Prachy, prachy, prachy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
19.1.14 10:29

No tak nezavidim situaci a hnala bych ho do prace- neco bych mu sama nasla. On se asi i proto citi mizerne, kdyz nema do ceho pichnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12874
19.1.14 10:33

Ano, takže řekneme v rodině, kde má chlap depresivní stavy, kde je funkčnost ohrožena, tak ho ještě dorazím tím, že sex ne, protože s po něm otěhotní a on nevydělává. To už mu rovnou může dát provaz.
Koukněte, já vím, že to zní hrozně, ale ať zní abstinence v takovém případě jakkoli rozumně, jim se může rozpadnout i ten zbytek vztahu, který mají.
Sex nemůžete utnout jen proto, že zrovna teď se nehodí otěhotnět. Tak to prostě nefunguje, i když v dnešní době svázané ekonomickými poučkami je tato pravda nepopulární.
Ptát se, proč otěhotněla v okamžiku, kdy ani nemá na prášky, je dost naivní.
A ne každý je holt tak šikovný, že zvládne na 100% přerušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
19.1.14 10:35

Tak rozhodně se vyplatí investovat do antikoncepce, než pak živit a šatit další dítě. to si snad umí spočítat každý, ne? Jinak bych asi taky prodala dům

• Citovat
  • Upravit
597
19.1.14 10:37

Ze by nemeli ani na blby kondom?! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
19.1.14 10:40
@Sany80s píše:
Ano, takže řekneme v rodině, kde má chlap depresivní stavy, kde je funkčnost ohrožena, tak ho ještě dorazím tím, že sex ne, protože s po něm otěhotní a on nevydělává. To už mu rovnou může dát provaz.
Koukněte, já vím, že to zní hrozně, ale ať zní abstinence v takovém případě jakkoli rozumně, jim se může rozpadnout i ten zbytek vztahu, který mají.
Sex nemůžete utnout jen proto, že zrovna teď se nehodí otěhotnět. Tak to prostě nefunguje, i když v dnešní době svázané ekonomickými poučkami je tato pravda nepopulární.
Ptát se, proč otěhotněla v okamžiku, kdy ani nemá na prášky, je dost naivní.
A ne každý je holt tak šikovný, že zvládne na 100% přerušovat.

Jenze pokud je tom chlap takhle, dalsi dite ho taky( jak je videt) spolehlive dorazi.
Antikoncepce - jakakoli - byla rohodne na miste.
A u nekoho, kdo uvazuje o sebevrazde, i ten psychiatr. Jinak si praci stejne nenajde a i kdyby, muze mit problemy dal( protoze ani nova prace vsechny jejich problemy v mziku stejne nevyresi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.14 10:42

@sad 1 miluju takovýhle chytráky, mám doma tři děti, plánovaný, s manželem začaly problémy jak hrom a bum, přes antikoncepci čekám črtvrté… ani ve 21. století není antikoncepce na 100 procent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
19.1.14 10:46
@Krrysa píše:
@sad 1 miluju takovýhle chytráky, mám doma tři děti, plánovaný, s manželem začaly problémy jak hrom a bum, přes antikoncepci čekám črtvrté… ani ve 21. století není antikoncepce na 100 procent…

A ta rada?

Ze neni antiko stoprocentni, vime, jen teda na emiminu - je spolehliva tak max na 70, koukam. Asi zeny nectou pribalove letaky, jinak tomu teda fakt nerozumim, by se meli vyrobci asi zamyslet ;).

Příspěvek upraven 19.01.14 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
19.1.14 10:47

Po finanční stránce je u vás řešení, které spousta lidí ve fin. tísni nemá. Prodat dům, až se dáte časem dohromady, nikdo vám nebude bránit pořídit jiný. Jinak mám dojem, že pokud lidi nemají peníze, tak se antikoncepce - myslím kondomy, dají někde v charitě sehnat zdarma ne? Ví, že občas se rozdávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 10:47

Medikaci neužívá, ale má ji. Psychiatra ještě i přes přestěhování žádného nevyhledal. Rodiče sice zaplatili celou sumu úvěru, ale na otcovo jméno je zastaven barák.
A antikoncepci jsem měla, dokonce tělísko :roll: bohužel jsem nebyla schopná rozhodnout se pro potrat.
U obou těhotenství jsem pracovala, i na rodičovské dovolené, těd mě to nějak unavuje a nemám takové připojení abych mohla dělat z domu.

• Citovat
  • Upravit
6562
19.1.14 10:48

Kdo nezazije, tak nepochopi:( Nejake rady o antikoncepci, kdyz resis zivotni existenci-jako radu opravdu nechapu…prominte, co jste v prvni rade mysleli na antikoncepci. Nerikam, ze je na miste poridit dalsi ditko, ale problem se musi resit takovy, jaky je…ne co by, kdyby… Kazdopadne odstehovat se na vesnici nebylo reseni, ale jen utek, ze? Manzel se asi neciti jako chlap, bo ted moc chlapsky nejedna. A drive mel jakou praci? Evidentne je ted, vse na tobe, musis byt moc silna. Zkus tedy hledat manzelovi praci ty, posle zivotopis na mista mozna i nemozna…Proste, at se neco deje, at jen tak chlap nesedi doma, aby pak opravdu neudelal, na co mysli…Drzim moc palce, at se situace brzo vyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
19.1.14 10:48
@Anonymní píše:
Manžel sedí doma, na pracáku mu nedají ani korunu, jelikož si tu podpůrnou lhůtu vyčerpal, přídavky na děti dají až od září jelikož je to zpětně za kalendářní rok/pokud jsem to dobře pochopila/takže žijeme z mé rodičovské a obvykle kolem 20.tého nemáme na žrádlo :zed: On mi pořád tvrdí, že v tomhle kraji nelze nic sehnat, takže např. za leden nemá oddělanou ani jednu šichtu neplatí 3 měsíce pojištění. :cert:

Tak pokud je na pracáku, tak za něj pojištění platí… A pokud na něm není, tak ho tam hned v pondělí vyžeň, ať se kouká přihlásit.

A pak zkus požádat o příspěvek na bydlení, ten by vám vyjít mohl :think: a jinak prostě hledat, hledat a hledat práci, nic jiného nevymyslíš. jasně ještě prodat barák a jít do nájmu, ale to si nějak nedokážu moc logisticky představit, když nemáte ani korunu - to by zas museli pomoct rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
19.1.14 10:49
@Anonymní píše:
Medikaci neužívá, ale má ji. Psychiatra ještě i přes přestěhování žádného nevyhledal.

Nerozumim. Na co ji ma, kdyz ji nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.1.14 10:49

@mroe nikdo po mě radu nechtěl. Předtsv si, že i ve srabu se prostě roděj děti, i když to nechceš a dokonce si i přečteš příbalový leták. chcheš mi říct, že každej, kdo oěthotní přes antikoncepci si za to vážně může sám?? haha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.1.14 10:50
@Gabulle píše:
A nebylo by lepší dům prodat, manžela přimět ať si hledá práci klidně v jiném městě a tam kde najde se přestěhovat? Klidně do podnájmu a nějakou dobu žít z peněz za dům, než se to srovná… A na baráku jsou dle mého větší náklady než v bytě

taky mi to prijde jako nejrozumnejsi reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
19.1.14 10:50
@Etcetera78 píše:
Manžela okamžitě k psychiatrovi, ať se dá do kupy, třeba by i dostal nějakou nemocenskou :think: A ty zajdi na sociálku a zjisti, jestli máte nárok na nějaký příspěvek

Jelikož nepracuje, tak na žádnou nemocenskou nárok nemá - nemocenská je náhrada platu a jemu žádný neuniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat