Prace za vic penez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4596
31.3.20 12:45

@romanos7 to je dobre, ze by ses ke mne nepriblizil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 13:04

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42533
31.3.20 13:11
@Markéta80 píše:
Ale nemají, prostě to je realita. Pomocný kuchař nemůže brát jako normální kuchař, za co? Mytí nádobí Tě baví? nemůžeš chtít za takovou práci kdo ví co, to by pak běžný kuchař taky chtěl víc než umývač nádobí a pomocná síla ;) Nebo je tu další moznost jestli se umíš postarat o domácnost tak si najít partnerku co slušně vydělává a můžeš být muž v domácnosti. Otázka jestli jí by vyhovovalo živit chlapa co doma uklízí ;) Nebo úklidové práce jestli Tě baví umývat nádobí a zvládneš a vyleštit okna tak také možnost :palec:

A já mám známého, co v úklidu podniká, teď už má agenturua zaměstnává hromadu lidí, ale začínal sám ukldy domácností a čištěním koberců, teď je ve vate. Ale to chce píli, myšlení, nějaký záměr a taky iq. No, a přesně tady narazíme, že ano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 13:12
@Markéta80 píše:
Ale nemají, prostě to je realita. Pomocný kuchař nemůže brát jako normální kuchař, za co? Mytí nádobí Tě baví? nemůžeš chtít za takovou práci kdo ví co, to by pak běžný kuchař taky chtěl víc než umývač nádobí a pomocná síla ;) Nebo je tu další moznost jestli se umíš postarat o domácnost tak si najít partnerku co slušně vydělává a můžeš být muž v domácnosti. Otázka jestli jí by vyhovovalo živit chlapa co doma uklízí ;) Nebo úklidové práce jestli Tě baví umývat nádobí a zvládneš a vyleštit okna tak také možnost :palec:

Ja vim ze za tamty pozice nemuze byt vic penez. Nemam moc na vyber kvuli vzdelani, to se neda nic delat ale to bych se furt opakoval. Hlavne prace musi taky naplnovat a bavit a naucit se podle prijmu zit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 13:26

Taky bych si chtel zalozit uklidovou agenturu ale vubec bych nevedel jak, nerozumel bych tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
31.3.20 13:35

Vzdyt si tu z nas Romanek musi delat jen… legraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 13:38

@bobulka88 urazej si nekoho jinyho kravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 13:39

@bobulka88 jsi fakt trapna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
31.3.20 13:40
@romanos7 píše:
@bobulka88 urazej si nekoho jinyho kravo
:lol: cimpak jsem te urazila? Ze si tu z nas delas legraci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 13:54
@bobulka88 píše: :lol: cimpak jsem te urazila? Ze si tu z nas delas legraci? :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
31.3.20 14:04

@romanos7 hrosik peknej, ale jestli jsi chtel doplnit obrazek k tomu tvymu predchozimu vyjadreni, tak to mas spatne, melo to byt asi takto. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 14:18

@bobulka88 hele nebavi me zdejsi vypisovani, ja si z vas srandu nedelam, nemuzu za to ze ti to tak pripadlo. Ztratil jsem skoro cely den vypisovanim blabolu o nicem. ztrata casu.to mam za to ze jsem se chte poradit o praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32918
31.3.20 14:32

@romanos7 ale prosím tě..vždyť poradit nechceš. Jen si postěžovat že nemůžeš přijít k větším penězům. A tam kde bys mohl, tak na to buď nemáš nebo by tě to nebavilo, nebo to dělat nechceš z jiného důvodu.
Tvůj problém tady nevyřešíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
31.3.20 14:32

@bobulka88 mohla by jsi smazat ty obrazky? a ja je smazu taky a nebudu uz vubec psat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
31.3.20 14:44
@romanos7 píše:
@bobulka88 hele nebavi me zdejsi vypisovani, ja si z vas srandu nedelam, nemuzu za to ze ti to tak pripadlo. Ztratil jsem skoro cely den vypisovanim blabolu o nicem. ztrata casu.to mam za to ze jsem se chte poradit o praci
Tak nepis blaboly a bez neco delat, rady jsi tu dostal, ale nic ti neni dobry.
@romanos7 píše:
@bobulka88 mohla by jsi smazat ty obrazky? a ja je smazu taky a nebudu uz vubec psat

Proc bych mazala tak pekny obrazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat