Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@terka33pol píše:
Si děláš srandu ne?
Proč jako? Myslím to vážně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dalmatinka 123 píše:
@Deniel já vim.Mě to taky zajímá. Ono něco jiného je určitě holka z ulice nebo holka co chodí s těma lepšíma pánama. To by mě třeba bavilo. Chodit na večeře, dostávat drahé dárky a přitom nemuset prát trenky a nemuset vařit
Myslim ze by se to libilo kazde druhe je ze kde se k tomuto chces dostat?
Na netu je milion nabidek ale buh vi jestli jsou fakt prave??
A co kdyz mate zvedave rodicr kteri vi ze praci nemate a ze hledate jak jim toto chcete zatajit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pracovala 2 roky a je to zábava hone si vyděláte ale šu*ať po roce každý den se vám taky nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micalka554 píše:
Já jsem pracovala 2 roky a je to zábava hone si vyděláte ale šu*ať po roce každý den se vám taky nechce
A co delate ted? Co jste si nasla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Četl jsem celou diskuzi a přpadá mi to celkem zajímavé. Když jsou zde i profesionálky, tak se chci zeptat zda-li myslíte že je rozumné do takového podniku jít i ve 30 letech s nulovými zkušenostmi? Obslouží vůbec takového člověka? ![]()
- Citovat
- Upravit
Začla sem tím že sem jako přivídělek, točila na akcích v klubech.Byla jsem vdaná, do toho jsem začla dělat luxusní společnici a s kamarádkou začla i šlapat, měla sem pasáka co do mě cpal pervitin s koksem, občas heroin.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Začla sem tím že sem jako přivídělek, točila na akcích v klubech.Byla jsem vdaná, do toho jsem začla dělat luxusní společnici a s kamarádkou začla i šlapat, měla sem pasáka co do mě cpal pervitin s koksem, občas heroin.
jaká luxusní společnice, prostě ku..va.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
jaká luxusní společnice, prostě ku..va.
Jít za prostitutkou je to stejné, jako třeba ke kadeřnici nebo na masáž. Služba jako služba.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
Jít za prostitutkou je to stejné, jako třeba ke kadeřnici nebo na masáž. Služba jako služba.
Jít jo, ale dělat to, to není to stejný jako dělat kadeřnici nebo masáž. Bych řekla teda. Ať si každej dělá co chce, ale netvrdila bych, že dělat prostitutku je povolání jako každý jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Jít jo, ale dělat to, to není to stejný jako dělat kadeřnici nebo masáž. Bych řekla teda. Ať si každej dělá co chce, ale netvrdila bych, že dělat prostitutku je povolání jako každý jiný.
Za mě je.
- Citovat
- Upravit
@pipiinka píše:
Me by zajimalo jake praktiky si nejvice zadaji, jestli klasiku nebo nejakou u prasarnicku
Ja treba pracovala v jednom top klubu v Praze a tam to bylo tak ze kdyz prisel pan uz k nemu sel manager a ptal se ho no a kdyz chlap chtel nejake prasarny tak manager vedel ktera holka to dela.. pa treba zas to bylo tak ze si klient sam holku vybral a treba se na necem dohodli a nebo ze i holka si ulovila toho kdo se ji libil… me osobne chodili normalni.. ja na prasarny vylozene nebyla…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pomahal mi cca 2 roky, nez jsem dostudovala, nasla si praci a bydleni. Posilal mi penize opravdu kazdy mesic a videli jsme se tak jednou za dva mesice. Jednou byla takova delsi odmlka asi pul roku, ale porad jsme byli v kontaktu. On ma tech milenek vice. Ale svou zenu i deti miluje a nevymenil by je za nic na svete. Tvrdi, ze kdyby nemel jeste nekde neco jineho, asi by nebyl stastny. Ale takhle je spokojenejsi, protoze o to vic se vzdycky tesi domu, o to vice se doma snazi a dela svou zenu stastnou apod. Pro enskou je to nepochopitelne, ale kdyz jsem se na to divala z jeho vypraveni takovym jinym pohledem, tim „chlapskym“ trochu jsem si to dokazala predstavit. Z toho, jak jsme se vzdy bavili, vim jiste, ze svou zenu opravdu miloval. A clovek si sice rekne, ze kdyz milujes, nepodvedl bys…ale me to tim zpusobem, jak mi to vysvetloval, prislo i svym zpusobem prijatelne. Nevim jak to spravne popsat. Krome me mel jeste jednu zenu, ta byla o neco starsi a pak svou manzelku a deti v jine zemi. Vzdy kdyz byl se mnou, myslel na ne, povidali jsme si, jak byli cela rodina s detmi na karnevale, ukazoval mi fotky sve zeny, jak ji to tam a tam sluselo apod. A byl to ve skutecnosti opravdu hodny clovek. A nejen proto, ze pomahal me. Podivala jsem se diky nej do par zemi a zazila si luxus krasnych hotelu a restauraci, projizdky po meste kabrioletem…Vzdycky jsem s nim byla jakoby v jinem svete, tajnem, o kterem nikdo nevedel…na druhou stranu on byl jediny, ktery o me videl i to co jini ne. Tudiz uz jsem mu mohla rict cokoliv. Bral me takovou jaka jsem a bral me vazne. Tento „vztah“ jsme skoncili, kdyz jsem si nasla pritele. Vim, ze jsem takhle mohla pokracovat mnohem dyl, mela jsem se fakt dobre…planoval me vzit na Kubu a do Ciny. Do takovych mist se treba v zivote nepodivam. Ale ja se zamilovala a to by se drive nebo pozdeji stejne stalo, jelikoz jsem mlada. Kazdopadne obcas si napisem jen smsku, jestli je na obou stranach vse v poradku, vime o sobe nejak…ale to je cele. Jsem si temer jista, ze kdyby se mi v budoucnu neco prihodilo, mela bych nejake problemy, byl by mi schopny znovu pomoci. V tomto duchu jsme to i skoncili.Anonymka A.
a kde jsi tohoto muze na vypomoc poznala??
- Citovat
- Upravit
Holky já pracovala asi 3 roky v klubu v Praze v Neonu. Bylo to fajn..přeci jen jsem tehdy zvažovala, zda se dát na privát nebo jít cestou klubu a vybrala jsem si raději klub. Věřila jsem, že v klubu máš lépe podchycené jakékoliv případné neshody, choroby, klientelu a obecně mi to přišlo jako víc safety prostředí.
Co se týče samotné práce, tak musím říct, že to bylo fakt na pohodu - dobrý kolektiv, s klienty jsem za celé 3 roky neměla jediný problém, ani s partou holek nebo nadřízenými. Vím, že se žádná dovča neřešila, na směny jsem chodila, jak jsem potřebovala a jak jsem se cítila.. Práce to je psychicky náročná, přivýdělek luxusní, ale celý život bych to dělat nechtěla..
Po 3 letech jsem to ukončila, protože jsem si našla přítele, dnes již manžela..`
Klientelu jsem měla spíše různorodou, málo kdo ke mně chodil pravidelně. I když párkrát se chlapi vrátili..a i jak tady padlo v anonymu - měli manželky, děti, rodiny, ale „ven“ si chodili dělat věci, které jim doma nebyly dopřávány, no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja dělám asi to, co tu popisujete jako tu “luxusní společnici”, pro někoho stále kurva no. Několikrát tu byla otázka zda jsou chlapi opravdu taková prasata, jak se říká. Tak odpověď je ne. Mám profil na cca 10ti zahraničních serverech, kde si platím reklamu, někde je to samostatný profil, někde to po kliknutí člověka převede na můj web. U toho si platím vlastní doménu. Nepočítala jsem to, ale dohromady reklama vyjde za měsíc na 7-10 tis. Klienti me můžou kontaktovat buď přes formulář na webu nebo e-mail nebo whatsapp. Většinou platí, ze kdo napíše email nebo formulář je serióznější, napíšou datum, kdy by se chtěli sejít a na jak dlouho, pak mám na webu uvedené, aby se mi v krátkosti představil. Naprostá ale naprostá většina jsou muži na pracovní cestě. Nejčastěji mi chodí nabídky na 3-4 hodiny. Věřím ze většinu zajímá i cena, tak za 3 hodiny je to 600 eur. Opravdu to jsou obyčejní muži co hodně pracují, sem tam někdo chce anální sex, ten je za příplatek, ale jinak nic nenormálního. A moje zkušenost je ze tím, ze za vaši společnost platí, tak se i lépe chovají. Mám jednoho stálého z Itálie, s nim si moc rozumím a to je obrovský gentleman, jela jsem s nim na víkend do Paříže a do Londýna a dostala jsem od nej nejvíce dárků. Taky umí asi 4 jazyky plynně, tak me to nutí se taky učit
no pokud někoho něco zajímá, nechť se zeptá, rada odpovím, ale samozřejmě pod anonymem.
- Citovat
- Upravit