Prachy, prachy, prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Krrysa píše:
@mroe nikdo po mě radu nechtěl. Předtsv si, že i ve srabu se prostě roděj děti, i když to nechceš a dokonce si i přečteš příbalový leták. chcheš mi říct, že každej, kdo oěthotní přes antikoncepci si za to vážně může sám?? haha…
Každej určitě ne… ale minimálně 50% ano (možná spíš víc, pokud se bavíme o práškách) U tělíska, které píše, že měla zakladatelka je to něco jiného, tam to člověk neovlivní., ale i tam je potřeba počítat s tím, že riziko pořád je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dům neprodá, za prvé je tam zástavní právo otce, dával nám asi půlmega navíc jsme o tom už jednalis rodiči kteří byli proti odstěhovat se do pronájmu, kvůli tomu že za pár let budeme v… bez pěnez i pronájmu.
A samozřejmně, že stále odepisuji na nabídky agentur, skládam motivační dopisy, ale žádná zpětná vazba
Já mám na rodičáku nejvvyšší možnou částku, ale tím, že se topí tuhým palivem padá dost peněz do dřeva a uhlí. No snad bude zase časem líp, akorát ta situace už trvá nějak dlouho
A co ty sociální dávky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prvni rade jste meli velke stesti, ze za vas ten uver nekdo mohl zaplatit, jinak byste ted byli vime kde.. a dum se teda neda prodat, kdyt je zastaven na otce, chapu spravne?
ty bys hlavne mela chlapovi najit psychiatra, aby si tam dosel a uzival leky, co ma, nasledne mu obeslat vsechny mozne dostupne nabidky prace, protoze jinak se z mista nepohnete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Situaci ti tedy vůbec nezávidím. Tak, pokud chcete zůstat „na baráku“ tak určitě pěstovat vše své, zavařovat, uskladňovat. Chovat slepice a králíky - celkem nenáročné, králíky na zimu „těpnout“ a koupit veliký mrazák. Tím náklady také snížíš. Pokud je na tom muž tak zle, docházet k lékaři, byl by schopný se bezpečně postarat o děti? Pokud ano do práce budeš muset po MD ty
. To, že dítě v této situaci není zrovna to nejlepší, asi víš
. Ale radit ženě ve 2. trimestru antikoncepci je zcela zcestné ![]()
Druhá možnost mne napadá prodat domek, koupit byt - napsat jej na rodiče a přestěhovat se do města za prací (nejlépe tam kde máte zázemí - hlídaní dětí). Ono je to bída i ve městě, ale je tam těch pracovních příležitostí více. Taky existuje nějaký sociální systém - myslím, že je určen právě pro tyto situace
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa píše:
@mroe nikdo po mě radu nechtěl. Předtsv si, že i ve srabu se prostě roděj děti, i když to nechceš a dokonce si i přečteš příbalový leták. chcheš mi říct, že každej, kdo oěthotní přes antikoncepci si za to vážně může sám?? haha…
No, spolehlivost pri spravnem uzivani je 95 a vice procent. Ale ve skutecnosti je daleko nizsi - jenze ne proto, ze je nespolehliva, ale proto, ze neni spravne uzivana.
Kazdou chvili tady ctu, ze nekdo otehotnel pres antikoncepci - to proste neni mozne, kdyby byla uzivana spravne - bud uzivatelky lzou, nebo nevi, jak ji spravne uzivat.
Takze odpoved - ne kazdy si za to nemuze sam, ale tech, co za to skutecne nemuzou, je daleko mensi, nez by se zdalo.
Ale zakladatelka za to teda asi fakt nemuze - kdyz ma telisko.
Příspěvek upraven 19.01.14 v 10:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já mám na rodičáku nejvvyšší možnou částku, ale tím, že se topí tuhým palivem padá dost peněz do dřeva a uhlí. No snad bude zase časem líp, akorát ta situace už trvá nějak dlouho
Tak když je chlap doma, tak by šlo domluvit se s lesákama, určitě tam budou mít různé odpadní dřevo, co by šlo za poskytnout „za hezké oči“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
No, spolehlivost pri spravnem uzivani je 95 a vice procent. Ale ve skutecnosti je daleko nizsi - jenze ne proto, ze je nespolehliva, ale proto, ze neni spravne uzivana.
Kazdou chvili tady ctu, ze nekdo otehotnel pres antikoncepci - to proste neni mozne, kdyby byla uzivana spravne - bud uzivatelky lzou, nebo nevi, jak ji spravne uzivat.
Takze odpoved - ne kazdy si za to nemuze sam, ale tech, co za to skutecne nemuzou, je daleko mensi, nez by se zdalo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dům neprodá, za prvé je tam zástavní právo otce, dával nám asi půlmega navíc jsme o tom už jednalis rodiči kteří byli proti odstěhovat se do pronájmu, kvůli tomu že za pár let budeme v… bez pěnez i pronájmu.
A samozřejmně, že stále odepisuji na nabídky agentur, skládam motivační dopisy, ale žádná zpětná vazba
muzu se zeptat, proc jste se stehovali tak daleko, z velkeho mesta, kde je aspon sance praci najit? kdyz tam kde jste ted nic, zadna zpetna vazba..?
a teda pristup rodicu : barak neprodavat, za par let budete v pr… bez penez i bydleni - to zni taky dobre, velka duvera ve vas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak když je chlap doma, tak by šlo domluvit se s lesákama, určitě tam budou mít různé odpadní dřevo, co by šlo za poskytnout „za hezké oči“.
Za pěkné oči ne, ale lze udělat „sběr“ - taky to není zadarmo, ale náklady jsou cca
1/3 (Lesy ČR)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Měla bych si sednout na ruce - ale nedá mi to. Problémů máte nad hlavu, úvěr museli zaplatit rodiče, manžel není zdráv, nemáte peníze, práci - a vy do toho přivedete třetí dítě? Já vím, že to v téhle chvíli je zbytečná diskuze, ale jen mě to zajímá. Vždycky se mi nad tím zastaví rozum.
diky, ze to uz nemusim psat ja
…tak kdyz uz rodam veci po detech a vim, ze dite nechci, tak si necham podvazat vajecniky
…
- Citovat
- Upravit
@mroe píše:
A ta rada?Ze neni antiko stoprocentni, vime, jen teda na emiminu - je spolehliva tak max na 70, koukam. Asi zeny nectou pribalove letaky, jinak tomu teda fakt nerozumim, by se meli vyrobci asi zamyslet
Příspěvek upraven 19.01.14 v 10:50.
emimino je misto zazraku
![]()
- Citovat
- Upravit