Prachy, prachy, prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Burj Chalifa A znas je? Vis jak se do tohoto dostali???PRoc ma tyto problemy? Mozna proto, ze mu neni jedno, ze nema jak uzivit deti. Z toho se odviji jeho zdr. stav. Z toho usuzuji, ze si praci shani, jen ho nikde nechteji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdybys četla tak sem psala že nejde poznat jestli chlap je linej nebo ne to musí posoudit zakladatelka jestli je si jista že je na dně tak mu má pomoc a muí držet spolu a nějak to překonat, ale jestli si je jistá že je linej tak ho ma nakopat a poslat pryč… ale je uplně mimo co ty tu pišeš o podporovaní státem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
@Burj Chalifastát tu má být od toho aby mohl socialně nedostatečným ano jak ty píšeš nemocným, maminkám které jsou samy, duchodcům, a taky rodinám kde partner má malí plat na dnešní dobu v době kdy je všechno drahé!!! samodřejmě to co pišeš ty si dovili jen napsat člověk který je na mateřské bere 7 tisíc a jeho partner ktery měsíčně bere 40 tiíc že? kdybys měla partnera ktery bere třeba jen 15 000 kč tak by sis šla taky třeba prom pomoc na bydlení
@Ter91 To ti přijde málo? 15000+7000? To je běžný průměr rodiny na rodičovské (pokud nemají hypo apod.)! Kvůli toho bych na socku rozhodně nešla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano máš pravdu v tom že line lidi nemakačenka se nemají podporovat, ale ty hážeš všechny do jednoho pytle taky si to třeba uvědomit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy Dům prodat nemůže, má tam zástavu. Jako bylo by to nejlepší, ale už se stalo, je pozdě.
Příspěvek upraven 19.01.14 v 12:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alcar
já sem to uvedla jako přiklad. že je velky rozdíl když chlap donese domu 40 papírů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo nezazil, nepochopi.
Jak uz bylo psano: predevsim dohnat manzela k doktorovi nebo dohlidnout aby aspon vybral AD, co uz ma. Proste na prvnim miste je jeho psych. stav. Zacit resit.
Potom by mohl i on slevit z naroku na zamestnani. Jestli jsem pochopila dobre, tak pises motivacni dopisy, tudiz hledate nejakou lepsi praci.
Kdyz zacne brat prasky, bude svolny o situaci mluvit a treba prijme myslenku, aby ted vzal cokoliv, naprosto cokoliv, a pak ze mu POMUZES hledat lepsi misto.
Co ho vyslat za praci do zahranici? Stejne v takovem psych. rozkladu ti neni oporou. Nebo i jinam po CR za praci, na ubytovnu. Musi se hlavne dostat mezi lidi, slyset o problemech druhych, vedet, ze v tom neni sam. V podobnych srac*kach je bohuzel mnoho lidi, ale jak clovek se uzavre do sebe, tak si mysli, ze jako jediny vybira smulu celeho sveta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
@Burj Chalifakdybys četla tak sem psala že nejde poznat jestli chlap je linej nebo ne to musí posoudit zakladatelka jestli je si jista že je na dně tak mu má pomoc a muí držet spolu a nějak to překonat, ale jestli si je jistá že je linej tak ho ma nakopat a poslat pryč… ale je uplně mimo co ty tu pišeš o podporovaní státem
Je-li na tom psychicky opravdu špatně, má se léčit. Léčba však svévolně odmítá. Za to ho litovat nemohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
@sad 1 Pokud máš na výběr mezi tím, že si koupíš antikoncepci a budeš hlady teď a nebo nekoupíš a budeš hlady až za 4 dny, co si vybereš? A máš opravdu hlad, protože jsi nějakou dobu pořádně nejedla, jelikož šetříš.
my když neměli co jíst, opravdu jsme neměli ani náladu na soulož. Měli jsme hlad, tudíž zde máš mou odpověď.
- Citovat
- Upravit
a taky sem psala že často nemocný člověk si neuvedomuje že je nemocný a že nejaké leký potřebuje a léčení od toho má partnerku aby ho k tomu donutila a pomohla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Politici a církve, to je už omletá fráze. Léky, co mu pomohou, nežere a půjde na sociálku žádat o dávky. Tak tyhle lidi by se sponzorovat fakt neměli.
takhle ostre bych to nenapsala, ale je to pravda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 píše:
Překvapuje mě, jak něktré dámy uvažují. My jsme na tom celkem bídně, zažila jsme několikrát, že jsme neměli na jídlo, ale v životě by mě to nenapadlo řešit dalšími dětmi. Tady už mi zůstává rozum stát. Raději mám antiko a dělám vše proto, abych neotěhotněla. Ale tady je vidět, že každý uvažuje jinak. Nemáme na jídlo? No tak si uděláme další děti, však ony budou hlady krást…něco mi to připomíná…způsob jak někteří lidi využívají děti…
Ale ona měla taky antikoncepci - tělísko, prostě otěhotněla přes něj (neřešila situaci dalším dítětem - dítě není plánované
).
Co by jsi dělala ty pokud by jsi otěhotněla přes antikoncepci, kterou užíváš? Nebo co všechno myslíš? Nesouložíte? Po nějakém tom měsíci bych lezla po zdech
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji všem hezkou neděli, odcházím. Závěr diskuse opět stejný jako u všech jiných:
1. Každý otěhotní přece přes antiko
2. Je levnější dělat děti než použít antiko
3. Chceš-li ušetřit, kup si místo bytu barák ![]()
4. Chceš-li práci, odstěhuj se tam, kde není ![]()
5. Pokud ještě někdy otevřu takovou nebo podobnou diskusi, vy co mě znáte, dejte mi prosím přes hubu
![]()
Hezkou neděli všem ![]()
- Citovat
- Upravit
moje setra je psichicky nemocná a taky o tom neví proto jí rodiče každej týden musí vzít lékaři aby jí pichl lék, protože normalní tabletky nebere protože nám řekla že je normalní, ale není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit