pracovnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.17 12:21

Ahojky, chtěla bych se zeptat, mám možnost nastoupit na depu ČP, jde o skenování balíků, zadávání dat do pc atd. Noční/odpolední směny, 5dní v týdnu, nástupní plat 14tis., příplatky za noční, stravenky…chci se zeptat, zda tuto práci některá z vás dělá/dělala, jak to bylo náročné atd. Předem moc díky

• Citovat
  • Upravit
551
12.1.17 12:34

Já na tuhle práci nastoupila začátkem prosince. Ale jenom ranní kurz. Dělám od půl páté do sedmi až osmi, podle toho kolik je balíků. Včera jsem dělala 300 balíků a se vším všudy (i tisk a uzávěrka) mi trvala tak 3 hodiny. Práce to není těžká, ale my jsme malé město. Nejhorší je, že jsou na mě závislí doručovatelé, takže když jsem tam sama a je víc balíků, tak jde hodně o čas. Jsem tam jenom na DPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.1.17 16:12

Jo bohužel, dělala jsem tam brigádně a jak za přepážkou tak pochůzkou musíš nabízet pojištění i bankovní účty a máš daný co musíš splnit, takže kolegyňky celá rodina měla jak pojištění u pošty i bankovní účet jen aby měla splněno. A co se týče platu tak těžce nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat