Práce z domova. Jak na to, kde hledat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lalelale píše:
@Tarjei tak to je naprd, ve všech firmách kde jsem kdy dělala ženy s dětmi měly zkrácené úvazky i výhody navíc a nikdo se nikdy nevzbouřil, však bylo právo všech si děti pořídit taky, kdyby někdo náhodou závidělsi říkám, že Dr buď pěkně kecal a zkoušel tě natlačil do full time, nebo je to pěkná podpantofle
Když už je diskuse ozivena Adminem, tak si dovolím vysvětlit a zastat se pana doktora - pokud jde o malou veterinu, kde se střídá ranní a odpolední sluzba (doktor+sestra), tak tam je opravdu zkrácený úvazek organizačně komplikovaný. Doktor prostě potřebuje mít sestru celou dobu a brát a zaučovat víc lidí, aby byl zkrácený úvazek, když může sehnat někoho na plný- není charita.
Ještě to jde na velkých klinikách, kdy jsem zažila, že např. hospitalizační sestry chodily na 6hodin denně (nebyly v ambulanci, staraly se jen o zvířata po operacích nebo na kapačkách atd.) Ale malé ordinace prostě nejsou tak pružné a často bojují i s rozpočtem. ![]()
Jednodušší je to u prací, které mohou počkat nebo člověk pracuje sám za sebe a nezávisí na jeho práci práce dalších lidí (administrativa, kadeřnice atd.) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hazentla klinika má 4 doktory a asi 7 sester. Ale to už je fuk. Nedávno mi psali, jestli bych nechtěla nastoupit na pět hodin denně. Zkusila jsem jednu směnu. Takovej bordel jsem v životě nezažila. Dr měl představu, že zvládnu recepci, na pc v recepci za provozu zadávat faktury, doobjednávat léky a co mě dorazilo, léky měli v policích v ordinacích bez popisků, tudíž když něco dojde, nezjistila bych, co to bylo. V PC měli skladovej systém na léky a nikdo ho nepoužíval. Hlídali to fyzicky. Kámoška co dělá sestru na veterině úplně jinde mi objasnila, že to je běžný. Na to vážně nemám nervy. Nevadí mi uklízet psí blitky a hovínka a kdovíco ještě ale v takovým chaosu pracovat nechci. A všechny sestry byly nešťastný a vyčerpaný, bylo to hodně znát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei Jo, na veterině je to hodně náročný, pracovala jsem tam několik let, až před mateřskou jsem „utekla“ do administrativy.
Ono má hodně lidí zkreslený představy, a pak je realita zklame. Je to většinou těžká a nic moc placená práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já z domova pracuji x let, ale je to spíše přivýdělek, pracuji v oblasti překladu a marketingu, mám úroveň rodilého mluvčího. Kromě toho jsem dělala i pro zahraniční firmu na zákaznickém oddělení, kde jsem prakticky vyřizovala objednávky, reklamace atd pro české zákazníky, bohužel tam panoval neskutečný chaos, firma měla denně negativní recenze, protože český trh byl na okraji a vše jsem měla na starost já - nestíhalo se. Skončila jsem tam. No a kromě toho dělám na chatu, bohužel je to zábavný chat, kde se často objevují (nejen) erotické zprávy…Nadšená z toho nejsem, je to otročina za pár korun, ale i ty já prostě teď uvítám…
https://www.prace-z-domu.com/…ce-z-domova/ zkus koukat zde, často přidávají reálné práce z domova ![]()
anonym, citlivé údaje.
- Citovat
- Upravit
Práce z domova na Ostravsku
Prosím Vás, jaké mám možnosti práce z domova? Zkusila jsem se domluvit na ÚP, dneska mě paní dala do počítače, že hledám takovou práci. Opravdu potřebuji přepnout do jiného módu, protože z úředníků už mám hrůzu. Fakt něco klidnějšího, ani ne moc zaplaceného, spíše abych se nějak zařadila vzhledem k vyššímu věku nad 50 let. Kompletace nebo lepení obálek asi nikam nepovede (nabízejí sociální pracovnice)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sachce co umíš? HTML? Daňová evidence, SEO optimalizace, výuka jazyku, a spousta dalších. Stačí si vybrat dle zkušeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepení obálek u hromadné „komunikace“ dělá stroj a dokonce tam sám strká i ty dopisy a ještě to „ofrankuje“. Na to lidská ruka nesáhne.
Navíc- ČP poněkud nelevná, takže i dopisní kampaně se výrazně omezily. A navíc podruhé- spoustu těchto zásilek už snad ani nejde přes ČP, ale občas klidně ze zahraničí- kvůli ceně. A navlékání korálků taky asi moc k vidění nebude. Možná, jako „chráněná dílna“. Jenže- vzhledem k daňovým a dotačním podmínkám- spousta pseudozaměstnavatelů potřebuje jen „zaměstnat“ ty vhodné osoby a pak ani nepotřebuje, aby nějak chodily a už vůbec, aby něco dělaly. Když jsou doma, něco jim platí, ale pořád jemu ještě zbyde dost.
Shrnuto- domácí práce spíš typu homeoffice a něco pomocí PC a webu, než nějaká fyzická práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit