Práce z domova bez volání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Prace z domu je, ale většinou to chce nějaky odborný znalosti, práce s počítačem atd.
Nebo si dej po okolí inzeráty že vyzehlis, vyvencis psa, doneseš seniorům nákup atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
co mám kamarádky, které pracují z omova, tak to jsou:
- překladatelky
- grafičky (dělají profi grafiku pro reklamu, loga, korekce knih, apod.)
- podnikatelky (online prodej svojí ruční tvorby, překupování, apod.)

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá nějaký zákaznický servis, to se dá taky dělat z domu (nebo aspoň částečně), sice se i volá, ale nic neprodáváš, jen radíš zákazníkům, kteří volají tobě + e-mail, chat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marieke píše: Více
Nechce volat a ty jí poradíš tohle, kde se volá tak v 90 % případů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Takhle… u zákaznického servisu nevolá ten serviceman, ale serviceman je na telefonu a volá zákazník. Ale volá proto, že ten servicemen je v obraze, co je potřeba udělat a má k tomu přístup (tedy oprávnění to udělat/nastavit), případně zařídit.
No, a to vyžaduje zaškolení. Ale třeba to zaměstnavatel poskytne, jen vědět, který.
Nebo zákazník potřebuje radu, konzultaci - ale na to je potřeba, aby ten serviceman o věci dost věděl, jinak pochopitelně nemůže udílet rady.
Rozhodně je to něco jiného, než aktivní marketing.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
To ano, ale pořád musíš zvedat telefon. To je přece jedno, zda voláš ty, nebo někdo tobě, prostě telefonuješ tak jako tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 ja prave byla od školy prace na pc administrativní práce, telefonní operatorka, prace s pc atd ale delala jsem prodej pak mi zjistili nemoc a hrozný bolesti hlavy misela jsem plnit smlouvy a bylo to na psychiku a teď bohužel to nejde ale nechci jen ležet doma na nemocenské chci makat aby na to vse nemusela myslet atd bohužel jak zjistí ze jsem nemocná tak nikdo me nechce zaměstnat
- Citovat
- Upravit
Já to chápu. Ale pokud chceš pracovat z domu, musíš něco umět, něco za sebe nabídnout, aby to mělo odbyt. Jiná cesta není. Nikdo ti žádnou zázračnou práci na doma nenabídne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to pochopila tak, že zakladatelce vadí po telefonu prodávat, ne primárně volat tak to se omlouvám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou firmy, které zaměstnávají zdravotně postižené (pobírající invalidní důchod ) a dostávají na to nějaké dotace nebo daňové úlevy, nebo co.
Poradí ti na úřadě práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marieke píše: Více
Já taky, že jí vadí volat - tj. aktivní marketing. Otravovat lidi nabízením nesmyslů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky chtěla bych se vás zeptat existuje nějaká práce z domova kde bych nemusela nic navolavat nebo prodávat? Mam cystu v hlavě a nedovoluje mi to chodit normálně do práce kvuli bolestem ale nechci jen tak ležet doma musím a potřebuji něco dělat na operaci jdu až příští rok v lednu. Nevite někdo prosím o něčem? Mam vyučák do teď jsem makala jako telefonní operatorka jak na příchozí tak na prodeji ale je to hrozný napor a bolesti mi to nedovolují jsem okolí Plzeň
budu ráda kdyby jste o necem věděli co bych mohla dělat jinak se doma zblázním