Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Diskutovat v takovem smyslu me nebavi, protoze kazdy mame svou pravdu a nikam tohle nevede, navic mam dulezitejsi veci na paci. Kdyby nekoho neco zajimalo a nebude to mysleno tak, ze se mi tu bude snazit shazovat a moralizovat, tak odpovim, ale nejsem tu pecens varena. Pro dnesek stacilo, zvedla jsem tu nejspis tlak vic nez jsem chtela a pocitala, preji vsem pekny den ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ps: Moralku si urcuji sama, nenarodila jsem se proto, abych nekoho poslouchala co je a neni spravne, neublizuji nikomu, spis naopak. Tak se s tim smirte. Kdyby nebyla takova poptavka neni nabidka. Uprime, zacla jsem sem psat z duvodu abych tohle objasnila, ale zacinam se dobre bavit tim, jak nechapete co jsem zac. Mozna sundat ruzovy brejle a trosku se rozhlednout. Rozhled-to je to co vam chybi. Ted uz trosku trolim dobre, ale ja nezaclaPsala jsem s dobrym umyslem, nezajimaji me tito moralisticti klauny
A pokud hodnotite vzdelani podle toho jak pisu tak to se omlouvam, ale nesedim na zadku a nemam cas psat s interpunkci, pisu na rychlo, prace mam dost
Nevím, mám skoro pocit, že se za každou cenu snažíš sama sobě obhájit, že to co děláš, je OK. Ale není. Jsi mladá, tak nemáš ty životní zkušenosti, ale věř, že minulost Tě dřív nebo později dožene. Teď máš ideální vztah, dobře, třeba vydrží, třeba ne, ale uvidíš, že až budeš mít děti, nebo se budeš chtít věnovat něčemu jinému, tak ona ta minulost vyplave na povrch zrovna v době, kdy se Ti to bude nejmíň hodit. Neumím si představit, jaké morální zásady musí mít holka, která na sobě nechá uspokojovat neznámé muže. A že neděláš nic špatného, no, ze svého pohledu třeba ne, ale mně by se ze sebe dělalo blbě, kdybych měla sex s ženatým chlapem, který má doma manželku a třeba děti. Nemluvě o rizicích nemocí, které se přenášejí nezávisle na použití kondomu. Až budeš mít třeba rakovinu děložního čípku nebo něco dalšího, tak si to uvědomíš. Ve 20 letech nad takovými věcmi člověk nepřemýšlí, ale život nekončí ve třiceti, naopak, právě začíná. A byť se to nezdá, tak je docela dlouhý a na to je potřeba myslet. Jak se chováš v mládí, to se Ti zúročí ve středním či vyšším věku, věř tomu. Podívej, já jsem za celý život měla jen jednoho jediného partnera, nejsme spolu 3 roky, ale 20 šťastných let a máme spolu 4 děti. Já si můžu dovolit říct, že svým konáním nikomu neubližuju, Ty bohužel ne. Zkus se nad tím zamyslet. Sex se dá krásně užít i s jedním jediným partnerem, který má toho druhého přečteného a přesně ví co a jak, on sex není jen o tom styku a já si neumím představit, jak by si mě můj partner vážil, kdybych si vydělávala prostitucí. No, dost bylo promlouvání do duše, uvidíš sama časem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina444 píše:a co trochu tolerance ..že nás něco nebaví ,není nutné shazovat jiného , co s tím nemá problém .Odjakživa toněkdo dělal a dělat bude … určitá forma prostituce se vzskztuje i v běžných vztazich ..akorát to není pod záštitou vztahu , tak viditelné .
Tak moje řeč a už ani nepíše radši. Jako dle mě je to trol protože už vidím ty chlapi jak jako odejdou když řekne ne a nebo že si nechaj na sebe sahat v rukavicích i když třeba je to možná jejich úchylka. D a jako že ona se v tom vyžívá a baví ji to no nevím koho může bavit být jak hadřík na utírání nebo jak se říká matrace.No ale lidi sou různí tak třeba jo a o síle žaludku tak o tom žádná. Bože některé se nechaj i mlátit škrtit a já nevím co pro peníze bože chran.
@Anna766 píše:A to je mnohem horší než prostitutka ,která to dělá z vlastního rozhodnutí a je za to zaplacena než když po sobě nechají lézt podobné individuum ..to jim vztah k sexu musí zničit navždy .
To já taky, myslím to vykopnuti.Ale to je věc druhá. Hodně žen se odejít bojí ať už z různých důvodů.
@lilith1 píše:
Tak raději pokladní, klidně i s charakterem než děvka. Je daleko více morálně na výši než ty s tím užasným životem i když ty moc vzdělaná zjevně nejsi, tak že nejspíš nevíš, co morálka je. Povahu člověka formuluje i to co dělal v mládí. Prodávat vlastní tělo je fakt kauf. Pro ty zákazníky jsi jen kus masa na kterém se uspokují a pak pospíchají pryč..A co na to rodiče tvého partnera jistě jsou také nadšení, co jejich snacha dělá, proč to tajit, když jste tak spokojení a je to tak povznášející…
a co ty manželky na kterých se uspokojuje chlap a píšou to tu každý den… ty jsou co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
a co ty manželky na kterých se uspokojuje chlap a píšou to tu každý den… ty jsou co?
asi ti nerozumím, tak oni se snad s tím manželem uspokojí taky nebo o co ti jde? Pouze tvrdím, že dělat prostitutku je nemorální, ale samozřejmě co děljí jejich kunčafti taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ps: Moralku si urcuji sama, nenarodila jsem se proto, abych nekoho poslouchala co je a neni spravne, neublizuji nikomu, spis naopak. Tak se s tim smirte. Kdyby nebyla takova poptavka neni nabidka. Uprime, zacla jsem sem psat z duvodu abych tohle objasnila, ale zacinam se dobre bavit tim, jak nechapete co jsem zac. Mozna sundat ruzovy brejle a trosku se rozhlednout. Rozhled-to je to co vam chybi. Ted uz trosku trolim dobre, ale ja nezaclaPsala jsem s dobrym umyslem, nezajimaji me tito moralisticti klauny
A pokud hodnotite vzdelani podle toho jak pisu tak to se omlouvam, ale nesedim na zadku a nemam cas psat s interpunkci, pisu na rychlo, prace mam dost
to že si to morálku určuješ nevylučuje, že zjevně nevíš co morální je a není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Jenze moralka ma tak tenkou hranici, ze co je pro nekoho nemoralni, je pro druhyho normalni. Tim bych se neohanela. Obnovovatelka nikomu neublizuje, tak nejak nevim, proc maji nekteri tendenci ji odsoudit. Jasne, neni to prace, co by byla pro kazdyho, ale ona si ji vybrala, nevadi ji to.. tak proc ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:ja zase jen pisu ze ve vztazich probiha to same ..jen je to pod rouskou vztahu , tak se to tak nebere
asi ti nerozumím, tak oni se snad s tím manželem uspokojí taky nebo o co ti jde? Pouze tvrdím, že dělat prostitutku je nemorální, ale samozřejmě co děljí jejich kunčafti taky.
@lilith1 píše:
to ma kazdy jinak..nebo nekde je to presne urceno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
ehm, nechceš jít jinam a neprudit na fakt zajímavém foru? Zjevně to tu pro tebe není a k tématu co říct nemáš. Já to tu pročetla celé jedním dechem, jak mě to zajímalo, ale některé diskutující jsou tu na proplesknutí
a tímto děkuji uživatelce Snee, že tu na začátku úplně skvěle vedla diskuzi ![]()
- Citovat
- Upravit
@lilith1 píše:
Kdyby jsi byla tak vzdělaná, tak si jestě najdeš způsob jak přijít k penězům jinak, než vlastním tělem. Těžce vydřené peníze.
musím reagovat, a samozřejmě anonymně..
Jsem vzdělaná. Pracuji v oboru a u společnosti, kde by člověk čekal, že budu mít vysoký příjem - nemám. Nemám ani průměrnou mzdu. Bohužel jsem v životě jednou strašně naletěla (a splácela), pak jsem byla i hloupá a nehospodárná, zbytečně utrácela. Ale ne horentně, žádné značkové kabelky… spíš jsem nedokázala žít vysloveně šetrně (nemusím si koupit řasenku za 250, prodávají se i za 30 Kč a nebo se nemusím líčit vůbec, že..a tak dále). Pomáhala jsem i když jsem si to nemohla dovolit. Dítěti i sobě jsem dopřávala životní standard, jako bychom nežili sami.
Mám nyní tak vysoké životní náklady (bydlení, půjčky a další nutný výdaj), že se pomalu ale jistě dostávám do průšvihu, už se nesmím zadlužit.
Výsledek je ten, že chodím poctivě do náročné práce, musím být ještě ráda že ji mám a na jinou pozici buď nemám (sebekriticky reálně), a nebo z jiných důvodů jako pracovní doba či riziko přestupu, jinam jít nemůžu. Druhou práci bych vzala, ale z konkrétního důvodu (o někoho se starám) bych to nezvládla.
Už mě nebaví žít pořád jednou nohou v průšvihu, počítat každý měsíc, říct dítěti že zase nepojedeme na dovolenou. Alimenty dostávám, ale jen mi dorovnávají příjem, abych vyšla jen tak tak. Mít partnera, nebo pomoc rodičů, bylo by to jinak, ale není a já začínám uvažovat o přivýdělku sexem. A vůbec nejsem mladá kočka. Jen jsem zoufalá a vidím, kolik sexu je na různých k tomu určených webech poptáváno, za finanční odměnu.
- Citovat
- Upravit
dodatek
A ještě přiznám, že jednu dobu po škole jsem se chvilku té „práci“ už věnovala, vím jaké jsou to výdělky a za co…Jinak by mě to asi nenapadlo.
- Citovat
- Upravit
@Venetia píše:
tak prostituce je nemorální od věků věkův..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Ale Venetio, tobě partner primárna platí za sex?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Ale Venetio, tobě partner primárna platí za sex?
Tak určitě
třeba tim, jaký je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zivot je devka, musis byt vetsi ???? Navic v teto dobe, v ktere praci mas slusne penize, ze muzes cestovat kam chces? Jeste k tomu tady v Cesku??? Je to o znamych, nebo zacit podnikat? Ok ale z ceho, a zit ve stresu ze vyhlasim bankrot, diky nechci.