Prachy, prachy, prachy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
1.3.15 12:04
@Anonymní píše:
nechci no… jeste to neutnu, ale vzhledem k ty zmeně práce asi popřemýšlím co dál. jestli hledat nájem v praze nebo odjet makat třeba na rok do anglie…

no asi cokoliv, hlavně neztrácej čas, energii a neinvestuj city do něčeho, co nemá cenu. Drž se, bude lépe. Tenhle „chlapec“ za to nestojí.

• Citovat
  • Upravit
40399
1.3.15 12:05

Také bych měla strach, jak to bude potom na mateřské dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
1.3.15 12:06

Já bych klidně tu Anglici zkusila. Nasbíráš zkušenosti, zlepšíš jazyky, vyděláš nějakou kačku a pak začneš budovat něco pořádného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.15 12:23
@free333 píše:
Také bych měla strach, jak to bude potom na mateřské dovolené…

jj, ja teda jeste mimino neplanuju, resp planuju (29-30 ideal, když bude s kym :D) ale proste koukam na to jak se chlap chova.. a tenhle přistup mi chlapský nepřijde a myslím, že vždy bude pro sebe na prvním místě on a pak až žena s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
40399
1.3.15 12:27
@Anonymní píše:
jj, ja teda jeste mimino neplanuju, resp planuju (29-30 ideal, když bude s kym :D) ale proste koukam na to jak se chlap chova.. a tenhle přistup mi chlapský nepřijde a myslím, že vždy bude pro sebe na prvním místě on a pak až žena s dítětem.

Taky to tak cítím…Je dobře, když se na to přijde před dětmi, pak by bylo všechno složitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
1.3.15 13:15

Anonymní, příspěvek na provoz domácnosti, co po tobě chce, to jsou peníze za energie? A hláška, že ho to bude bavit tak dva tři měsíce je taky drsná. Za mě je to držgrešle a jájínek a s věkem už to lepší nebude. Já bych se porozhlídla jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.15 13:27
@Martina D. píše:
Anonymní, příspěvek na provoz domácnosti, co po tobě chce, to jsou peníze za energie? A hláška, že ho to bude bavit tak dva tři měsíce je taky drsná. Za mě je to držgrešle a jájínek a s věkem už to lepší nebude. Já bych se porozhlídla jinde.

ne poplatky zvlast, tech 1500 by byl asi na nakup jidla, ruznych domacich potreb atd.

• Citovat
  • Upravit
5707
1.3.15 13:40

Anonymní, příspěvek 1500 na jídlo není moc, obzvlášť pokud tam budeš snídat, večeřet a o víkendu i obědvat. Ale co tak píšeš, bála bych se toho, že ti nekoupí nic, co máš ráda ty a on ne, a pokud sníš víc jídla, než si myslel, bude naštvanej a bude tě posílat si nakoupit. No uvidíš, každopádně bych ho pozorovala a přemýšlela, jaký z něj bude třeba jednou živitel rodiny. Je mu 30, už nedozraje, spíš to s ním bude čím dál horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.3.15 21:26
@Anonymní píše:
nechci no… jeste to neutnu, ale vzhledem k ty zmeně práce asi popřemýšlím co dál. jestli hledat nájem v praze nebo odjet makat třeba na rok do anglie…

no dočetla jsem, ale dle mého určitě bude lepší od něj odejít, chlap kterýmu je 30 lepší nebude, spíš horší. Anglie vůbec není špatný nápad. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 09:19

Díky holky všem za názory i podporu :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat