Prachy, prachy, prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sad 1 píše:
my když neměli co jíst, opravdu jsme neměli ani náladu na soulož. Měli jsme hlad, tudíž zde máš mou odpověď.
To je praktické, ale vzhledem k porodnosti v Africe to asi není pravidlem.
Příspěvek upraven 19.01.14 v 14:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 píše:
Přeji všem hezkou neděli, odcházím. Závěr diskuse opět stejný jako u všech jiných:
1. Každý otěhotní přece přes antiko
2. Je levnější dělat děti než použít antiko
3. Chceš-li ušetřit, kup si místo bytu barák
4. Chceš-li práci, odstěhuj se tam, kde není
5. Pokud ještě někdy otevřu takovou nebo podobnou diskusi, vy co mě znáte, dejte mi prosím přes hubu![]()
![]()
Hezkou neděli všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
@Burj Chalifano ještě tu chybí další známe urejpané tvářejá sice chyby dělám ale určitě se tu nebudu povyšovat že nebudu ani v takovehle situaci škemrat na socku
Zato budeš plivat, kopat a nadávat u jiných typů příspěvků, že? Kdekoho bys vylískala, radila, že nemají mít děcka a podobně. Zameť si před vlastním prahem.
- Citovat
- Upravit
S tím co nejrychlejším návratem do práce (jak tu některé radily) bych byla opatrná, pokud bude zakladatelka kojit, ušetří tím zase za UM.. Nevím co poradit, nejspíš zatnout zuby a vydržet
Pokud bude manžel bude vyhrožovat sebevraždou, nechala bych ho hospitalizovat, v léčebně by ho teoreticky mohli dát do kupy, pokud odmítá brát léky. Jinak se z toho v životě nevyhrabete. Varianta č.2 - pokud nemáte na jídlo, sbalit děti a pokorně se vrátit k rodičům, snad tě nevyhodí, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP píše:
Ale ona měla taky antikoncepci - tělísko, prostě otěhotněla přes něj (neřešila situaci dalším dítětem - dítě není plánované).
Co by jsi dělala ty pokud by jsi otěhotněla přes antikoncepci, kterou užíváš? Nebo co všechno myslíš? Nesouložíte? Po nějakém tom měsíci bych lezla po zdech
.
opravdu chceš vědět, co bych udělala já, pokud bych neměla ani na jídlo pro svoje předešlé 2 děti? A byla závislá na pomoci státu a rodiny? POkud by se to stalo přes antiko? Rzhodla bych se pro miniinterupci. Ať se to někomiu líbí nebo ne. Pokud nemám co jíst, manžel nepracuje, nemá rodina na jídlo, otěhotním přes antiko, evidentně dítě není plánované, a rozhodnu se pro tohle.
- Citovat
- Upravit
mě se opravdu libí jak hned každeho odsoudíte v tě rodině nežijete nevíte jak to je jak to začalo co se talo atd… a taky nemyslíte na to že jí ubližujete já v tehle situaci jako zakladatelka nikdy nebyla a nebudu jí za to odsuzovat protože nikdy nevité jestli se to stane i vám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 Souhlasím s tebou, osobně bych s potratem měla veliký problém, ale než se dostat ještě do hlubších sraček.. Asi bych ho zvolila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pratt píše:
@sad 1 Souhlasím s tebou, osobně bych s potratem měla veliký problém, ale než se dostat ještě do hlubších sraček.. Asi bych ho zvolila.
já vážně nejsem zastnáncem potratu, dělám vše proto, abych teď neotěhotněla, plánujem později, ale moje dítě a rodina je pro mě víc než neplánované dítě, které by nemělo jídlo stejně jako my.
- Citovat
- Upravit
@Ter91 píše:
@Burj Chalifamě se opravdu libí jak hned každeho odsoudíte v tě rodině nežijete nevíte jak to je jak to začalo co se talo atd… a taky nemyslíte na to že jí ubližujete já v tehle situaci jako zakladatelka nikdy nebyla a nebudu jí za to odsuzovat protože nikdy nevité jestli se to stane i vám
Mohu Tě ujistit, nestane, z mnoha důvodů. Já však jen konstatuji a sumarizuji tvrdá fakta, která tu ostatně uvedla sama zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ano kde žena napiše že své dítě nemá rada nebo že ji rozčiluje že její děcko pořad řve nebo je nemocné tak to takové ženě napíšu že by neměla mít děti!!! ale opět se tu našel někdo kdo vytahuje věci z jiného tématu tu se řeší něco jineho tak nechapu co tu taháš ho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poznala jsem zakladatelku, takže vím, že ona už dlouhou dobu dělá, co může.
Tvůj chlap se musí začít léčit, protože to není jen ten rok na pracáku, jestli si dobře vzpomínám, i předtím dlouho přebíhal z jedný práce do druhý, nějaký průšvihy byly..Protože jinak moc možností nevymyslíš, ty se do práce jen tak nedostaneš, tři děti žádná sranda a to vůbec nemluvím o zdr. stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slyším slovo rypna? už jsem zde
vidím svůj oblíbený nick, jdu trochu počíst
![]()
- Citovat
- Upravit