Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42940
17.6.26 08:17
@Linda488 píše: Více

Buuuuuu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.6.26 08:30

Musim se ozvat.jsem prof. spolecnice, kur..a rikejte si tomu jak chcete. Zivim se tim a tudiz si nemuzu dovolit zadny pruser a taky se mam rada. Tudiz pravidelne kazde 3 mesice dochazim na kompletni testovani na pohl choroby do neziskovky ktera se jmenuje rozkos bez rizika. delaji tam pokud mate smluvni pojistovnu kompletky zdarma. Navic tam je plna cekarna jen holek z byznysu, takze clovek se neciti blbe jako u bezneho lekare. a ano pouzivam vzdy kondom, teda asi 3× jsem svolila bez, ale v tom byli vzajemne sympatie.jsem vzdy mila a usmevava.vzdy jim nasloucham a pritulim se. spousta chlapu ani sex nepotrebuje, jde jim o to ze potrebuji citit nehu zeny.ne jen sekyrovani a vycitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34337
17.6.26 08:33

Omyl, já bych si takovýho chlapa nikdy nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.6.26 08:36

@Betty MacDonald duvod teto reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.6.26 08:40

Omlouvam se pkkud jsem se tu nekoho dotkla, ale pokud nekdo neumi prijmout nazor druheho, pak at necte diskuzi.nebo lip, at radeji nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
17.6.26 08:45

Protože píšeš klasický kraviny. Pokud muž podvádi, je to jen jeho chyba. Takové to že za vše můžou manželky je starý a trapný. Pokud si chlap pořídí rodinu a neumí se se zodpovědností vyrovnat jinak, než aby si šel požalovat na ramínko prostitutce jak jsou na něj doma zlý, tak to dost svědčí o něm, ne o jeho partnerce.
Ale jasně, že pro tebe bude mít pravdu ten, co platí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34337
17.6.26 08:50

Jenže ty vidíš chyby v ženách. Chlap je podle tebe chudák, který má doma megeru která mu nerozumí. Když mu doma chybí co popisuješ, tak se může rozvést, ukončit vztah, a pak at si dělá co chce. Ale vyhazovat roninné peníze za společnici je hnus. Jasně že tobě to nevadí, když tě to živí. Ani jednoho toho chlapa nemáš doma, vůbec nevíš co jsou zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56318
17.6.26 08:58
@arinecka píše: Více

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...