Práce vychovatelky - školní družina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
28.7.18 15:59

@vokishka děkuju. A pokud budeš chtít, máš možnost si dodělat Bc.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
28.7.18 16:02
@g.sandova píše:
Ahoj! Zvažuji další studium. Vždy jsem chtěla studovat speciální pedagogiku. Nakonec mám jiný obor. Mám ale chuť studovat, ještě nejsem tak stará. Mohla bych s tímto oborem pracovat ve družině? Ve školce asi těžko. Ale co ta družina? Děkuji za odpovědi.

Muzes delat vychovatelku ve skolskych zarizenich i tam kde jsou deti se special vzdel.potrebami coz treba ja se social.pedagogikou nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 16:05

@lilith1 já mám vystudovanou sociální práci a sociální pedagogiku. Vždy jsem chtěla speciální pedagogiku. Tak prostě zvažuji, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65126
28.7.18 16:14
@g.sandova píše:
@vokishka děkuju. A pokud budeš chtít, máš možnost si dodělat Bc.?

asi jo, možná i uznají zkoušky, ale já teda fakt nechci :lol: Už jsem na to stará a družinu nemám jako hlavní práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 16:16

@vokishka jasně, chápu. Děkuji za odpovědi. Jak stará? Já jsem asi taky trochu přestárlá na změnu oboru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 16:20

@g.sandova se sociální pedagogikou normálně můžete nastoupit do družiny bez doplňování kvalifikace.

Jinak ta speciální pedagogika, pokud už máte magistra bude placená. Pokud zatím máte vzdělání ukončené bakalářem, tak to půjde normálně na stát, plus si tím zamáznete povinné vzdělávání, pokud budete v té družině a pokud budete ve škole, kde funguje poradenské pracoviště, tak tam rovnou můžete mít praxi a nejspíš si vás tam pak budou chtít nechat i jako speciálního pedagoga.

Příspěvek upraven 28.07.18 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65126
28.7.18 16:20
@g.sandova píše:
@vokishka jasně, chápu. Děkuji za odpovědi. Jak stará? Já jsem asi taky trochu přestárlá na změnu oboru :mrgreen:

mílovými kroky se blížím k padesátce. :lol: Ale nejsem tam nejstarší, i když skoro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 16:27

@Ou děkuju za odpověď. Mám VOŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 16:28

@vokishka tak já ke čtyřicítce. No tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 16:33

@g.sandova no tak to můžete jak do družiny, tak studovat bez školného ;-) Určitě do toho jděte.

Za mně je rozhodně lepší, když se člověk vzdělávání začne věnovat až poté co má nějaké reálné zkušenosti, než když je 16 let student a pak ho najedou vyhodí před smečku dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 16:51

@Ou no, to víte, že se trochu bojím. Mám za sebou praxe v dětských domovech a praxi s vlastními dětmi. Ale je mi jasné, že práce je něco jiného. Každopádně děkuju za odpovědi! I ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 16:55

@g.sandova no po práci v DD je družina úleva, protože tam budete mít maximálně něco poruch pozornosti, ale děti bez deprivací a většinou z funkčních rodin.

Navíc teda- když bude někde konkurz na vychovatelku a ředitel bude mít na výběr magistra a dis, tak zvolí dis, protože ho vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65126
28.7.18 16:58
@Ou píše:
@g.sandova no po práci v DD je družina úleva, protože tam budete mít maximálně něco poruch pozornosti, ale děti bez deprivací a většinou z funkčních rodin.Navíc teda- když bude někde konkurz na vychovatelku a ředitel bude mít na výběr magistra a dis, tak zvolí dis, protože ho vyjde levněji.

myslím, že to s těm magistrama nebude tak žhavé. Mám zkušenost z více škol a nikde nejsou v družině lidé s titulem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.18 16:59

@Ou :mrgreen: to mi kdysi říkal i ředitel školy, kam chodí moje dcery. Dá přednost holce s maturitou, to prý mu bohatě do družiny či školky stačí, a vyjde levněji. To jen tak mezi čtyřma očima jsme se soukromě bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.7.18 10:07
@scorpinka píše:
Aha, tak plat je spíš 22 200 Kč hrubého.. 9.plat. třída

to je taky směšné, vzhledem k té zodpovědnosti a nervům které musí dotyčný snášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat