Prachy, prachy, prachy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
19.1.14 11:45
@Ter91 píše:
Ano je nezodpovědné že si zakladatelka dítě nechala v tehle situaci ale dělat se z tím už nedá nic…, ale zas tu 10 ženských do ní ryje nestačí když to napíše jedna? musi to psát dalších devět? tohle určitě zakladatelce nepomuže

přesně :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
19.1.14 11:47
@Anonymní píše:
Medikaci neužívá, ale má ji. Psychiatra ještě i přes přestěhování žádného nevyhledal. Rodiče sice zaplatili celou sumu úvěru, ale na otcovo jméno je zastaven barák.
A antikoncepci jsem měla, dokonce tělísko :roll: bohužel jsem nebyla schopná rozhodnout se pro potrat.
U obou těhotenství jsem pracovala, i na rodičovské dovolené, těd mě to nějak unavuje a nemám takové připojení abych mohla dělat z domu.

ad 3.Medikaci má, ale neužívá? Sorry, ale na takový pacienty je škoda vynakládat veřejnou zdravotní péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
19.1.14 11:47

@Burj Chalifa

ona napsala že je línej nebo ty si to nějak poznala?? asi na tom není moc dobře nevidím tam žádnou lenost…aha takže tím že náš stat sponzorovat jen postižené a ty další myslíš jaké??? od toho ten stát je aby pomáhal když si politici mezi sebou mužou pohazovat milionama nebo e to nacpe do cirkve že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
19.1.14 11:48
@j.a.n.i1 píše:
@1.zizi Tak mě hlavně přijde, že to rozhodně není zadarmo, ale ono je to jedno, nemá cenu řešit antikoncepci, když už je dítko na cestě (no, tak maximálně aby nebylo za rok na cestě další).

no prave :think:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
19.1.14 11:48

Koukej ho dokopat k doktorovi…ale mám z toho pocit, že se mu spíš makat nechce :nevim: protože když se chce, všechno jde. Vím jaký to je, zažili jsme to taky, ale prostě musí hledat a brát všechno co je možný.
A zkus mrknout tady na diskuze, je tu někde Maminkám v nouzi, nebo tak, kvůli tomu oblečení..

• Citovat
  • Upravit
17565
19.1.14 11:49
@Burj Chalifa píše:
Místo podupávání na sociálce a škemrání o dávky vyhnat chlapa makat. Má zdravé ruce, tak ať se postará o rodinu. Dávky jsou tu pro potřebné, např. postižené, ne mladé líné chlapy.Koho všeho a z jakých důvodů bude tento stát někoho pořád sponzorovat?

ten chlap může mít v tuto chvíli vážný psychologický problém, který nejdřív potřebuje vyřešit. Je to stejné, jako když má ženská poporodní depresi a chlap jí řekně, ať se přestane flákat a začne se pořádně starat o domácnost a o dítě, když nic jiného na práci nemá, jen si válí šunky. V psychiatrické léčebně může skončit takhle ona i on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.1.14 11:49

Manzela posly na pracak.Ty si dojdi na socialku, budes mit narok na prispevek na bydleni+pripadne hmotna nouze. Drzim palce a ti neco priznaji :kytka:

Příspěvek upraven 19.01.14 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
19.1.14 11:51
@jkra píše:
Tak porodis a pujdes pracovat Ty, po pul roce. jina varianta neni.

jasný no, a chlapa s depresema a sebelítostí nechá doma s dětma :roll:

• Citovat
  • Upravit
10584
19.1.14 11:52

@1.zizi 8o 8o proc???A vis vubec jake jsou podminky, aby ji podvazali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.1.14 11:52
@Ter91 píše:
@Burj Chalifaona napsala že je línej nebo ty si to nějak poznala?? asi na tom není moc dobře nevidím tam žádnou lenost…aha takže tím že náš stat sponzorovat jen postižené a ty další myslíš jaké??? od toho ten stát je aby pomáhal když si politici mezi sebou mužou pohazovat milionama nebo e to nacpe do cirkve že???

Politici a církve, to je už omletá fráze. Léky, co mu pomohou, nežere a půjde na sociálku žádat o dávky. Tak tyhle lidi by se sponzorovat fakt neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
19.1.14 11:53
@Ter91 píše:
@Burj Chalifaona napsala že je línej nebo ty si to nějak poznala?? asi na tom není moc dobře nevidím tam žádnou lenost…aha takže tím že náš stat sponzorovat jen postižené a ty další myslíš jaké??? od toho ten stát je aby pomáhal když si politici mezi sebou mužou pohazovat milionama nebo e to nacpe do cirkve že???

Kdyby naši předci církvím nic neukradli, nemuseli bychom nic vracet.

• Citovat
  • Upravit
10584
19.1.14 11:54

@Burj Chalifa Proc by nesel??Predtim nejspis pracoval, odvadel dane atd.,tak snad kdyz jsou jednou oni v nouzi, mohl by je zas podrzet stat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.1.14 11:55

@Elessar A jaká je jiná možnost? Mají zůstat doma oba bez peněz, aby se mu deprese ještě prohloubila? takhle se aspoň zabaví a bude se cítit užitečný. A samozřejmě bude docházet k psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575

@Burj Chalifa

ty se divíš, že tohle je omleta fráze když se ozve člověk z takovým názorem jako ty? a nemocný člověk si kolikrát neuvědomuje, že je nemocný tak proto i myslí že prášky nepotřebuje od toho má patnerku aby mu pomohla, ale jestli je linej to si musí rozhodnout zakladatelka jestli vy že opravdu je na dně tak se musí semknout a bojovat jetli si je jista že to je jen lenoch tak nemá zakladat temá a má ho nakopat do zadku a polat pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
@pipiinka píše:
@1.zizi 8o 8o proc???A vis vubec jake jsou podminky, aby ji podvazali?

nevim, protoze jsem se o to blize nejak nezajimala, ale kdybych uz nepocitala s dalsim ditetem a zaroven jsem byla ve spatne zivotni situaci, tak bych nad tim vazne premyslela…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat