Prachy, prachy, prachy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
19.1.14 14:04
@Anonymní píše:
Ne, nemáme rodiče na severu, ale na východě, resp. moje rodina jeho rodina s ním není v kontaktu… jelikož dostal od prarodičů barák s pozemke a ostatní nic.

Díky za odkazy na pracovní nabídky, všechny jsem obeslala KB už snad po třetí.
Nelituju, že jsem na potrat nešla, vše se dá zvládnout, hlavně aby bylo zdraví jak píše Zuzouš.
Já nehodlám sedět doma na zadku a litovat se, spíš teď nejsem schopna nikde pracovat a nemám takové připojení/ani na něj teď nemám peniže/abych napr. klientský servis delat z domova.
Do firmy kde jsem pracovala budu moct nastoupit mame pobocku i v Ostrave, navic mám vystudovaný ještě obor se kterým se chytím kdekoliv.

Nekdo psal o tom, že je těžké opustit chlapa když je ve sračk…ch, ale když jsem byla před pár lety ve srač…ch já a rok a půl na nemocenské staral se o mě.
Ještě jednou píšu, potřebovala jsem se vykecat :oops: kamarádky daleko ještě tu žádné kamarádky nemám a blejt někomu svou situaci na počẗkání :roll: :oops:

Tak v tom případě, je jasné, proč jsi se stěhovala - již to chápu. Pokud máš jistotu, že se svou praxí a vzděláním se vždycky upíchneš a navíc za slušný peníz - máš tady svou práci, taky bych na potrat nešla. Jde o to překlenout ten cca 3/4 rok, než budeš moct nastoupit do práce…V první řadě bych zapracovala na manželovi, psychiatr - léky - práce (opravdu dát „nůž“ na krk, ale přitom podpořit :hug:,práce - klidně doplňování zboží…). Taky je fajn, že máš rodiče, kteří jsou ochotni pomoct. Přeji, ať je lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
19.1.14 14:04

@alcar je teda pravda, že máme jedno dítě, ale zase žijeme ve velkém městě, a ty náklady na bydlení nejsou zrovna malé… a nárok? možná tak na příspěvek na dítě, ale třeba na bydlení ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
19.1.14 14:07
@K-Black píše:
souhlasím :palec: taky bych manžela neopustila hned, makala bych a snažila se aby byl zase zdraví, pokud by to trvalo déle a já už bych cítila že to nezvládám, a hlavně bych neviděla žádnou snahu tak jdu.
Já doufám že manželovi nehrábne, bych pak měla málo času tady sedět :lol:

Cynik roku se zas ukazal. :mrgreen: :mrgreen: Dovol mi pripomenout, tudle jsem nekde cetla, ze cynismus neni obdivuhodna vlastnost. :cert: :think: :mrgreen: :mrgreen: Ale ja ji tuze rada… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
19.1.14 14:08
@MarieP píše:
8o Ty by jsi opustila chlapa, který se o vás staral třeba -já nevím- 10 let a teď onemocněl a nemůže… :think:

Nemuze proc? protoze ma psych potize? a nebere leky, ktere by mel? pokud je to tak zavazne, dostal by invalidni duchod, jinak pracovat podle meho muze.. pokud by opravdu nemohl samozrejme bych ho neopustila, ale ze neni prace by mi proste nestacilo. Dnes jsou velke moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
19.1.14 14:08
@MarieP píše:
8o Ty by jsi opustila chlapa, který se o vás staral třeba -já nevím- 10 let a teď onemocněl a nemůže… :think:

Gambler je taky nemocný, ale kdyby se nechtěl léčit, tak s ním nezůstanu a nenechám se stáhnout ke dnu.

• Citovat
  • Upravit
680
19.1.14 14:20
@pipiinka píše:
8o 8o 8o taky koukám. Holt v nouzi poznáš manželku/la.

jo tak necham v nouzi sve deti.. „Deti, tatinek ma problemy, lecit se zatim nechce, ale hned jak si to rozmysli, dostanete najist“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.1.14 14:22

Tak já pochopila, že psychické potíže má, protože nemá práci. Takže musí najít a bude po depresích. Jinak je to začarovaný kruh. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.1.14 14:22
@kitty123 píše:
jo tak necham v nouzi sve deti.. „Deti, tatinek ma problemy, lecit se zatim nechce, ale hned jak si to rozmysli, dostanete najist“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10584
19.1.14 14:23

@kitty123 Nebo,jakmile chlap nebude mit praci, tak ho vykopnu, co s nim, ne? Deti uz udelal, tak je nepotrebny.
Nektere nazory, me takto prijdou.
S manzelem v dobrym i ve zlym, jestli ti to neco rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.1.14 14:24

@alcar tak jsem to pochopila i ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.1.14 14:26

@pipiinka to mi chceš říct, že by jsi vydržela roky s člověkem kterej tě táhne dolů, táhne dolů i děti a nehodlá na tom nic měnit?
Jsem vdaná 20 let, takže já bych muže neopustila při prvním problému, nejsem svi. ně, ale taky nechci být prohlášena za svatou.

• Citovat
  • Upravit
10584
19.1.14 14:31

@K-Black Jenze nikdo se tady nebavi o x letech, ale max. o roku. :roll:
Chci rict, ze sve manzela podporim i kdyby praci nemel. Rozhodne nebudu premyslet, ze ho vyhodim, pri prvni prilezitosti, kdy nedonese ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
19.1.14 14:33
@pipiinka píše:
@kitty123 Nebo,jakmile chlap nebude mit praci, tak ho vykopnu, co s nim, ne? Deti uz udelal, tak je nepotrebny.
Nektere nazory, me takto prijdou.
S manzelem v dobrym i ve zlym, jestli ti to neco rika.

Rika, takze deti muzou trpet hlady, hlavne ze budu stat pri manzelovi, ktery ani kuli detem se nejde lecit? :nevim: kdyby mel vazny zdravotni problem, je to jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.1.14 14:34

@pipiinka no jo, ale rok se s rokem sejde… A pokud bych z jeho strany neviděla žádnou snahu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
19.1.14 14:35
@alcar píše:
Tak já pochopila, že psychické potíže má, protože nemá práci. Takže musí najít a bude po depresích. Jinak je to začarovaný kruh. :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat