Prachy, prachy, prachy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.14 10:51

Dům neprodá, za prvé je tam zástavní právo otce, dával nám asi půlmega navíc jsme o tom už jednalis rodiči kteří byli proti odstěhovat se do pronájmu, kvůli tomu že za pár let budeme v… bez pěnez i pronájmu.
A samozřejmně, že stále odepisuji na nabídky agentur, skládam motivační dopisy, ale žádná zpětná vazba :zed:
Já mám na rodičáku nejvvyšší možnou částku, ale tím, že se topí tuhým palivem padá dost peněz do dřeva a uhlí. No snad bude zase časem líp, akorát ta situace už trvá nějak dlouho :zed:

• Citovat
  • Upravit
101552
19.1.14 10:53
@Krrysa píše:
@mroe nikdo po mě radu nechtěl. Předtsv si, že i ve srabu se prostě roděj děti, i když to nechceš a dokonce si i přečteš příbalový leták. chcheš mi říct, že každej, kdo oěthotní přes antikoncepci si za to vážně může sám?? haha…

Každej určitě ne… ale minimálně 50% ano (možná spíš víc, pokud se bavíme o práškách) U tělíska, které píše, že měla zakladatelka je to něco jiného, tam to člověk neovlivní., ale i tam je potřeba počítat s tím, že riziko pořád je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
19.1.14 10:55
@Anonymní píše:
Dům neprodá, za prvé je tam zástavní právo otce, dával nám asi půlmega navíc jsme o tom už jednalis rodiči kteří byli proti odstěhovat se do pronájmu, kvůli tomu že za pár let budeme v… bez pěnez i pronájmu.
A samozřejmně, že stále odepisuji na nabídky agentur, skládam motivační dopisy, ale žádná zpětná vazba :zed:
Já mám na rodičáku nejvvyšší možnou částku, ale tím, že se topí tuhým palivem padá dost peněz do dřeva a uhlí. No snad bude zase časem líp, akorát ta situace už trvá nějak dlouho :zed:

A co ty sociální dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.1.14 10:56

V prvni rade jste meli velke stesti, ze za vas ten uver nekdo mohl zaplatit, jinak byste ted byli vime kde.. a dum se teda neda prodat, kdyt je zastaven na otce, chapu spravne?
ty bys hlavne mela chlapovi najit psychiatra, aby si tam dosel a uzival leky, co ma, nasledne mu obeslat vsechny mozne dostupne nabidky prace, protoze jinak se z mista nepohnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.1.14 10:56

:think: Situaci ti tedy vůbec nezávidím. Tak, pokud chcete zůstat „na baráku“ tak určitě pěstovat vše své, zavařovat, uskladňovat. Chovat slepice a králíky - celkem nenáročné, králíky na zimu „těpnout“ a koupit veliký mrazák. Tím náklady také snížíš. Pokud je na tom muž tak zle, docházet k lékaři, byl by schopný se bezpečně postarat o děti? Pokud ano do práce budeš muset po MD ty :nevim:. To, že dítě v této situaci není zrovna to nejlepší, asi víš :nevim:. Ale radit ženě ve 2. trimestru antikoncepci je zcela zcestné :think:
Druhá možnost mne napadá prodat domek, koupit byt - napsat jej na rodiče a přestěhovat se do města za prací (nejlépe tam kde máte zázemí - hlídaní dětí). Ono je to bída i ve městě, ale je tam těch pracovních příležitostí více. Taky existuje nějaký sociální systém - myslím, že je určen právě pro tyto situace :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.1.14 10:57
@Krrysa píše:
@mroe nikdo po mě radu nechtěl. Předtsv si, že i ve srabu se prostě roděj děti, i když to nechceš a dokonce si i přečteš příbalový leták. chcheš mi říct, že každej, kdo oěthotní přes antikoncepci si za to vážně může sám?? haha…

No, spolehlivost pri spravnem uzivani je 95 a vice procent. Ale ve skutecnosti je daleko nizsi - jenze ne proto, ze je nespolehliva, ale proto, ze neni spravne uzivana.
Kazdou chvili tady ctu, ze nekdo otehotnel pres antikoncepci - to proste neni mozne, kdyby byla uzivana spravne - bud uzivatelky lzou, nebo nevi, jak ji spravne uzivat.
Takze odpoved - ne kazdy si za to nemuze sam, ale tech, co za to skutecne nemuzou, je daleko mensi, nez by se zdalo.

Ale zakladatelka za to teda asi fakt nemuze - kdyz ma telisko.

Příspěvek upraven 19.01.14 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101552
19.1.14 10:57
@Anonymní píše:
Já mám na rodičáku nejvvyšší možnou částku, ale tím, že se topí tuhým palivem padá dost peněz do dřeva a uhlí. No snad bude zase časem líp, akorát ta situace už trvá nějak dlouho :zed:

Tak když je chlap doma, tak by šlo domluvit se s lesákama, určitě tam budou mít různé odpadní dřevo, co by šlo za poskytnout „za hezké oči“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
19.1.14 10:59
@mroe píše:
No, spolehlivost pri spravnem uzivani je 95 a vice procent. Ale ve skutecnosti je daleko nizsi - jenze ne proto, ze je nespolehliva, ale proto, ze neni spravne uzivana.
Kazdou chvili tady ctu, ze nekdo otehotnel pres antikoncepci - to proste neni mozne, kdyby byla uzivana spravne - bud uzivatelky lzou, nebo nevi, jak ji spravne uzivat.
Takze odpoved - ne kazdy si za to nemuze sam, ale tech, co za to skutecne nemuzou, je daleko mensi, nez by se zdalo. :palec:
  • Citovat
  • Upravit
38135
19.1.14 11:00
@Anonymní píše:

muzu se zeptat, proc jste se stehovali tak daleko, z velkeho mesta, kde je aspon sance praci najit? kdyz tam kde jste ted nic, zadna zpetna vazba..?
a teda pristup rodicu : barak neprodavat, za par let budete v pr… bez penez i bydleni - to zni taky dobre, velka duvera ve vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
19.1.14 11:00
@Krrysa píše:
@sad 1 miluju takovýhle chytráky, mám doma tři děti, plánovaný, s manželem začaly problémy jak hrom a bum, přes antikoncepci čekám črtvrté… ani ve 21. století není antikoncepce na 100 procent…

Děvče, emimino je plné prakticky neposkvrněného početí.

• Citovat
  • Upravit
3359
19.1.14 11:05
@j.a.n.i1 píše:
Tak když je chlap doma, tak by šlo domluvit se s lesákama, určitě tam budou mít různé odpadní dřevo, co by šlo za poskytnout „za hezké oči“.

Za pěkné oči ne, ale lze udělat „sběr“ - taky to není zadarmo, ale náklady jsou cca :palec: 1/3 (Lesy ČR)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
19.1.14 11:06

No hlavně nejdřív tu medikaci

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
19.1.14 11:12
@hanka.br. píše:
Měla bych si sednout na ruce - ale nedá mi to. Problémů máte nad hlavu, úvěr museli zaplatit rodiče, manžel není zdráv, nemáte peníze, práci - a vy do toho přivedete třetí dítě? Já vím, že to v téhle chvíli je zbytečná diskuze, ale jen mě to zajímá. Vždycky se mi nad tím zastaví rozum.

diky, ze to uz nemusim psat ja :roll:…tak kdyz uz rodam veci po detech a vim, ze dite nechci, tak si necham podvazat vajecniky :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
19.1.14 11:14
@mroe píše:
A ta rada?

Ze neni antiko stoprocentni, vime, jen teda na emiminu - je spolehliva tak max na 70, koukam. Asi zeny nectou pribalove letaky, jinak tomu teda fakt nerozumim, by se meli vyrobci asi zamyslet ;).

Příspěvek upraven 19.01.14 v 10:50

emimino je misto zazraku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
19.1.14 11:18

Zakladateko, takze ty nemas vubec nic pro dite?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat