Pračka, která vypadá opravdu krásně
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Pomůžu ti.
Máme Miele. Žádné podsvícení „wau efekt“ tam necekej.
Pro mě je „wau efekt“ minimální spotřeba vody, pracích prostředků a elektřiny.
To žádná jiná pračka nemá.
Taky to, že tam vyperu velkou peřinu.
Každý má ty priority jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli svítí, ale buben podsvícený má:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš něco jako toto: HOTPOINT-ARISTON Pračka AQ104D497SDEU
U mě wau efekt bylo to, že jsem našla pračku, co plnou dávku prádla vypere za hodinu, v rámci eco šílenství to byl problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Takovou konvici co mění barvy mám, ale tu kupoval manžel. Nejsem z ní ale nadšená, sice můžu nastavit i na různou teplotu, ale já raději bych si koupila nerezovou nebo nějakou která mě zaujme vzhledem. A hlavně s jedním caplíkem, a u téhlení musím 3× zmáčknout, abych to nastavila. A navíc ty barvy nejsou moc výrazný. U nás je nějaká mánie že světýlkama, holky si polepili dokola kolem postele diodový pásky, takže když vycházím z jejich pokoje tak mám barevný šmouhy před očima jak to tam barevně září a bliká
Lustr je zbytečný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
E Profile™ ENERGY STAR® 4.2 IEC Cu. Ft. Colossal Capacity Frontload Washer
Ta cervena je super, ale v cesku nevim, jestli se da koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše: Více
Minim. spotrebu vody povazuji u pracek a mycek jako neco vic ke zlu nez dobru, to uz je lrpsi efektivne naskladat nadobi do mycky nebo neprat triko po jednom pouziti honem, nez mit nedostatecne vymachane pradlo nebo spatne oplachnute/malo nadobi Pak si na to dej jidlo nebo chod v takovem obleceni a zdrav. problemy na sebe nedaji dlouho cekat!
Zkousela jsem nekolikrat u mycky ten jejich slavny eco program a nadobi bylo viditelne hur oplachnute nez u normos programu, byt ten eco by mel vzit nejmin energie a vidy na vse.
Nerada plytvam, umim si cokoli spocitat a taky pocitam, ale uprednostnuji nade vse zdravi sve i rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše: Více
Jo eco programy jsou úplně zbytečne programy. Jelikož kdo studoval pravidla použití eco programu a realitu běžného života, tak je to traparna. Jen abz se splnil požadavek eco.
U myčky: musíme kvůli odpadu používat šetrné myci prostředky. Nenašla jsem žádný prostředek, který byl byl na 45 stupňů. Jelikož nase myčka má eco program na 45 stupňů.
Takže na krabičkach jak píši vhodné pro eco programy a pak člověk studuje minimální teplotu vody. A ejhle… minimální teplota vody je 50 stupňů.
Tak se pak nedivím že se to nerozpustí a zůstává na nádobí. ![]()
Pračka: eco program je nastavený na prádlo, které snědé 40-60 stupňů. Takže jaké prádlo tam mám dát?
bud chci prát na 30 a nebo 60 a ne něco stylem hod si korunou. ![]()
Trička na 60 fakt nedávám. Jelikož to bych měla z oblečeni prd. A ručníky na 40 taky ne, to není vyprané.
Takže za mě program úplně k ničemu.
![]()
Bohužel moc lidí nečte složení a návod. Takže třeba vidí má krabičce aaaaa vhodné pro eco programy do mycky a bere. Realita je pak Desná.
A někde to výrobce neuvádí ano na svých stránkách ani obalech.
Ani na jednom výrobku nepoužívám eco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mě napadlo, ve velkých prodejnách jsem viděl (hl. samťunk) ty předváděcí, celý z polykarbonátu. Vypadá pěkně. Až se nebude nikdo dívat, tak… to pak bude podívaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše: Více
To je Monica ne? ![]()
Se mi líbila ve filmu Maléna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
dcera usíná a spí při rozsvícené lampičce, která mění barvy, je tam voda a plavaly tam medúzy, ty už „odešly“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit