Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nepohoršuje mě to, je to služba svého druhu - odvedeš výkon, dostaneš zaplaceno. Stejně tak jako masérka nebo kadeřnice. Jen bych to nezahalovala do eufemistického hávu názvu společnice. Prostě prostitutka. Druhá věc je to, že bych opravdu neměla žaludek na to, aby to do mě stříkali úplně cizí chlapi, divní týpci, uslintaní tatíci od rodin, Ukrajinci, kolotočáci s řetězem okolo krku… Živím se hlavou, tohle jsem nikdy neměla zapotřebí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Nepohoršuje mě to, je to služba svého druhu - odvedeš výkon, dostaneš zaplaceno. Stejně tak jako masérka nebo kadeřnice. Jen bych to nezahalovala do eufemistického hávu názvu společnice. Prostě prostitutka. Druhá věc je to, že bych opravdu neměla žaludek na to, aby to do mě stříkali úplně cizí chlapi, divní týpci, uslintaní tatíci od rodin, Ukrajinci, kolotočáci s řetězem okolo krku… Živím se hlavou, tohle jsem nikdy neměla zapotřebí.
Takže by ti fakt nevadilo, kdyby tvůj protějšek kterýho máš ráda, měl na každým rohu možnost této „masáže“? Nebereš sex jako intimní věc? a je ti jedno, že tuto intimní věc dělá s jinou? Ani by ses nebála, že si připlatí za orál bez a přitáhne ti domů kapavku nebo syfilis? U milenky může taky něco chytit, ale ta šance mi připadne menší. Mě takhle, už je to spoustu let bejvalej nakazil kapavkou. Zjistila jsem pak, že taky chodí občas za prostitutkou. A mohla jsem být ráda, že to byla „jen“ kapavka.
Říká se kde je poptávka tam je nabídka. Ale kdyby prostituce byla společností přijata jako masáž, tak by jí bylo ještě více. Společenská norma tohle do jisté míry podle mě reguluje. Kdyby to bylo na každém rohu, tím více by se rozpadaly vztahy a podobně. Člověk se z principu nedokáže řídit jen rozumem.To by jsme všichni byli psychopati. A člověk, který má druhého rád, tak by ho aspoň podprahově zraňovalo, kdyby si mohl partner sexovat, kde by se mu zachtělo. Jsou lidi, kteří to berou s nadhledem.Ale většinu si myslím to nedokážou brát nepříjemných pocitů. Ano jsou tu ještě milenky, to je další kapitola sama o sobě.
Ale už toho nechám, asi tu jsem za příliš velkýho moralistu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HulaHoop píše:
Takže by ti fakt nevadilo, kdyby tvůj protějšek kterýho máš ráda, měl na každým rohu možnost této „masáže“? Nebereš sex jako intimní věc? a je ti jedno, že tuto intimní věc dělá s jinou? Ani by ses nebála, že si připlatí za orál bez a přitáhne ti domů kapavku nebo syfilis? U milenky může taky něco chytit, ale ta šance mi připadne menší. Mě takhle, už je to spoustu let bejvalej nakazil kapavkou. Zjistila jsem pak, že taky chodí občas za prostitutkou. A mohla jsem být ráda, že to byla „jen“ kapavka.Říká se kde je poptávka tam je nabídka. Ale kdyby prostituce byla společností přijata jako masáž, tak by jí bylo ještě více. Společenská norma tohle do jisté míry podle mě reguluje. Kdyby to bylo na každém rohu, tím více by se rozpadaly vztahy a podobně. Člověk se z principu nedokáže řídit jen rozumem.To by jsme všichni byli psychopati. A člověk, který má druhého rád, tak by ho aspoň podprahově zraňovalo, kdyby si mohl partner sexovat, kde by se mu zachtělo. Jsou lidi, kteří to berou s nadhledem.Ale většinu si myslím to nedokážou brát nepříjemných pocitů. Ano jsou tu ještě milenky, to je další kapitola sama o sobě.
Ale už toho nechám, asi tu jsem za příliš velkýho moralistu
Prostituce nerovná se automaticky nevěra. To jsou dvě zcela odlišné věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Prostituce nerovná se automaticky nevěra. To jsou dvě zcela odlišné věci.
To, že si člověk „okecává“ že to co dělá, je v pořádku je dané psychikou a jakýmsi ctěním sociálních norerm - vnitřních, ale toto je docela síla..takže ty deně děláš o..ál x chlapům s dalšími más klasic. soulož, ale nevěrná nejsi - jasně že se zakazníkem nemáš vztah, ale fyzická nevěra to prostě je..to že se to snažíš oddělovat neznamená že to tak není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se říká, my ženy si můžeme písknout a vyspí se s náma každej druhej, muži to mají 100× těžší a proto tu jsou lehké holky. Takže je to asi nakonec vyvážený. Neznám naopak žádnou, které by chyběl sex a šla by někam do podniku a prostě si chlapa zaplatila. Nebo někoho takového znáte? Jestli vůbec někde muži na telefon a za fin. odměnu jsou? Nezajímala jsem se o to nikdy, ale teď mě a myšlenka začíná hlodat. Už jen ta představa, že bych si šla někam nějakého vybrat a zaplatit aby dělal co chci já
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ckjl píše:
Já jsem teď narazila na Instagramu na profil nějaké holky (my_secret_passion_life ), které je na to snad hrdá…Píše o tom jak si užívá být společnicí.....
Nevím, co tím sleduje …..
Kam všude ty to budeš ještě psát, abys nasbírala „bodíky“
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy si říkám, jestli není hnusnější podržet manželovi co se vrátí smradlavej, vožralej z hospody, než navoněnýmu natěšenýmu štamgastovy a ještě za prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledáme doprovod
Dva pánové, kolem 50 ti let, sportovních postav, hledají doprovod na plavbu jachtou v Řecku. Vše hrazeno. Nejde primárně o sex, hledáme ženy mezi 30 až 40 let, s inteligencí a šarmem.
Více na **** ![]()
edit adminem - e-mail
- Citovat
- Upravit
Jako sorry, ale co vede chlapa k tomu, že takový inzerát napíše do mama webu? Jasně, jsou maminy, které se coby samoživitelky prodávají, ale ty asi těžko budou mít možnost nechat tu děti a trajdat na jachtě v Řecku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše:
Jako sorry, ale co vede chlapa k tomu, že takový inzerát napíše do mama webu? Jasně, jsou maminy, které se coby samoživitelky prodávají, ale ty asi těžko budou mít možnost nechat tu děti a trajdat na jachtě v Řecku
Co je vede? Zoufalost, ale hlavne setrnost
. Doborovolnice se nenasli a prostitutkam by museli sakra zaplatit a proto hledaji po vsech certech zeny, ktere pro blbou jachtu strpi spolecnost starsich panu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Romeon píše:
Někdy si říkám, jestli není hnusnější podržet manželovi co se vrátí smradlavej, vožralej z hospody, než navoněnýmu natěšenýmu štamgastovy a ještě za prachy.
Si děláš srandu ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dva pánové, kolem 50 ti let, sportovních postav, hledají doprovod na plavbu jachtou v Řecku. Vše hrazeno. Nejde primárně o sex, hledáme ženy mezi 30 až 40 let, s inteligencí a šarmem.
Více na ****edit adminem - e-mail
To je od vás moc hezké, pánové, já se tedy hlásím, vezmu několik kamarádek a předpokládám dle inzerátu na e- mimi, že vám samozřejmě nebude vadit několik hodných dětiček a vnoučátek s sebou… ![]()
A je dobře, že nejde primárně o sex, toho je přes rok ažaž, tak kdo by se tím otravoval na dovolené, že, máte pravdu, vymyslete zatím spoustu her pro děti, ony když se začnou nudit, tak jsou trochu vzteklé a to na dovolené přece nechceme…
Už se moc těším! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:Viď, a nebo nutí hrnce starým lidem… Myslím si to taky. Trochu o tom vím, takže kdyby některá měla zájem, může mi napsat. A ono aby si pánové nemysleli, že si jen tak můžou holku znásilnit, nikdy nevíte jestli ve vedlejším bytě nesedí namakaný svalovec
já bych z toho zas nedělala drama na 3 dějství. Daleko nemorálnější mi přijde banda pojišťováků co mažou lidem med kolem huby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit