Práce vychovatelky - školní družina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
26.2.17 21:21

Dekuji moc za odpovedi. Studijni volno v dobe jarnich atd prazdni je prosim co? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.2.17 10:05

Studijní volno jsme čerpali všichni pedagogičtí zaměstnanci, i pro ty, kteří nestudují. V praxi to znamená vlastně to, že máš normálně volno. Jelikož vychovatele mají 28 hod. přímé práce plus 12 hod. nepřímé práce - ta je určena na přípravu (tzn. vymýšlíš něco na výtvarku, musíš zajet koupit materiál, atd.., což ti bere čas), tak to studijní volno můžeš místo studia využít na toto :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 14:52

Ahoj! Zvažuji další studium. Vždy jsem chtěla studovat speciální pedagogiku. Nakonec mám jiný obor. Mám ale chuť studovat, ještě nejsem tak stará. Mohla bych s tímto oborem pracovat ve družině? Ve školce asi těžko. Ale co ta družina? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
28.7.18 14:58

@g.sandova ahoj :kytka: ,mam znamou,ta je specialni pedagozka a pracuje v skolce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 15:04

@Kralikcek moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66343
28.7.18 15:27
@Kralikcek píše:
@g.sandova ahoj :kytka: ,mam znamou,ta je specialni pedagozka a pracuje v skolce :)

ale tam pracuje jako speciální pedagog, ne běžná učitelka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 15:28

Speciální pedaog v družině je překvalifikovaný, svoje vzdělání tam neuplatní - do družiny potřebujete mimoškolní vychovatelství, případně volnočasovou pedagogiku.

Speciální pedagogiku studjte, pokud chcete pracovat s dětmi se speciálními potřebami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
28.7.18 15:34
@vokishka píše:
ale tam pracuje jako speciální pedagog, ne běžná učitelka, ne?

jako bezna ucitelka,ma svou tridu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 15:39

@vokishka pracuješ ve družině? Tak já přemýšlím, zda by mi stačila střední škola, pouze dva roky. Nebo rovnou VS? Stačí ta střední škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
28.7.18 15:43

mamka pracuje ve školní družině a má pouze střední školu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66343
28.7.18 15:45
@g.sandova píše:
@vokishka pracuješ ve družině? Tak já přemýšlím, zda by mi stačila střední škola, pouze dva roky. Nebo rovnou VS? Stačí ta střední škola?

jen někdy vypomáhám. Dodělávám si kvůli tomu vzdělání, v rámci celoživotka. Jinak střední škola stačí, ale pedagogická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 15:47

@vokishka no jasně, pedagogická. Na té střední mě láká to, že je to prostě jen na dva roky. Jen aby se nestalo, že do budoucna nebude toto vzděláni dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66343
28.7.18 15:50
@g.sandova píše:
@vokishka no jasně, pedagogická. Na té střední mě láká to, že je to prostě jen na dva roky. Jen aby se nestalo, že do budoucna nebude toto vzděláni dostačující.

tak to vám nikdo nezajistí. Vždyť se pořád mění zákony. Ale pokud chcete do družiny a máte maturitu, tak si dodělejte vzdělání v rámci celoživotního vzdělávání - obor vychovatel a pedagog volného času. Stojí to teda peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 15:54

@vokishka no, mám i VOŠ, ale prostě přemýšlím změnit obor. Jak to funguje v rámci celoživotního? O tom jsem nikdy nepremyslela. To je na rok nebo na dva? Tak já nevím. Největší jistota by byla VŠ. Můžu se tě zeptat, kde studuješ? A děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66343
28.7.18 15:56
@g.sandova píše:
@vokishka no, mám i VOŠ, ale prostě přemýšlím změnit obor. Jak to funguje v rámci celoživotního? O tom jsem nikdy nepremyslela. To je na rok nebo na dva? Tak já nevím. Největší jistota by byla VŠ. Můžu se tě zeptat, kde studuješ? A děkuji za odpovědi.

je to při vysoké škole, na tři semestry. Normálně v jejich budově, přednáší jejich učitelé, zkoušky, závěrečná práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat