Prachy, prachy, prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
Slyším slovo rypna? už jsem zdevidím svůj oblíbený nick, jdu trochu počíst
![]()
![]()
Svatá Dala ![]()
- Citovat
- Upravit
ooooo tak ti přeji perfektní život, dál to probírat z tebou nebudu protože opravdu pišeš blbosti… a to jedině můžeš být rada že víš na 100procent že se ti tohle nikdy nepřihodí..ale nemusíš házet všchny do jednoho pytle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ráda, že jsem se zde mimo jiné dozvěděla, že to, že jsem otěhotněla přes dvojí antikoncepci, tak je nemožný a můžu si za to sama a měla jsem jít na potrat.. zakladatelko, neboj, bude líp, hlavně dát do kupy chlapa. když budeš sama v pohodě, on se vedle tebe dá do kupy mnohem rychleji a bude líp, neboj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 pěkně vznětlivá
psát si taky můžu co chci a na Tebe jsem chtěla zareagovat už dávno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já sem se dohadovala o názoru… netahám do jiných témat jine témata!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
@Poison Ivyjá sem se dohadovala o názoru… netahám do jiných témat jine témata!!!
a ne taky z tou z kterou sem se dohadovala naní nebudu hledát věci které někdy napsala dohaduju se sní o tomhle tématu!!! ale vy některé do jineho tématu pišete co kdysi ta a ta napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
a ne taky z tou z kterou sem se dohadovala naní nebudu hledát věci které někdy napsala dohaduju se sní o tomhle tématu!!! ale vy některé do jineho tématu pišete co kdysi ta a ta napsala
Promiň, ale nerozumím jazyku tvého kmene, zkusím to přelouskat ještě jednou později
- Citovat
- Upravit
@Ter91 píše:
@pipiinkano však to pišu že si tohle dovolí napsat ženská, kterej chlap donese 40 papíru
Ja si to dovolim napsat taky a to nas spolecny prijem je 21tis. Bydlime na vesnici, chlap toho dost projede cestou do prace a nepodupavam na socialce, ale krmim slepice, kraliky a husy, zalejvam cibuli, mrkev a okurky, zavaruju, chodim s letakama (tahnu s sebou kocar s deckem)za par usmolenych korun a rozhodne neocekavam, ze mi nekdo da neco zadrmo, kdyz mam zdravy ruce a nohy. Chlap vecer prijde z prace a uci se ve triceti pro nej uplne cizi jazyk, aby si mohl najit praci v Nemecku. I jako prodavac by si tam vydelal dvojnasobek. Ve vetsine pripadu lidem chybi snaha svoji situaci resit nejak sami a radsi si stoupnou do fronty na urade, misto aby na sobe pracovali. Jasne, ne kazdy bydli u hranic a muze jezdit pracovat za hranice, ale jsou ruzny rekvalifikacni kurzy, chlap si muze udelat ridicak na nakladak a jit jezdit… Lidi fnukaji, ze nemuzou najit praci, ale dost velka cast neumi ani pozdravit v cizim jazyce a odmita se to apon zkusit naucit, protoze proste „na to nejsou“
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja si to dovolim napsat taky a to nas spolecny prijem je 21tis. Bydlime na vesnici, chlap toho dost projede cestou do prace a nepodupavam na socialce, ale krmim slepice, kraliky a husy, zalejvam cibuli, mrkev a okurky, zavaruju, chodim s letakama (tahnu s sebou kocar s deckem)za par usmolenych korun a rozhodne neocekavam, ze mi nekdo da neco zadrmo, kdyz mam zdravy ruce a nohy. Chlap vecer prijde z prace a uci se ve triceti pro nej uplne cizi jazyk, aby si mohl najit praci v Nemecku. I jako prodavac by si tam vydelal dvojnasobek. Ve vetsine pripadu lidem chybi snaha svoji situaci resit nejak sami a radsi si stoupnou do fronty na urade, misto aby na sobe pracovali. Jasne, ne kazdy bydli u hranic a muze jezdit pracovat za hranice, ale jsou ruzny rekvalifikacni kurzy, chlap si muze udelat ridicak na nakladak a jit jezdit… Lidi fnukaji, ze nemuzou najit praci, ale dost velka cast neumi ani pozdravit v cizim jazyce a odmita se to apon zkusit naucit, protoze proste „na to nejsou“
Takových lidí jako jsi Ty a Tvůj muž si vážím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě nesuď ostatní s jiným názorem, když se jinde chováš sama jako… Tady se zastáváš chlapa s psychickým problémem a ženské, které tečou nervy z imrvére řvoucího děcka, pliveš do obličeje a nadáváš. Morálka paní Dulské