Práce v Seznam.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To je dobře položená otázka
kdo tam pracuje, tak neřekne „pracuji na té a té pozici a je tu naprd to a to,“ takže lze počítat jen s kladnými reakcemi, takže taková pěkně udělaná reklama zdarma, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufám, že to tak nebude
nikdo se pod příspěvek přeci nemusí podepisovat…
- Citovat
- Upravit
Mám tam kamarádku, je na jedné z THP pozic, nyní na mateřské, ale brzy se bude vracet - co znám z vyprávění, tak je spokojená a přijde mi, že je to celkem vstřícný zaměstnavatel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel programátor v Brně. Spokojený, až na to, že nerad EUREST a na obědy tak chodí dál. Já tam taky dělala po škole na technické pozici. Byla jsem spokojená.
Nevím, co tě zajímá. Nicméně nepatří mezi firmy, co neslibují hory doly a nesplní.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, pracovala jsem tam paradnich 5 let. Na pozici telesales primo na centrále v Praze. Bylo to tam super - dobrá parta, slušná práce a dooost dobře placená. Tolik peněz co tam, jsem si pak už nikde nevydelala. Kdybych se nestehovala, pracuju tam dodnes. Mají hodně benefitů a dokonce i firemní školku. Jsem stále v kontaktu s některými lidmi tam a jsou spokojeni a práci by nemenili. Co vim, tak je tam ted i vetší možnost se někam posunout. Na jakou pozici se tam hlasis? A do jakého města?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se hlásila na pozici telefonního prodejce (telasales) do Brna, bylo mě řečeno, že se tam dělají pohovory assessment, víte někdo co to obnáší a jaký je tam postup pohovoru? děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se hlásila na pozici telefonního prodejce (telasales) do Brna, bylo mě řečeno, že se tam dělají pohovory assessment, víte někdo co to obnáší a jaký je tam postup pohovoru? děkuji za info ![]()
- Citovat
- Upravit
Pracovali jste někdo ve společnosti Seznam.cz? Na jaké pozici a jaké máte zkušenosti? Díky moc.