Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jak tu
z posledních dvou stránek, tak @Peettaa mne dostala s těmi dárci
By to třeba mělo nějakou dohru a zažaloval by privát u soudu kvůlivá zneužívání genetického materiálu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peettaa myslím, že to sperma v té šprcce moc dlouho nepřežije, takže na dárcovství by to asi nešlo použít
ale myslím, že někdo se určitě našel..takové peníze za nic..proč to vyhazovat do smetí když to jde zpeněžit
anonym s.
- Citovat
- Upravit
@Deniel píše:
to vůbec nevadí, když odpovíš později!!ahaa, a ty umíš dobře anglicky nebo německy? U mě by to byla domluva ruka noha..
a říkal ti i někdy něco o té druhé co měl bokem??
Ja se s nim bavila anglicky, nemecky neumim ani zblept, mozna tak gutentag ![]()
O te druhe mi rikal hodne. Je ji Tyson kolem 35-40, potkal ji taky v klubu, ma dve deti a tu teda pofporuje silene. Koupil ji byt, auto…ona ho pry miluje a on je do ni svym zpusobem trochu taky nejak zamilovany rikal. Zase uplne jiny vztah nez my dva. O mne ta druha nemohla vubec vedet ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja se s nim bavila anglicky, nemecky neumim ani zblept, mozna tak gutentag
O te druhe mi rikal hodne. Je ji Tyson kolem 35-40, potkal ji taky v klubu, ma dve deti a tu teda pofporuje silene. Koupil ji byt, auto…ona ho pry miluje a on je do ni svym zpusobem trochu taky nejak zamilovany rikal. Zase uplne jiny vztah nez my dva. O mne ta druha nemohla vubec vedet
pááni, tak ta druhá se fakt měla jak Pretty women
a ty téměř taky
ale stejně být zamilovaná do chlapa, který nikdy nemůže být můj..no nevím
a prosím tebe, ten musel mít peněz jak želez
jsi měla štěstí, že jsi trefila zrovna na něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniel ja si taky myslim ze mozna byla ta druha slecna z nej tak poblaznena protoze se s nim asi citila dost dobre pokud mela vsechno na co si vzpomela. kazdopadne je tohle jwnom spekulace ale prava laska to asi neni kdyz spolu nemohli nikdy mit ten spravnej vztah…nevim kazdy to ma jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se k tomu dostat
Holky, financni situace me docela dost tizi a zacinam si pohravat s myslenkou, privydelat si timto zpusobem.
Na jednu stranu me to neskutecne desi, na druhou stranu je to realny zpusob jak zvladnout zaplatit hypoteku, pujcku a uzivit dcerku.
Jsem ponekud silnejsi postavy, ale s muzi jsem nikdy problem nemela, i pres kila navic jsem je vzdy pritahovala. Je to pri prijimacich pohovorech problem?
Mozna bych spise mela jednoho dva klienty, kteri by parkrat do mesice dosli - klidne i domu, nebo nekam na smluvene misto. Jenze, jak se k nim dostat???
Pokud jste se dostali do nocnich klubu, proste jste se prisly zeptat na inzerat??? ![]()
Budu vdecna za jakoukoli odpoved! XYZ ![]()
- Citovat
- Upravit
Přijímací pohovory
, spíš přijímací orál nebo anál.
A než se staneš prostitutkou, přečti si tohle:
http://www.novinky.cz/…tincich.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, financni situace me docela dost tizi a zacinam si pohravat s myslenkou, privydelat si timto zpusobem.
Na jednu stranu me to neskutecne desi, na druhou stranu je to realny zpusob jak zvladnout zaplatit hypoteku, pujcku a uzivit dcerku.Jsem ponekud silnejsi postavy, ale s muzi jsem nikdy problem nemela, i pres kila navic jsem je vzdy pritahovala. Je to pri prijimacich pohovorech problem?
Mozna bych spise mela jednoho dva klienty, kteri by parkrat do mesice dosli - klidne i domu, nebo nekam na smluvene misto. Jenze, jak se k nim dostat???
Pokud jste se dostali do nocnich klubu, proste jste se prisly zeptat na inzerat???
Budu vdecna za jakoukoli odpoved! XYZ
Hele se silnou postavou fakt doporučuju privát
Tam přijdou chlapi rovnou za tebou, v klubu si chlap vybírá a v konkurenci pěkných studentek to budeš mít těžké. Na privát se dostaneš lehce, nejlépe v anonci pročíst inzeráty a zavolat tam, kde hledá kamarádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Přijímací pohovory, spíš přijímací orál nebo anál.
A než se staneš prostitutkou, přečti si tohle:
http://www.novinky.cz/…tincich.html
To je dobrý, to hrajou ruskou ruletu
Ty voe, lidi fakt riskujou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě peněz si domů přitáhneš i pohlavní špínu nebo HIV.No, máš-li žaludek dělat k…vu neznámým chlapům z ulice, divným existencím… Tvoje rozhodnutí. Dcera na Tebe bude jistě pyšná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Kromě peněz si domů přitáhneš i pohlavní špínu nebo HIV.No, máš-li žaludek dělat k…vu neznámým chlapům z ulice, divným existencím… Tvoje rozhodnutí. Dcera na Tebe bude jistě pyšná.
Diky za plnohodnotnou radu…
![]()
- Citovat
- Upravit
Urcite bych sla nekam na privat. Tam si muzes nastavit vlastni pravidla - klient se osprchuje, sex pouze s ochranou apod. Jestli to zvladnes psychicky i fyzicky a nebudes to delat s odporem, na nejaky moralistky se vyprdni, je to tvuj zivot a podle me jsou i horsi prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
Je tu některá která pracuje jako společnice? Zajímalo by mě, jaký na to má názor. Jestli to opravdu dělají jen pro peníze, nebo i pro zábavu. Jsem jen zvědavá.
Už několik let se živím jako v. i.p. eskort společnice, pracovala jsem i v klubech. A dělám to jak pro peníze i že mě to baví ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pratt
Nevim, jestli to zvladnu, to budu moct posoudit, az jestli to zkusim. Prozatim si to prehravam z leva a prava a nemam odvahu nekam zajit, zavolat…
Je to spise reseni z nouze, protoze jina moznost neni. Mam minimalni hlidani a za sest smen v Tesku si vydelam treba ctyri tisice - jen hypoteku mam sedm tisic. Takze sci-fi… ![]()
- Citovat
- Upravit