Práce v nepřetržitém provozu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
866
29.8.13 07:02

@aprazanda tak to je síla :zed:, no co se dá dělat, budu to muset nějak vydržet, nebo se domluvit :pocitac:. Díky za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.8.15 12:42

Chci se zeptat, pracujete někdo v nepřetržitém provozu systmem krátký dlouhý týden, a máte dítě/děti.. jak vám to vyhovuje či nevyhovuje? co ty noční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.15 08:36

Ahoj holky :mavam: chtěla bych se zeptat. Mám šancinastoupit do nového zaměstnání. Je to pro mně za pěkný peníze, pěkný benefity k tomu, dá se říct, že jsem po této stránce nadšená. Cesta by trvala v Praze 30 minut, což si myslím, že není, tak hrozné. Jezdila jsem i dýl do práce. Ale: pracovní doba-jedná se o práci v nepřetržitém provozu(obchod to není). Směny klasicky krátký, dlouhý týden-tzn. 15 dní v měsíci volno a 15 dní v měsíci práce. Práce je od 9hodin od rána do 22hodin-než se uklidí, tak do 22.15hodin. O dítě v době mé práce by bylo postaráno-školka, manžel, tchýně a občas naši(jsou od nás 160km. Co myslíte dá se to zvládnout s dítětem, když je hlídání¨, vzali by jste to anebo ne? Děkuji moc za odpovědi. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.15 11:51

Nikdo nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3108
4.12.15 12:15
@Anonymní píše:

Jestli je postaráno o dítě tak bých do toho určitě šla, já dělám v třísměnném provozu ale mám většinou buď odpolední nebo noční takže je to docela šílené… děti mám dvě domácnost atd. zvládám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.12.15 12:42
@Anonymní píše:

Já ti odpovídala, ale koukám, že se to neodeslalo… mě to přijde nějak moc hodin, 9-22 to máš 13 hodinovou směnu, i kdyby v tom byly 2 pauzy, tak je to pořád 12 hodin, s jednou 12,5 a 15 směn za měsíc 8o když to nasčítám, tak je to skoro 190 hodin měsíčně a u nepřetržitého provozu má být 37,5 týdně, tedy v průměru nějakých 170 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.12.15 12:49

@j.a.n.i1 více méně to tak je i ve fabrikách u nepřetržitého provozu nebo doktoři atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 12:50

Děkuji za odpovědi. Přesně jak píše @j.a.n.i1 . Zdá se my to moc hodin-samozřejmě my na rovinu řekl-což trošku uznávám, že to aspoň přiznal, že přesčasy se neproplácejí-a vybírají se tak, že pokud to bude možné, tak se odchází z rpáce dřív nebo se chodí do práce později. A nebo se to nahromadí hodiny a vybírají náhradní volna. Holt tam hrajou na ty velké benefity co nabízejí. Nehledě na to, že první celý týden by byla práce na zkoušku-dpp-pak ale taky nějak nechápu k čemu je pracovní doba, mám z toho nějaké rozpolcené pocity :nevim: i když práce by mně bavila

• Citovat
  • Upravit
102087
4.12.15 12:53

@Kapřík90 Asi jak kde, co já pracovala, tak počet hodin byl dodržován a někde mají i méně hodin, třeba na dráze, stejně jako švagrová dělá taky nepřetržitý 12 hodinové směny, ale počet je takový, aby to odpovídalo počtu hodin, tedy nějakých cca 13 směn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 12:53

Ne pracovní doba chtěla jsem napsat zkušební doba samozřejmě :lol: omlouvám se

• Citovat
  • Upravit
102087
4.12.15 12:56
@Anonymní píše:
Ne pracovní doba chtěla jsem napsat zkušební doba samozřejmě :lol: omlouvám se

Chceš upřímnou odpověď :-) aby se zaměstnavatel nemusel zalamovat s přihlašováním a odhlašováním na zdravotní pojišťovnu a OSSZ u těch, kde je už za první týden jasný, že jsou nepoužitelní, jsou i takový, co jsou schopni se hodit marod druhý den. Obecně bych na týdnu na DPP neviděla nic špatného, pokud by to bylo bez papíru, tak to podraz je, ale takhle je to čisté pro obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.12.15 13:05

:mrgreen: tak já dělám cc 23-24 dní měsíčně 8mi hodinové směny ranní, odpolední, noční, bohužel do obchodu jít dělat nechci za almužnu a ještě dělat na štědrý den takhle budu mít alespon svátky volné :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.12.15 17:30

týden dvanáctky, týden volno

Dobrý den, uměl by někdo poradit? Pracuji v nepřetržitém provozu, mám sedm dní za sebou dvanáctky a pak sedm dní volno. Naprosto mi to vyhovuje. Zaměstnavatel ale nyní říká, že maximum je šest dvanáctek za sebou. Nevíte, zda to tak je? Přesčasy proplácí, je to solidní firma, ale ráda bych zůstala v režimu 7×12 a 7×0. Děkuji velice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.12.15 18:17

@Aretaa Myslím, že má pravdu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.8.25 17:22

Zdravím všechny a prosím o radu.
Mám od září nastoupit na 12ti hodinové směny, krátký a dlouhý týden.
Krátký úterý, středa a dlouhý od středy do neděle. Do kuchyně kde jsou snídaně, svačiny, obědy, svačiny a večeře. Zhruba 200-230jidel… podotýkám, že nejsem kuchařka. Byla jsem si to tam na jeden den zkusit, jo bylo to ok, a říkala jsem, že to teda zkusím…ale teď čím dál víc přemýšlím o tom, že to nedám hlavně na nohy, mám křečové žíly a těch 5ti dvanáctek se teda dost bojím…do toho mám syna ve škole. Půjde do 4.tridy, ale ještě se neumí vyloženě sám učit.
A čeho se taky bojím, že po mě budou chtít, abych vařila i když jsem to nikdy nedělala…v kuchyni jsem dřív dělala takovou tu podrž tašku co bylo zrovna potřeba…
Ono sice říkají, že ne, ale známe to jak to chodí.. Peníze 23-24litru záleží ještě jestli by byl svátk atd, ale jedete pořád svátky nesvatky, víkendy…

Nabízí se mi jiná práce, v bistru lahůdek a uzenin. Jen ranní bez víkendů, svátků od 7-14.00 přesčasy proplácí…je to jen malinký obchůdek…
Finančně o 3litry míň…
Co myslíte, mám vzít tady to?
Jak to mám napsat do té kuchyně, že to neberu…čekali na mě 3tydny, měli tam teď brigadnice…ale teď se mi naskytlo to bistro…
Jak to nejlépe napsat do té firmy, aby to nevypadalo blbě, že to neberu… poradíte mi prosím?
Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat