Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.3.18 20:10
@Anonymní píše:
Jeste se mi nestalo ze bych nekoho nuspokojila, snad jen impotenti, ale ti vetsinou nechodi za ucelem styku.

A jak dlouho v průměru trvá než je klient hotový se vším všudy? Měla jsem jednoho milence a ten se neudělal ani po hodině všeho možného, impotentní nebyl. Jak bys řešila tohle?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.18 20:21
@Anonymní píše:
A jak dlouho v průměru trvá než je klient hotový se vším všudy? Měla jsem jednoho milence a ten se neudělal ani po hodině všeho možného, impotentní nebyl. Jak bys řešila tohle?

Oni ti chlapy vetsinou sami vi jak dlouho jim to bude cca trvat, muze to byt 5 minut ale i ta hodina. Byt tebou tak ho zkusim necim prekvapit, treba nejake masivni pradlo, treba byt trosku dominantni, nebo naopak uvarit veceri, pripravit romantickou atmosferu se svickama, namasirovat ho s pouzitim olejicku, treba potrebuje byt absolutne uvolneny, nebo zkus masaz prostaty, to je hodne oblibene, ale chlapi se o to stydi rict, nebo ani nevi jak je to prijemne, tohle konkretne delam svemu priteli a vzrusuje me jak se mu to libi :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.18 20:24
@Anonymní píše:
A jak dlouho v průměru trvá než je klient hotový se vším všudy? Měla jsem jednoho milence a ten se neudělal ani po hodině všeho možného, impotentní nebyl. Jak bys řešila tohle?

Aha vsimla jsem si az ted, ze je tam slovicko MELA :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.18 20:27
@Anonymní píše:
Aha vsimla jsem si az ted, ze je tam slovicko MELA :D

No on občas stále ještě je ;) budu muset mrknout na nějaký manuál na masáž prostaty :lol: ono mu to uvolnění moc nejde, tak je to o to těžší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.18 20:32
@Anonymní píše:
No on občas stále ještě je ;) budu muset mrknout na nějaký manuál na masáž prostaty :lol: ono mu to uvolnění moc nejde, tak je to o to těžší.

Je to jednoduche, nejlepe kdyz bude na zadech, a jakoby jsi chtela drazdit u holky bod G ???? ale urcite zacit pomalicku, maji to tam ve vnitr takove vroubkovane, takove mesicky mandarinky bych prirovnala,, a nejlepsi je to po lahvince dobreho vinka, pro uvolneni :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.18 20:34
@Anonymní píše:
No on občas stále ještě je ;) budu muset mrknout na nějaký manuál na masáž prostaty :lol: ono mu to uvolnění moc nejde, tak je to o to těžší.

Nebo z nej musis dostat jake ma fantazie, mozna se stydi, ale urcite nejake ma :)

• Citovat
  • Upravit
801
20.3.18 20:34
@Anonymní píše:
Je to jednoduche, nejlepe kdyz bude na zadech, a jakoby jsi chtela drazdit u holky bod G ???? ale urcite zacit pomalicku, maji to tam ve vnitr takove vroubkovane, takove mesicky mandarinky bych prirovnala,, a nejlepsi je to po lahvince dobreho vinka, pro uvolneni :)

Tak mandarinky mě odrovnaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.18 20:52
@murkyf píše:

Myslim ze jsem to vystihla docela dobre :lol:

• Citovat
  • Upravit
8149
20.3.18 20:56
@murkyf píše:

Se ti nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12711
20.3.18 22:57
@Anonymní píše:
@Jogy Ahoj reaguji na tvuj komentar, jak to maji prostitutky ve vztahu. Tak ja se touto praci nepraci zivym 3 roky, s pritelem jsme to dali dohromady kdyz jsem zacinala, znali jsme se ale uz dyl. Toleruje mi to, a nevadi mu to, v hadce mi to nevycita. Neni semnou kvuli penezum, protoze sam si vydelava slusne penize. Jezdim do zahranici vzdy na tyden max dva v mesici a to jak se na sebe tesime a uzivame si spolecne chvilky je krasne. Neznam osobne nikoho stastnejsiho ve vztahu a celkove v zivote nez jsme my dva. Opravdu 3 roky a citim se jako bychom spolu zacinali. Jinak ja osobne jsem s praci zacala, protoze jsem se dostala do tezke financni situace, nepujcila bych si od banky nebo od nekoho znameho… a uz jsem u toho zustala. Sex me bavi, myslim ze mam prirozeny talent :D :cert: Rodicum jsem to rekla, prijali to bez problemu, nejspis proto ze jsme byly nizsi vrstva, ted vidi jak se mam dobre a i oni se maji lepe… nepotrebuji kolem sebe davy lidi, mame partu asi 6ti velmi blizkych pratel, kteri to o me vedi a toleruji. Cestuji, uzivam si zivota a zatim to urcite nehodlam menit, je mi 22 let, takze casu na poradnou makacku a strasti bezneho zivota dost :lol:. Co si o me mysli ostatni mi je jedno, nezajimaji me, proto bych predpokladala ze ani ja nebudu zajimat je ( Ale takto to asi nefunguje co :D )

Krasa, uplna pretty woman, no na tebe musi byt rodice hrdi..ja mit dceru prostutku, tak ji vydedim, jsem uprimna a co kdyz to zjisti jednou tvoje deti? Tak me by jako diteti, dospivajici urcite vadilo a to hodne ze moje mama je devka nebo byla, sorry jsem uprimna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
21.3.18 00:10
@lilith1 píše:
Krasa, uplna pretty woman, no na tebe musi byt rodice hrdi..ja mit dceru prostutku, tak ji vydedim, jsem uprimna a co kdyz to zjisti jednou tvoje deti? Tak me by jako diteti, dospivajici urcite vadilo a to hodne ze moje mama je devka nebo byla, sorry jsem uprimna..

Zřejmě je pro ty rodiče důležitější že se mají líp než morální stránka věci. Tim nechci rýpat a moralizovat, jen konstatují fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
21.3.18 01:45
@Anonymní píše:
Tak ze se mi klienti vraci, kdyz odchazi tak ne jeden rika, ze neco takoveho zazil poprve a taky mam jen kladne hodnoceni. Jsem hodne empaticka a dokazu vycitit co ktery clovek chce nebo potrebuje, takze vyjdu vstric snad kazdemu.

nechces to pro natvrdlejsi rozebrat..jak to poznas…podle ceho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
21.3.18 08:11

Slečno prostitutko, vážně bych chtěla vidět chlapa, kterému by to nevadilo. Taky jsem nevím co řeknete jednou své dceři až se to dozví a ještě mi je teda špatně z toho popisu masáže prostaty… v čem jste tak dobrá? Mě je A jak vypadáte? Jakou máte postavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
21.3.18 08:15
@nestarejtese píše:
Slečno prostitutko, vážně bych chtěla vidět chlapa, kterému by to nevadilo. Taky jsem nevím co řeknete jednou své dceři až se to dozví a ještě mi je teda špatně z toho popisu masáže prostaty… v čem jste tak dobrá? Mě je A jak vypadáte? Jakou máte postavu?

Ale jo, věřím že takoví chlapi existují. Maji doma prostitutku a ona ho třeba živí, a luxusněji než by ho živila Mařka z kasy v Tescu.
Opět konstatování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 09:05
@lilith1 píše:

K pretty women bych se neprirovnavala, ale ncham vas v tom… Rodice na hrdi mozna nejsou, ale urcite se za me nestydi. Jsem slusne vychovana, se srdcem na spravnem miste, kdyz muzu tak pomuzu. To co delam je pro ne vedlejsi, myslim ze jsou radsi nez kdybych byla pokladni a jeste k tomu s blbym charakterem :) A ohledne deti, neplanuji a pokud to jednou prijde, tak nevidim duvod proc by se to meli dozvedet, a kdyby ano… tak ja jako dite bych urcite matku nezavrhla, duleziteji by pro me je jaky clovek je, ne to co delal kdysy v mladi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat