Práce v Seznam.cz - zkušenosti

Anonymní
15.10.14 12:34

Práce v Seznam.cz - zkušenosti

Pracovali jste někdo ve společnosti Seznam.cz? Na jaké pozici a jaké máte zkušenosti? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2642
15.10.14 12:49

To je dobře položená otázka :-) kdo tam pracuje, tak neřekne „pracuji na té a té pozici a je tu naprd to a to,“ takže lze počítat jen s kladnými reakcemi, takže taková pěkně udělaná reklama zdarma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.14 13:12

Doufám, že to tak nebude :? nikdo se pod příspěvek přeci nemusí podepisovat…

• Citovat
  • Upravit
7569
15.10.14 15:02

Mám tam kamarádku, je na jedné z THP pozic, nyní na mateřské, ale brzy se bude vracet - co znám z vyprávění, tak je spokojená a přijde mi, že je to celkem vstřícný zaměstnavatel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.14 15:54

Přítel programátor v Brně. Spokojený, až na to, že nerad EUREST a na obědy tak chodí dál. Já tam taky dělala po škole na technické pozici. Byla jsem spokojená.
Nevím, co tě zajímá. Nicméně nepatří mezi firmy, co neslibují hory doly a nesplní.

• Citovat
  • Upravit
349
15.10.14 17:17

Ahoj, pracovala jsem tam paradnich 5 let. Na pozici telesales primo na centrále v Praze. Bylo to tam super - dobrá parta, slušná práce a dooost dobře placená. Tolik peněz co tam, jsem si pak už nikde nevydelala. Kdybych se nestehovala, pracuju tam dodnes. Mají hodně benefitů a dokonce i firemní školku. Jsem stále v kontaktu s některými lidmi tam a jsou spokojeni a práci by nemenili. Co vim, tak je tam ted i vetší možnost se někam posunout. Na jakou pozici se tam hlasis? A do jakého města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.4.15 16:55

Taky jsem se hlásila na pozici telefonního prodejce (telasales) do Brna, bylo mě řečeno, že se tam dělají pohovory assessment, víte někdo co to obnáší a jaký je tam postup pohovoru? děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.15 16:55

Taky jsem se hlásila na pozici telefonního prodejce (telasales) do Brna, bylo mě řečeno, že se tam dělají pohovory assessment, víte někdo co to obnáší a jaký je tam postup pohovoru? děkuji za info :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat