Prachy, prachy, prachy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
19.1.14 12:31
@Ter91 píše:
@Poison Ivyno ano kde žena napiše že své dítě nemá rada nebo že ji rozčiluje že její děcko pořad řve nebo je nemocné tak to takové ženě napíšu že by neměla mít děti!!! ale opět se tu našel někdo kdo vytahuje věci z jiného tématu tu se řeší něco jineho tak nechapu co tu taháš ho…

V tom případě nesuď ostatní s jiným názorem, když se jinde chováš sama jako… Tady se zastáváš chlapa s psychickým problémem a ženské, které tečou nervy z imrvére řvoucího děcka, pliveš do obličeje a nadáváš. Morálka paní Dulské

• Citovat
  • Upravit
sad 1
19.1.14 12:31
@blumen píše:
@sad 1 proč se sem zase vracíš, když ses už rozloučila :zed: :zed: :zed:

protože jsem odpovídala na dotazy. Nereaguj na mě prosím. Nebudeš mi snad říkat co mám nebo nemám dělat…

Příspěvek upraven 19.01.14 v 12:32

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
19.1.14 12:32
@K-Black píše:
Slyším slovo rypna? už jsem zde :mrgreen: vidím svůj oblíbený nick, jdu trochu počíst :lol: :lol: :lol:

Svatá Dala :lol:

• Citovat
  • Upravit
575
19.1.14 12:32

@pipiinka

ooooo tak ti přeji perfektní život, dál to probírat z tebou nebudu protože opravdu pišeš blbosti… a to jedině můžeš být rada že víš na 100procent že se ti tohle nikdy nepřihodí..ale nemusíš házet všchny do jednoho pytle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.14 12:33

Tak jsem ráda, že jsem se zde mimo jiné dozvěděla, že to, že jsem otěhotněla přes dvojí antikoncepci, tak je nemožný a můžu si za to sama a měla jsem jít na potrat.. zakladatelko, neboj, bude líp, hlavně dát do kupy chlapa. když budeš sama v pohodě, on se vedle tebe dá do kupy mnohem rychleji a bude líp, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85315
19.1.14 12:33

@sad 1 pěkně vznětlivá :mrgreen: psát si taky můžu co chci a na Tebe jsem chtěla zareagovat už dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
19.1.14 12:34

@Poison Ivy

já sem se dohadovala o názoru… netahám do jiných témat jine témata!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.1.14 12:36
@blumen píše:
@sad 1 pěkně vznětlivá :mrgreen: psát si taky můžu co chci a na Tebe jsem chtěla zareagovat už dávno

tak si piš co chceš, ale nereaguj na mě, nemám si s tebou co říct, nezajímáš mě.

• Citovat
  • Upravit
85315
19.1.14 12:36

@sad 1 až napíšeš zase nějakou blbost, zareaguji, sbohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
19.1.14 12:37
@Ter91 píše:
@Poison Ivyjá sem se dohadovala o názoru… netahám do jiných témat jine témata!!!

a ne taky z tou z kterou sem se dohadovala naní nebudu hledát věci které někdy napsala dohaduju se sní o tomhle tématu!!! ale vy některé do jineho tématu pišete co kdysi ta a ta napsala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.1.14 12:39
@blumen píše:
@sad 1 až napíšeš zase nějakou blbost, zareaguji, sbohem

když tě to baví, blbost nemusím ani psát, ta je všude kolem tady :roll: Ale někdo ji nevidí, že? :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10584
19.1.14 12:40

@Ter91 :mrgreen: :mrgreen: ja ne, to ona Burj Chalifa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@Ter91 píše:
a ne taky z tou z kterou sem se dohadovala naní nebudu hledát věci které někdy napsala dohaduju se sní o tomhle tématu!!! ale vy některé do jineho tématu pišete co kdysi ta a ta napsala :-D

Promiň, ale nerozumím jazyku tvého kmene, zkusím to přelouskat ještě jednou později

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Ter91 píše:
@pipiinkano však to pišu že si tohle dovolí napsat ženská, kterej chlap donese 40 papíru :D

Ja si to dovolim napsat taky a to nas spolecny prijem je 21tis. Bydlime na vesnici, chlap toho dost projede cestou do prace a nepodupavam na socialce, ale krmim slepice, kraliky a husy, zalejvam cibuli, mrkev a okurky, zavaruju, chodim s letakama (tahnu s sebou kocar s deckem)za par usmolenych korun a rozhodne neocekavam, ze mi nekdo da neco zadrmo, kdyz mam zdravy ruce a nohy. Chlap vecer prijde z prace a uci se ve triceti pro nej uplne cizi jazyk, aby si mohl najit praci v Nemecku. I jako prodavac by si tam vydelal dvojnasobek. Ve vetsine pripadu lidem chybi snaha svoji situaci resit nejak sami a radsi si stoupnou do fronty na urade, misto aby na sobe pracovali. Jasne, ne kazdy bydli u hranic a muze jezdit pracovat za hranice, ale jsou ruzny rekvalifikacni kurzy, chlap si muze udelat ridicak na nakladak a jit jezdit… Lidi fnukaji, ze nemuzou najit praci, ale dost velka cast neumi ani pozdravit v cizim jazyce a odmita se to apon zkusit naucit, protoze proste „na to nejsou“

• Citovat
  • Upravit
36504
19.1.14 12:42
@Anonymní píše:
Ja si to dovolim napsat taky a to nas spolecny prijem je 21tis. Bydlime na vesnici, chlap toho dost projede cestou do prace a nepodupavam na socialce, ale krmim slepice, kraliky a husy, zalejvam cibuli, mrkev a okurky, zavaruju, chodim s letakama (tahnu s sebou kocar s deckem)za par usmolenych korun a rozhodne neocekavam, ze mi nekdo da neco zadrmo, kdyz mam zdravy ruce a nohy. Chlap vecer prijde z prace a uci se ve triceti pro nej uplne cizi jazyk, aby si mohl najit praci v Nemecku. I jako prodavac by si tam vydelal dvojnasobek. Ve vetsine pripadu lidem chybi snaha svoji situaci resit nejak sami a radsi si stoupnou do fronty na urade, misto aby na sobe pracovali. Jasne, ne kazdy bydli u hranic a muze jezdit pracovat za hranice, ale jsou ruzny rekvalifikacni kurzy, chlap si muze udelat ridicak na nakladak a jit jezdit… Lidi fnukaji, ze nemuzou najit praci, ale dost velka cast neumi ani pozdravit v cizim jazyce a odmita se to apon zkusit naucit, protoze proste „na to nejsou“

Takových lidí jako jsi Ty a Tvůj muž si vážím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat