Pracovní pohovory během RD

Anonymní
15.7.15 01:06

pracovní pohovory během RD

Maminky z Prahy, jak rychle se dá zajistit jeste/školka pro 2 a půl leté dítě, pokud bych chěla jít předčasně do nové práce? Zaujala mě pracovní nabídka a řeším, jak bych, hypoteticky v případě získání místa, byla sto rychle vyřešit situaci s malou. Je to čistá teorie, ale asi se mě na to na pohovoru i zeptají, když uvedený nástup je „ihned“. Chůvu na 5 dní v týdnu bych ani nechtěla ani nezaplatila.

Omlouvám se za anonymitu, ale dnes si i zaměstnavatelé googlují a já jsem svou blbostí dohledatelná i zde ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101645
15.7.15 08:39

Jak na ktere Praze, treba na 14 do druheho dne. Np, ted mozna malinko dele, jsou prazdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
15.7.15 08:45

U nás by to bylo již pase. U nás probíhají zápisy do školky v dubnu, do května se rozhoduje o přijetí a pak zase až za rok. Samozřejmě za předpokladu, že by byl naplněn stop stav, což je. Kdyby bylo málo dětí, očekávám, že by byla ochota přijmout dítě i mimo zavedené postupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.7.15 08:47

Soukromé školky/jesle. Státní už zápisy měly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.15 09:01

Takze mam zavolat do mistnich jesli a kdyz reknou, ze maji plno, tak se nemam o praci ani uchazet?

• Citovat
  • Upravit
4624
15.7.15 14:28
@Anonymní píše:
Takze mam zavolat do mistnich jesli a kdyz reknou, ze maji plno, tak se nemam o praci ani uchazet?

No pokud by jsi byla ochotná první rok hradit soukromou školku/chůvu, resp. pracovat s tím, že první rok budeš vydělávat jen na to, pak si práci hledej, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.7.15 09:51

@LadyLada Tak někdo vydělává víc než je cena školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.7.15 11:34

@Aliki Vycházím z toho, co napsala zakladatelka, že by chůvu na 5 dní nezaplatila.

Jojo, určitě mezi námi takové jsou, ale já znám víc těch, které vydělávají +- stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.7.15 12:55

Já pak nechápu, nad čím zakladatelka uvažuje ;-)
Ale jasný, jsou různě majetní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
17.7.15 08:31

@LadyLada Tak chuva stoji znatelne vic nez spousta soukromych skolek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
17.7.15 09:20

@j.a.n.i1 Tady soukromé školky nejsou a o jedné, o které jsem slyšela byla za 14000 Kč/měsíc. Takže ceny soukromých školek opravdu netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
17.7.15 10:03

Zakladatelka se pta na Prahu a ne na Horni Dolni… a i tam se povetsinou nejaka v rozumne dojezdove vzdalenosti najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
17.7.15 11:28

@j.a.n.i1 Ano, cena školky, kterou jsem uvedla je cena školky z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.7.15 11:33

I v Praze najdeš soukromé školky za levnější peníz, záleží na tom, co školka nabízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
17.7.15 17:21

@LadyLada Jo, stejne jako existuji auta za milion, ale neznamena to, ze nejde koupit podstatne levnejsi a i presto kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin